Şimdi Ara

Scream (2015- ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
7
Favori
9.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Esperus

quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

arkadaslar katil.kieran denen yakisikli cocuk mu ya emma ilede isi pisirdi
    .niye katil olsun ki bu ? emma wil.konismasindan sonrada wili emmaya oldurttu resmem. bu wil hastanede olmasi gerekirken nasil katil yakaladi orasi sacma olmus o kdr kan kaybetti..bu gazeteci neden oldurmedi vs sorular. katil tek kisi degil sanirim. noah bile isin icinde olabilir

Kieran olabilir vardır bir pskopatlığı buraya dışardan geldi belki Brandon James ile takıntı yapmış birisidir

Noah olamaz bence Riely yaşarken bir bölümde onunla futbol sahasına bulaşmaya gidiyordu ve tüm ışıklar sonduğunde baya korktu ve şaşırdı katil in oyle tepki vermesi saçma olurdu

belki de öyle düşünmemizi istiyorlardır. ama ben noah olsam ve katil olsam riely ile işi pişirdikten sonra öldürürdüm. o yüzden noah değil katil. ayrıca edebiyat öğretmeni de izinliydi ve bölüm boyunca gözükmedi. dikkatleri onun üstünden çekiyo olabilirler. bence katil ya gazeteci kız ya da edebiyat öğretmeni. belki de ikisi. ayrıca emmanın da brandon james in kızı olabileceğini gösterdi bu bölüm o ses kaydı ile.

ama okulun kendi mail gönderi muhabbetleri var gazeteciyi ordan ele belki hoca olabilir ayrıca katiller birden fazla oldugu belli oldu biri jake o garanti diğeri kim ???

biri okuldan biri olup diğeri gazeteci kız olabilir bence. ama biri brandon james olacak gibi hissediyorum katilin. ya da kızı veya oğlu olabilir. ve gazeteci kız brandon james in kızı olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 4. Bölüm sonrası da söyledim katil Noah ve tek kişi değiller diğer katil Jake yada emmaya çakan çocuk olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Noah bu kadar saf ve temiz olamaz mutlaka birşey çıkacaktır onda ve dizi senaryo açısından bizleri kieran - öğretmen arasında düşünmemizi sağlıyorlar ama katil mutlaka farklı biri çıkacaktır bence.
    Bu arada ilk bölümlerde böyle bi durum vardı tam bölüm sonunda kimse göründüğü gibi değildir mi ne öyle bir söz geçiyordu Noah'ın alnında yara izi vardı onu saçıyla kapatıyordu falan oraya da takıldım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Noah bu kadar saf ve temiz olamaz mutlaka birşey çıkacaktır onda ve dizi senaryo açısından bizleri kieran - öğretmen arasında düşünmemizi sağlıyorlar ama katil mutlaka farklı biri çıkacaktır bence.
    Bu arada ilk bölümlerde böyle bi durum vardı tam bölüm sonunda kimse göründüğü gibi değildir mi ne öyle bir söz geçiyordu Noah'ın alnında yara izi vardı onu saçıyla kapatıyordu falan oraya da takıldım ben.

şayetki noahda katilse 3lü bi koalisyon olabilir diye düşünüyorum bowling salonundaki olaylara bakarsak

• çok merak ediyorum nereye bağlayacaklar acaba
  • bir kaç haftadır birikmişti bugün güncele geldim, 7.bölümün finali iyidi ama biraz mantık hataları var filmleri de izlemedim bu zamana kadar dizi araya girince onları da izleyeyim bari

jake kalbinden bıçaklanıyor brooke ayağıyla ittirerek bıçağı çıkarıyor ve oradan yürüyerek çıkarıyorlar jake'i

bana da katil keiran gibi geliyor, herşey onu gösteriyor ama onun çıkması da çok basit olurdu. noah yazılmış burada daha çok onun olması büyük sürpriz olur bence. bakalım neler olacak 3 bölüm kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 15 Ağustos 2015; 18:22:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

bir kaç haftadır birikmişti bugün güncele geldim, 7.bölümün finali iyidi ama biraz mantık hataları var filmleri de izlemedim bu zamana kadar dizi araya girince onları da izleyeyim bari

jake kalbinden bıçaklanıyor brooke ayağıyla ittirerek bıçağı çıkarıyor ve oradan yürüyerek çıkarıyorlar jake'i

bana da katil keiran gibi geliyor, herşey onu gösteriyor ama onun çıkması da çok basit olurdu. noah yazılmış burada daha çok onun olması büyük sürpriz olur bence. bakalım neler olacak 3 bölüm kaldı

yukarda yorumda okuyunca benimde aklıma sonradan geldi noahın 4tü zannedersem sonunda arabaya biniyor sonra eliyle saçını sıyırıyor falan alnında kan izleri büyük ihtimal jake ile noah iş birliği çıkabilir

• noah + jake ihtimali cok yuksek 2 arkadas grubu var ikisinde de birer tane bu sayede herseyi biliyorlar kisa sacli kizin dnasinin maskenin altindan cikmasi fln tam noahin isi butun olaylarida biliyor uygulamaya dokende jake son bolumde bide anlasmis gibi birbirlerini sucluyorlardi

• quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

noah + jake ihtimali cok yuksek 2 arkadas grubu var ikisinde de birer tane bu sayede herseyi biliyorlar kisa sacli kizin dnasinin maskenin altindan cikmasi fln tam noahin isi butun olaylarida biliyor uygulamaya dokende jake son bolumde bide anlasmis gibi birbirlerini sucluyorlardi

mantıklı katılıyorum
  • Çok enteresan bir bölümdü.

Emma ve bunalımları olcağı belliydi bu bölümde ve katil kesinlikle tek kişi olamaz.
    Eğer Emma'nın annesinin yeni öğrendiğimiz çocuğu intikam almaya çalışıyor dersek konu çok basite kaçar kesinlikle ters köşe yapacaklardır.
    Ben halen daha Noah'ın altından çıktığını düşünmekteyim bu işlerin ve Branson'un katil olduğunu düşünmüyorum eğer katil 2 kişiyse yardım edenlerden biri o olabilir cidden çok karışık artık cidden merak ettim katili.
  • güzeldi yine, tüm bölümü emma'nın bunalımına ayırmadıklarına sevindim yoksa çekilmezdi

1x9 promo

naoh : "mr branson has to be killer, right?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 20 Ağustos 2015; 8:32:51 >

• Piper Emma'nın üvey kardeşi olabilir..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Esperus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

arkadaslar katil.kieran denen yakisikli cocuk mu ya emma ilede isi pisirdi
    .niye katil olsun ki bu ? emma wil.konismasindan sonrada wili emmaya oldurttu resmem. bu wil hastanede olmasi gerekirken nasil katil yakaladi orasi sacma olmus o kdr kan kaybetti..bu gazeteci neden oldurmedi vs sorular. katil tek kisi degil sanirim. noah bile isin icinde olabilir

Kieran olabilir vardır bir pskopatlığı buraya dışardan geldi belki Brandon James ile takıntı yapmış birisidir

Noah olamaz bence Riely yaşarken bir bölümde onunla futbol sahasına bulaşmaya gidiyordu ve tüm ışıklar sonduğunde baya korktu ve şaşırdı katil in oyle tepki vermesi saçma olurdu

belki de öyle düşünmemizi istiyorlardır. ama ben noah olsam ve katil olsam riely ile işi pişirdikten sonra öldürürdüm. o yüzden noah değil katil. ayrıca edebiyat öğretmeni de izinliydi ve bölüm boyunca gözükmedi. dikkatleri onun üstünden çekiyo olabilirler. bence katil ya gazeteci kız ya da edebiyat öğretmeni. belki de ikisi. ayrıca emmanın da brandon james in kızı olabileceğini gösterdi bu bölüm o ses kaydı ile.

ama okulun kendi mail gönderi muhabbetleri var gazeteciyi ordan ele belki hoca olabilir ayrıca katiller birden fazla oldugu belli oldu biri jake o garanti diğeri kim ???

biri okuldan biri olup diğeri gazeteci kız olabilir bence. ama biri brandon james olacak gibi hissediyorum katilin. ya da kızı veya oğlu olabilir. ve gazeteci kız brandon james in kızı olabilir.

tezimi hala savunuyorum. gazeteci kız brandon james'in kızı daisy'nin ilk kızı bence. edebiyat öğretmeninin üstüne de çok gittiler katil çıkmayabilir ya da o içerdeyken diğer katil ortaya çıkacak onu serbest bırakacak da olabilir. diziyi ben çok sevdim tam bir gizem abidesi. ilk bölümlerde sıradan gibiydi sonradan heyecan arttı baya. her hafta iple çekiyorum.

• The Mühendis kullanıcısına yanıt

+1 öğretmenden umudu kestim ben de. bu kadar adı geçtiyse katil değildir, olamaz. geçmişiyle ilgili olaylara mantıklı bir cevap verip olay kapanacak. gazeteci ile ilgili tahminin doğru olabilir.
  • yalnız fragmanda

branson'un hello emma deyişi çok fena, seyirciyi yanıltmak için çok çabalıyorlar gerçekten

• katil emmanin annesi kendi cektigi acilari kizida ceksin istiyor psikopat sadistin teki bicaklari siliyom ayagina nasil oksuyordu gormediniz mi

• gazeteci kızda şüphelendiriyor insanı will orda bayıldıgında başına bişey gelmemesi şasırtıcı ayrıyetten noah+jake koalisyonu olma ihtimali yüksek gibi duruyor birbirlerine bok atmaları videoyu yanlışlıkla herkesle paylasması noahnın bowling salonunda davranışları
  • Her bölüm üstüne koyuyor dizi , 8. bölümde gerilim yüklü bir bölüm oldu ve Brandon James perdesi aralandı iyice , katil yelpazemizde daraldı

- Katillerin Noah - Jacke ikilisi olduğu tezi vardı yukarıda ama bu tez bölüm başında çürütüldü ayrıca orada da sanki ikisi anlaşmış gibi girdiler konuya güzel bir heyecan yaratılmış :)

- Jacke in halen katillerden biri olma ihtimali devam ediyor bence

- Seth hoca kumpasa getirildi gibi gözüküyor ama yinede katil adaylarımdan

- Gazeteci Piper ilk baştan beri katil adayımdı ama geçen bölüm darbe alıp uyandığında katilin yazdığı duvardaki yazıyı gördü ve baya şaşırmış gibiydi tek başınayken rol yapacak hali yok sonuçta

- Kieran ve Şerif babasında bir haltlar var gibi şuan onların üstünden şuphe kalkmadı halen dizi içinde en az şuphe duyulan iki karekter bide , Kieran Brandon James in oğlu çıkabilir yada yardımcısı

• Olaylar giderek iyice gizemli bir hale dönüşmeye başladı ve
    ]Scream üçlemesinde olduğu gibi yine ilk doğan'a dayandı.
    potansiyel katil seçenekleri de git gide azalıyor. Şu an Jack halen potansiyel bakımından üst sıralarda ancak senaryoda her şey değişebiliyor.

Katilimiz bilgisayar konusunda oldukça yetenekli biri ve öyle ki
    Emma'nın bilgisayarına kadar sızıp Audrey olarak onunla sohbet edebiliyor. bu açıdan henüz bilgisayar konusunda yetenekli bir dahi göremedik Noah dışında. Ancak bu pek olası gözükmüyor.

yine bu bölümde
    Emma'nın babası ortaya çıktı ve onu da sanrı şeklinde gördük. Scream 1'de de olduğu gibi şüpheler onun üzerine yöneldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 21 Ağustos 2015; 0:34:13 >

• kyran kullanıcısına yanıt

Ben Noah ile Jake arasında olduğunu düşünüyorum fakat Piper da olabilir iyice kafam karıştı be.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.