Şimdi Ara

Scooter (Mondial mi Asya Motor mu?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mondial 150 ZAT mı Yoksa AS 150 T-1 mi tavsiye edersiniz?
    ya da bu fiyatlarda baska ne tavsiye edersiniz?

• ARKADAŞIM AMAN NAPIYON SEN İKİSİDE BİRİBİRİNDEN BETER YAPMA SAKIN ALMA .BAK SORA ÇOK BAŞIN YANAR MONDİAL KULLANMIŞ VE ASYA MOTORLA YOLDA KALMIŞ BİRİ OLARAK SÖLÜYORUM İKİSİDE ÇİN
    AL DAHA DOĞRU DÜZGÜN BİRŞEY RAHATINA BAK.

HONDAYA BAK BEAT LER FALAN GÜZEL FİYATI UYGUN KALİTELİ İTALYAN İSTERİM DERSEN
    KEEWAY ARN 125 VAR.

www.motomax.com.tr
  • Keeway'den herkes memnun bencede ona para biriktirde en azından yoLda kaLma bi sürü masrafLa uğraşma. Mondial'dende Asyamotor'danda çeken çok gördüm para senin paran aLacaksan kaLiteLi bişi aL bence.
  • Çok kullanır mıyım bilmiyorum..
    Zaten haziran da araba alacağım büyük ihtimalle.
    Neden bu kadar kötü diyorsunuz ki?
    Birde marka model fiyat söylerseniz sevinirim tavsiye olarak
  • keeway in tipi kötü..
    digerleri de fiyat olarak baya farklı..
    asya veya mondial arasından hangisini tavsiye edersiniz?
    veya 3 milyar civarında baska birşey var mı güzel?
  • Modianl 150 ZAT 'ın tipi daha güzel..
    Ama bi yandan asya t1 de de, ön ve arka fren disk, ayrıca abs fren sistemi var
    mondial de ön disk arka kampana
    bunun dısında asya da cep tel göstergesi var..
    Hızı biraz daha düşük..
    Ne dersiniz?
  • tel göstergesi bişeye yaramıyo.boşver onu.ışık yanıp sönünce napçan zınk diye durum tel ebakçan oda teelikeli arn125 i beğenmedinmi 2350ytl fiyatı motomax koma girersen modeller ve fiyatlarvar.

www.motomax.com.tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keeway daha mı iyi mondial den?
  • bana sorarsan honda cgl 125 derim.hem ucuz hemde 125 cc.bi bak istersn
  • Arkadaşım bak.

Bu motorlar neden bu kadar ucuz ? Bunlar Avrupanın E2 standart larına uymuyor turkıye gıbı ulkelerde satıldıgı ıcın burda gidiyor.

Neyse ama kalite li olanları var .

Kanuni ye yaklaşma çok bozdu.

Asya nın ilk getirdigi yani yaklasık bi sene önce Hoajinlerden bizde var o motordan olsun 5 milyardan alıyım.
    Yeni gelenlere 100 1000 basar. 19000 km de normalde 1000 km de bakıma gıtmesı lazımken 3 4 kez gitti. 20 evet abartmadan 20 den fazla kazası var iş yerinde her gun kullanılıyor ve hala zorlanmadan 80 i görüyor hafif rampalı bi yolda 96 ya kadar cıkıyo. Resimlerini koysam şaşarsın.

Ha 0 ını alma yan komsu bızden gorup ıyı dıye 1 ay once aldı 1 ayda 3 kere servıse gıttı.

Etmedıgı kufur kalmadı.

Bende kullanıyordum dukkanın motorunu ama ıyıce dış goruntu dagıldı. Kendıme bı scooter alıcam ve Keeway Arn 125 düşünüyorum. Çin malı değil öncelikle.
    Ufak tefek - leri var.
    .150Kg yuk tasıyo ve bu yuk e yakın bı yukle 120 ıle falan bi çukura gırersenız arkada tek yay oldugu ıcın yayın altındakı takoz yetersız kalıyo ve motorun jiklesini kırıyo. Biz sanayide oldugumuz ıcın ben buyuk bı takozla ve yayı yuksek sevıyede kullanarak bu sorunu halledebılırım. Ama takoz degıstırmeden arkadakı yay 150 den fazla tasımıyo tasıyo ama yetersız kalıyo ...
    arkadasımda oldugu ıcın bolca ınceledım gayet guzel. 120 km de gördüm daha gidermi bilmiuyorum 1600 km de idi hiç bi sorunda yoktu.

Önde abs var ama ne kadardır motor kullanıyorsun bılmıyorum öndeki freni sonuna kadar sıkamassın uçarsın yere , arka ve önü dengeli kullanman gerekiyo ön fren daha cok tabi motoru on fren durdurur buyuk motorlardada böledir. Yani kampana veya disk cok fark etmez sonucta bu scooter 200 görmiceksin. Belli bi hızdan sonra ani durma şansın yok zaten ıstedıgı kadar disk olsun çok sıkarsan ucuyorsun. Dikkatli ol kampana da yeter.

Neyse hayırlı olsun ama mondi ve asya nın yenılerı cok dandık gelıyo.

Asyanın Tr de fabrıkası kuruldu ordan cıkanlar yaza yetişir sanırım onlar belkı kalite olur ...

• yani heralde tabiki biri apprilianın birisi çin uğur die işte.

• peki son durumda keeway arn 125 mi mondial 150 mi yoksa asya 150t1 mi?
  • arn125 ile beat100 aynı gibi fakat arnın + ları 25 cc daha güçlü ,uzaktan kumanda, alarm ,motor kilidi ,uzaktan çalıştırma, gibi özellikleri var.ayrıca arka bagaj ünitesi.

sence hangsi abi sen karar ver 3 milyara yakın para vercen bari hakatsin ben arn la 128 e kadar çıktım fakat asyanın burgman tipi gibi olanıylada yolda kaldım parasını haketsin bir kere alcan iyi olsun.
  • yani bu dedigim motorlar arasından arn125 i tavsiye ediyosun öyle mi?
    birde selesi biçimsiz duruyor..
    mondial kadar rahatmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirism -- 2 Ekim 2005, 1:26:30 >
  • arn125 tabiki bak ben yıllardır kullanıyorum motor selesini dersen bence rahat ben bindim arn a çok rahat bence pak fark yok öle.
  • peki.
    mondial ve asya da yasanabilecek sorunları bunda yasamam mı?
    herkesin sikayetci oldugu seyleri yani..
    bunun dez avantajı var mı?
    - si falan..
  • var tabiki 150 kilodan sonra kasislere girmemen gerekiyo jikleyi kırabilirsin çünkü ama sanmıyorum 150 kiloyu geçeceyinizi.ama diğerlerine göre hiçbirşey bence bu bizim arkadaşta aynı zamanda 150t1 var al işte katalitik konvertörü değişti dün daha 700 km de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART -- 2 Ekim 2005, 1:39:26 >
  • yok ben 64 kiloyum..
    sorun olmaz herhalde :)
  • arn ın renklerine sitesinden bakabilirsin yalnız kırmızısı sitedeki gibi değil daha güzel geliyor artık türkiyeye aşşağıdaki gibi.
    1. si eski kırmızı o gelmiyor
    2.deki geliyor.

• ben siyah alırım ama alırsam.. :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.