Şimdi Ara

Scooter (Mondial mi Asya Motor mu?) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçen gün bizim dükkana geldi bi tane keeway 125 lik. şöyle bi inceledim baktım. motoru kanuni hussarla aynı.ön paneldeki düğmelerde aynı. siz eminmisiniz keeway in avrupa malı olduguna. bence keeway de çin malı

baba alıcaksan motor yamaha bws den şaşma.gerisi hikaye.2 senedir motor kiraya veriorum. bi tek bws ler sağlam kalıor.gerisi elimde patladı hep. (kanuni beat falan )
  • YAHU bırakın şu keawayı asyayı mondialı bunlara 5 kuruş para verilmez 4,5 milyar civari hondanın 150 lilk yeni bi motoru cikti bence ona bakın bende asya 150t var lanet olsun böyle rezalet olmaz satıp honda alıcam. buyrun size linkte verim bi bakın [link]http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=76[/link
  • quote:

YAHU bırakın şu keawayı asyayı mondialı bunlara 5 kuruş para verilmez 4,5 milyar civari hondanın 150 lilk yeni bi motoru cikti bence ona bakın bende asya 150t var lanet olsun böyle rezalet olmaz satıp honda alıcam. buyrun size linkte verim bi bakın [link]http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=76

way honda sonuna adam gibi scooter çıkarmış.

/>

8 beygirlik keeway 140 yapıosa 15,7 beygirlik bu honda 200 yapıodur o zman

• iyi güzelde bu da 5 milyar yani..
  • Eee Honda nede oLsa. Yamaha'nında bu tip motoru var ( CygnusX ) hem motora uzun boyLuLar binerken çok zorLanıyor hemde her bakımdan Honda Dylan'ın aLtında kaLıyor. ( CC , HP farkı feLan ) Ama araLarında 160YTL fark var sadece oda iLginc. PederLe buyuk ihtimaLLe Honda Dylan'dan aLacaz kısmetse. Bide bu Dylan daha öncedende vardı ve bi çok testte en iyi scooter seciLiyodu yani veriLecek paraya değer bi aLet.
  • Hondanın motorları kaliteli yazlıkta paso honda vardı teknik servside ucuz ve küççücük depo ile baya bir menzil alıyor motor ne yapacan mondialı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoKoKo®

geçen gün bizim dükkana geldi bi tane keeway 125 lik. şöyle bi inceledim baktım. motoru kanuni hussarla aynı.ön paneldeki düğmelerde aynı. siz eminmisiniz keeway in avrupa malı olduguna. bence keeway de çin malı

baba alıcaksan motor yamaha bws den şaşma.gerisi hikaye.2 senedir motor kiraya veriorum. bi tek bws ler sağlam kalıor.gerisi elimde patladı hep. (kanuni beat falan )

Hayırdır ya, nerede veriyosun kiraya? Kaça veriyosun? Kiralamak için ehliyetli olmak şart mı? Ben de motor kiralayacağım bir yer arıyodum da, almadan önce bir iki pratik yapayım, sonra pişman olmayayım alacağıma diye.. ??

• quote:

Orjinalden alıntı: osman arslan

quote:

Orjinalden alıntı: MoKoKo®

geçen gün bizim dükkana geldi bi tane keeway 125 lik. şöyle bi inceledim baktım. motoru kanuni hussarla aynı.ön paneldeki düğmelerde aynı. siz eminmisiniz keeway in avrupa malı olduguna. bence keeway de çin malı

Hayırdır ya, nerede veriyosun kiraya? Kaça veriyosun? Kiralamak için ehliyetli olmak şart mı? Ben de motor kiralayacağım bir yer arıyodum da, almadan önce bir iki pratik yapayım, sonra pişman olmayayım alacağıma diye.. ??

kuşadasında veriorum. scooter lar 30 liradan gidior günlük.scooterlarda ehliyet yoksa teminat olarak senet yada kredi kartı slip i alarak kiraya veriorum. ama büyük motorda ehliyet şart. birde her adama motor vermiorum
    atv ler günlük 100 ytl den gidior
    bi tane srad 750 vardı 2000 model oda 250-300 ytl den gidiodu günlük.
    500-650 cc arası endurolarda 80-120 ytl arası gidior.

ha bu arada sizin öve öve bitiremediğiniz keeway i macar bir firma üretiyormuş aprillia deil.motomax aprillia nın ana distribütörü oldugu için aprillia üretio sandınız heralde zaten aprillia nın o sınıftaki bir scooterı 4-5 milyardan aşşağı olmaz birde o kadar dandik bi scooter üretmez aprillia

• Mondial 110 FT ile ilgili bilgisi olan var mı?
  • keewayın çinmi avrupa mı olduğunda bir şüpheniz varsa arkadaşlar bayii ye gidip sormak daha akıllıca olur yanlışsam sölein.bugün honda ve yamaha bile çinde üretiyor ama honda patenti ile ,kalitesi ile değilmi keewayında çinde üretmiş olması pek birşey değiştirmeyecektir apprilianın ürünü oldukça.
    motorsiklet nette bir girerseniz keeway sahibi çok arkadaş vardır sadece test edenlerde var ve bayii lerde var orada düzenlenen ankette ve yorumlara göre keewayın daha kaliteli ve asyaya ,mondiala nazaran daha az problem çıkardığına karşın bilgiler var.oyların yüzde 76 sı keewayı beğendiğini geri kalanların kararsız ve beğenmediğini yazıor.
    kanuni ile motorunu neye göre benzettin eğer üstünden gelişi güzel bakmayla benzettiysen yamahanın birçok motoru ilede mondialinkiler benziyor. üzerinden bakarak karar verme herkes katalitik konvertörün üstüne nikelaj kapak koyar.motorun karşılaştırmasını yapman için açman lazım motorları.

• quote:

Orjinalden alıntı: ART

keewayın çinmi avrupa mı olduğunda bir şüpheniz varsa arkadaşlar bayii ye gidip sormak daha akıllıca olur yanlışsam sölein.bugün honda ve yamaha bile çinde üretiyor ama honda patenti ile ,kalitesi ile değilmi keewayında çinde üretmiş olması pek birşey değiştirmeyecektir apprilianın ürünü oldukça.
    motorsiklet nette bir girerseniz keeway sahibi çok arkadaş vardır sadece test edenlerde var ve bayii lerde var orada düzenlenen ankette ve yorumlara göre keewayın daha kaliteli ve asyaya ,mondiala nazaran daha az problem çıkardığına karşın bilgiler var.oyların yüzde 76 sı keewayı beğendiğini geri kalanların kararsız ve beğenmediğini yazıor.
    kanuni ile motorunu neye göre benzettin eğer üstünden gelişi güzel bakmayla benzettiysen yamahanın birçok motoru ilede mondialinkiler benziyor. üzerinden bakarak karar verme herkes katalitik konvertörün üstüne nikelaj kapak koyar.motorun karşılaştırmasını yapman için açman lazım motorları.

bak sana çin malı motorları şöyle bi izah edeyim.çin de büyük bir firma var.ünlü bir jenaratör üreticisi.No name motorlar üretior.yani üzerinde marka falan yazmıo(internet sitesini incelemiştim.piyasada satılan çin mallarının çoğunu onlar yapıyor. ).Bu motorlarıda kanuni, asya motor, mondial gibi firmalar alıp üstüne ismini yapıştırıor.yani kanuni , mondial gibi markalar motor falan üretmiorlar.motorları türkiyede monte ediyorlar o kadar.

ha keeway e gelince. ben zaten bayisine sordum bunu.keeway bir macar firmasıymış.belki o da çinde ürettiriodur motoru buradakiler gibi. demiş oldugum gibi motomax aprillia nın tr distribütörü. siz heralde aprillia üretior sandınız o motoru.Aprilla üretse bile o kadar ucuz olmazdı ve tatminkar bi kalitede olurdu.Yani o keeway in aprillia ile uzaktan yakından bi alakası yok.

Honda, yamaha bazı motolarını çinde ürettirior doğru. mesela cg 125 ile yamaha ybr 125 çin de üretilior.Ama honda ve yamaha teknolojisi ile üretilior.Ötekiler gibi ne idüğü belirsiz şekilde üretilmior.biliyorsunki bu gün ğek çok büyük firma çinde fabrika kurmuştur.onunda nedeni belli ucuz işçi olması.

ayrıca keeway in motoru diger çin malı 125 cc scooter larla aynı. gücüde aynı şekli şemalide. tamam bu tesadüf olsun diyelim.peki göstergedeki düğmelerde kanuninin tıpa tıp aynısı , hatta lastikler bile aynı.Bu damı tesadüf

@Art burada senin yapmış oldugun kendi motorunu övmekten başka bir şey değil.kendimde baktım keewaye öyle abartılacak bi motor deil.belki diğer çin mallarından daha sorunsuz olabilir.Ama zannetmiorumki olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allochthonous -- 5 Ekim 2005, 11:15:15 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.