elektrikli scooter mi yoksa 50 cc motor mu
-
-
up
_____________________________ -
50cc alırdım 10k dan baslıyor sıfırları, 2. el 6-7 k
bu devirde hicbir halt alınmaz
2 k yı gecmeyecek seyleri 10k satıyorlar inanılmaz
_____________________________ -
50cc
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
50cc tabiki. Mümkünse 80cc yükseltme kitiyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Aradım bulamadım, maziyi gecelerden.
Yeni dertler de buldum, eskiyi unuturken.
-
50cc'nin motorlu araç muayenesi var diye biliyorum iki senede bir. mtv filan yok sadece. elektrikli scooter'da hiç birisi yok. eğer kısa mesafe ve düzlükte kullanacaksan elektrikli al geç derim. yokuş filan çıkarım uzun mesafe de sürebilirim diyorsan 50 cc. ama çin malı alma derim elinde kalır. paraya kıy iyi bir şey al evladiyelik olsun.
_____________________________ Labor omnia vincit. Çalışınca her şey olur... -
hocam bende xiaomi mi pro 2 var tavsiye etmiyorum sürekli bir yerine birşey oluyor anakartı ısınıyor arıza kodu veriyor 2 kere anakart değiştim lastik patlıyor yaptıracak yer yok bisiklet yapan yerler Yapiyor geri patliyor çamurluk kırılıyor sallanıyor reflektör zaten sürekli kırılıyor vidaları çok çabuk yalama oluyor ve yağmurda yerler ıslaksa asla sürmeyin heryeriniz çamur aciksasi önermiyorum çok üst segmentlere bakabilirsiniz ama onlarda pahalı onvo rx05 gibi oyüxden motor birazdaha iyi ona gore

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler