Şimdi Ara

Elektrikli motorsiklet mi benzinli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar acil yardıminiza ihtiyacım var İstanbulda oturuyorum 20 km lik bir yol ve işe gidip gelicem. B ehliyetim var sizce elektrikli mi alayım 50 cc benzinli mi kafam çok karışık

• 50 cc al
  • Elektrikli alırsan kafanda hep batarya ne zaman bitecek sorusu olacak. Benim de gittiğim mesafe git gel 20km günlük toplu taşımadan her türlü iyi ama 70km hızla gitmek insanın canını sıkıyor bir süre sonra o yol bitmiyor 50cc de.
  • Arkadaşlar peki 6000e yakın bütçe ayırdım en fazla 500 daha koyabilirim sizce en fiyat performans olanı hangi marka hangi modellerdir
  • sercan626 S kullanıcısına yanıt
    Rks sniper ve blazer var
  • Birde hiç anlamam 2. Eli daha ucuz olur belki ama kazıklanmak istemem sizce sıfır mi 2. Elmi
  • İrem hanım 7000 lerde en düşük fiyatlari bütçemi aşıyor maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    neden dizel motosiklet yok??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rastaman77 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hangi modeli kullanıyorsunuz
    Temiz ise 2.elde alınır. Bütçenize göre daha iyi km çok değilse, hem bazıları 100 cc ye yükseltilmiş oluyor.
  • 100 cc de çevirmede ceza yerim ehliyet b
  • Mondial 50 revival var 6000 e bilen varmi nasıldır bu
    Rossi 50
    Ruhsata işlenmiyor 100 cc yapıldığı
  • Hocam kesinlikle 50 cc öneririm bakımını düzenli yaptığınızda başınızı agritmaz hemde istediğinizde 2. El satış piyasası da geniş istediğinizde satıp nakite cevirebilirsiniz
  • Motolux Rossi 50 ya da RS tavsiye ederim. Hatta 2018 rossi (king 139) bulursanız onlar 125cc'ye fabrikadan yükseltilmiş ama ruhsatta 50cc geçer. 2 kişi çok rahat 60 ile yokuş çıkar, düz yolda da 90-100 rahat görür.
  • B sınıfı ehliyetin varsa hiç düşünme 50cc yapıştır
  • elektirkliyi aklında geçirme yokuşta hepsi bayılır şarjı ayrı dert aküsü ayrı dert istediğin uzun mesafe gidemezsin

benzinli içinde bence 2 bin tl ehliyet için ayır geri kalanla motor bak aynı hesaba gelir

50 cc ler ehliyet gerektirmediği için pahalı yoksa ederleri yarı fiyatı

ehliyetini alırsın istediğin 125 lik motora bakarsın

• Hocam ne yaptın ne aldım @sercan626
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.