Şimdi Ara

Honda Spacy Alpha mı Suzuki Adress 110 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilk defa 0 motor alacağım.Vitesli motorlardan pek hoşnut olmuyorum ve scooter bulundugum bölge için daha uygun.Küçük bir tatil ilçesinde yaşıyorum Mersin'de.Uzun yol yapmam hani max 40 dakkalık yola giderim dahası olmaz.Buralarda yollar pek güzel olmaz malum.Aklımda bu iki model var başka model marka falan düşünmüyorum hiç.Bu arada maddiyat konusu da önemli tabi :)

Boyum 191 kilom 95 bunları da ekleyeyim.

Bu işlerden anlayan tecrübeli, bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

• Bence spacy alpha, 2. eli de çok sağlam istediğiniz zaman değerinde elden çıkarabilirsiniz. Suzuki bu konuda zayıf biraz.
    Ama size biraz küçük gelecek bunlar 191-95. Biraz daha yüksek selesi olan SYM leri de değerlendirebilirsiniz. Sym Symphony mesela hem 16" teker ile daha dengelidir selesi yüksektir sizin boya uygun. Kullandım tavsiye ederim. Bir diğeri de SYM fiddle . O da spacy ve addressten daha iricedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Bence spacy alpha, 2. eli de çok sağlam istediğiniz zaman değerinde elden çıkarabilirsiniz. Suzuki bu konuda zayıf biraz.
    Ama size biraz küçük gelecek bunlar 191-95. Biraz daha yüksek selesi olan SYM leri de değerlendirebilirsiniz. Sym Symphony mesela hem 16" teker ile daha dengelidir selesi yüksektir sizin boya uygun. Kullandım tavsiye ederim. Bir diğeri de SYM fiddle . O da spacy ve addressten daha iricedir.

yorumunuz için teşekkürler sym symphony'nin tipi çok hoşuma gitti zaten fiyat aralığı da aynı bu motorların.sym'nin bu diğer 2 üründen farkları nelerdir hocam sizi yakalamışken sorayım
  • oikujoo kullanıcısına yanıt
    tek dezavantajı SYM ler enjeksiyonlu değil o yüzden yakıt tüketimi fazladır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

tek dezavantajı SYM ler enjeksiyonlu değil o yüzden yakıt tüketimi fazladır.

o konu benim için çok da sıkıntı olmaz heralde kmlerce yol yapmam çünkü iyiki yazmışsınız hocam aklıma girdi bu model teşekkürler

not: türkiyede çok az yerde satılıyor sanırım mersinde veya çevresinde satan yer yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oikujoo -- 15 Eylül 2017; 14:49:48 >
  • Spacy derim.
  • walla suzuki daha kaliteli gibi ama

http://motosiklet.suzuki.com.tr/modeller/address.aspx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.