yine sen bilirsin ama kaliteli olsun dersen keeway al.hız iyi . yahu zaten kendin dion geçiş için die.
evet ama yinede geçiş döneminde kullanıcam güzel birşey olsun istiyorum.. :) keeway alacagım herhalde.. sonucta mondial fiyatına kaskını falanda alıyorum ;)
sadece kaskmı istersen artan parayla nos bile takarsın ama gerek yok nosa arnda
Schubert kask alayım diyorum 300 euro falan fiyatı bide eldiven mont falan al diyorlar.. :)
sen kara ver abi bak bizde arnın mavsinden var çok memnunuz tabi ben genellikle suzuki kullanıomda racing
zor bi karar.. ama fiyat nedeniyle keeway alırım herhalde..
bide, 22 ekimde sınava giriyorum ama, suan almak istesem ehliyetsiz benim ustume ruhsat olamaz di mi?
ehliyetsiz olman bişey farketmez ruhsat alabilirsin üstüne.
hmm iyi bari.. motor plakasında istedigim plakayı söylesem fiyat cok oynar mı mesela? :)
valla o trafikteki memur arkadaşların opsiyonuna dayanır ama fiyat oynamaz bence ben kendim gidiorum plakalarımı çıkartmaya takipçilere vermiom kendi istediğim plakayıda alıom .
anladım..
eğer boş plaka istediğin yani trafiğin elinde varsa neden vermesin trafik o plakayı sana.
dogru soyluyorsun.. bide onu tam anlamıyorum ben. trafigi neye gore alıyorum? ve her yerde farklı plaka bulma imkanı yok dimi? bossa kayıt edip o plakayı cıkartıyorlar?
ewt yalnız hangi bölgenin plakasıysa o bölgeden adres isteyebilirler.ama halledersin sen.
ok cok sagol
ok alınca resim gönder ha.
ok yollarım :)
kesin karar verdim mondial 150 zat alıyorum neticede geçiş amaclı alıyorum bu motoru ben. sorun olursa da olsun ne olacak.. oh be..
Kask için Nolan tavsiye olunur, adam gibi bir eldiven ve çizme almayı da unutma Eldiven kazada elini korur, çizme de allah korusun motoru devirirsen bileğinin ezilmesini engeller.