Şimdi Ara

Schuster: Stada Gelmesinler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Dinamo Kiev maçı sonrası kendisine gösterilen tepkilerle ilgili, ''Dışarıda yapılan bağrışmalar beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin' dedi.

Schuster: Stada Gelmesinler...

Schuster, 4-1 yenildikleri Dinamo Kiev maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, bugün taraftarların ilk kez kendisine tepki gösterdiğinin ve istifaya davet ettiklerinin hatırlatılması üzerine, ''Burada skorun sorumlusu da takımın sorumlusu da benim. Dışarıda yapılan bağrışmalar, her neyse beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin'' diye konuştu.

"Beklemediğimiz Hatalar Yaptık"
    Dinamo Kiev karşısında beklemedikleri hatalar yaptıklarını kaydeden Alman teknik adam, ''4 golün 3'ünü duran toplardan yedik. Pozisyonlar bulduk ama top kaleye girmek istemedi. Yediğimiz goller sıkıntı yarattı ve beklemediğimiz bir skor oldu'' ifadelerini kullandı.

"Böyle Skorların Çevrildiğini Gördük"
    Schuster, bir soru üzerine, UEFA Avrupa Ligi'ne henüz veda etmediklerini belirterek, şunları söyledi:

''Daha rövanş olacak. Ciddi bir skor ama futbolda böyle skorların çevrildiğini gördük. Biz de bunu yapmaya çalışacağız. Bugün günümüzde değildik ve beklemediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Çok zorlu bir dönemeçteyiz. Bu dönemeçte de takımın en iyi şekilde ayakta olması lazım. Biz bugün formumuzda değildik ve sonuç böyle oldu.''

Alman teknik adam, maçın ilk yarısında Guti'nin kramponunu değiştirdikten sonra hakem tarafından oyuna geç alındığının belirtilmesi üzerine, ''UEFA'daki kurallara göre top durmadan futbolcu oyun alanına tekrar giremez. Bundan dolayı sahaya geç girdi'' dedi.

şaka gibi hem suçlu, hem güçlü

• "Böyle Skorların Çevrildiğini Gördük"

Şurdan sonra okumayı bıraktım.
  • Garip bu adam yav.Taraftarın tepkisine kızıp gelmesinler o zaman stada diyebiliyor.Ayıptır .
  • adam faşo aga beyler.
  • çok güldüm yaaa..ligdeki takımları yerden yere vuran alman ukalası bakın şimdi hangi duruma düştü futbolun adaleti yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

4-1 den turu geçen takım olmuş mu acaba hiç tarihte...
  • DEFOL GİT ARTIK, REZİL ETTİN BİZİ, AL MODERN FUTBOLUNU, SİSTEMİNİ BAŞINA ÇAL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dinamo Kiev 1900 bilmemkaçların futbolunu oynadığını söylememiş mi?
  • Ne yalan söyleyeyim maç 3-2 bitseydi (Guti'nin güzel şutunu kurtarmasaydı kaleci.) bende de öyle bir ümit vardı zira karşı takımda da hiçbir şey yoktu, beceriksizdiler ... vs.
    Ama 4-1 zor hocam. Fazla iyimser olmuşsun. Hem sen şu FB maçına bak bakalım. Kupa'yıda almaya bak, aksi taktirde ne yazık ki kimse seni tutamaz orada valla.
  • "Bugün günümüzde değildik ve beklemediğimiz bir sonuçla karşılaştık." demiş adam dalga geçiyor bizimle resmen! Duyan da sanacak ki haftalardır ligde fırtına gibi esen önüne geleni yenen bu takım kazara yenildi!

Bu adam daha fazla Beşiktaş'ı küçük düşürüp rezil etmeden biran önce yollanmalı, yoksa sonumuz felaket olacak. Schuster Beşiktaş'ı büyük bir enkaza çevirdi.
  • Bence de gelmesinler, gidip kumda oynasinlar
  • bu adam şaşırmış iyice ne dediğini de bilmiyor atık.bir an önce kurtulmamız lazım yoksa çok hüsran yaşarız bu dengesizle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

4-1 den turu geçen takım olmuş mu acaba hiç tarihte...

Galatasaray - Neutael Xamax(Kesin yanlış yazdım)

ilk maç 0-3
    ikinci maç 5-0

Olmaz olmaz deme :

İnşallah Beşiktaşta yapar bu tarz bir şey geçer turu. Çok çok zor ama...
  • Oha yuzsuzlugun bu kadari
  • Schuster, çarşıya karşı
  • kendisini kovdurup tazminat peşindedir belki
  • İyi demiş.
  • Hala konuşuyor ya, insan biraz alttan alır. Kiev kötü bir takım, tek bir organize atakları yok. Ligde Beşiktaşa karşı 2-3 kaleciyle karşıya pozisyon bulmayan takım yok, Kiev 1 tane penaltı pozisyonu bulabildi ancak. Bugün ortalama bir takım olsa sahada, Kiev'e 4 tane atar, yollardı.

Kornerde hala adam adama savunma veriyor. Schevenko, tüm ceza alanını boylamasına geçiyor golü atıyor. Hilbert efendi peşinde. Böyle bir adam paylaşımı olur mu ya?

4 defans var, önde Ernst ve Aurelio daha önde Guti diyelim. Nobre, Bobo, Quresma ne oynuyor, nerde oynuyor anlayan var mı? Sağ-sol geziyor Quraresma. 100 top varsa, 95i ona gidiyor. Ne yapsın adam. Adam soldaysa ataklar soldan, sağdaysa sağdan. Sağa geçince sol kanat yok, sola geçince sağ kanat yok. Nobre efendi geziniyor, oyun kurucu gibi, Bobo sahada yok. 4 aydır sahada olmayan Erhan'ı alıyor, Erhan ayakta duramıyor bırak adam savunmayı. Ernst gibi adamı küstürdün.

4-4-1-1 oynasın bari takım.
    Hakan'a topa çıkma demişler, hiçbir topa çıkmıyor, hele 3. gol, 40 metreden şişirme top geliyor, herkes bakıyor. Hakan 3 topa çıksan, 2sini alır 1ini elinden kaçırırdın. En azından 1 gol yerdik. Yaptığı penaltı, Portodakinin aynısı, ayakta kalsan, gelir gelmez adama kayıp elini çekeceğine. Rüştüyü arar olduk, adam 4-5 aydır yok, ne sakatlıksa.

Almeidayı Avrupa maçları için almadın mı? Ankaragücü maçında oynatacağına dinlendir burada oynat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

kendisini kovdurup tazminat peşindedir belki

Bence Schuster bavulunu toplamaya başlamıştır şimdiden. Beşiktaş'tan kendisini kovdurup tazminat almak niyetindedir. Fenerbahçe maçından sonra Schuster yolcu görünüyor.

Sezon sonunda elde var sıfır olacak, yabancıların çoğu kaçar gider. Q7'nin sahadan çıkışını gördüm, adam isyan ediyordu artık..
  • Türkiye'ye gelipte kaybolan ünlü hocalar kervanına Schuster'de katıldı Bence artık takımlarımız avrupada popüler adamlar yerine başarıya aç adamlar getirsinler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.