Şimdi Ara

Sayısal yapamıyorum eksiklerim var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapamıyorsan geç.

• Eşit ağırlığın eksisi var fazlası yok.derdin sınıf geçmekse sabret geçicek kadar not al yeter.Sınavda iki soru fazla fizik kimya yapsan sana artısı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Eşit ağırlığın eksisi var fazlası yok.derdin sınıf geçmekse sabret geçicek kadar not al yeter.Sınavda iki soru fazla fizik kimya yapsan sana artısı olur.

Derdim sınıf geçmek değil ygs-lys derdim eksisi nedir peki ea'nın?
  • Valla dostum ben sınava gireli çok oldu herşey değişikti.şimdi sanırım bölümler arası puan düşüşü yok.Ea da görüceğin her dersi mf de de görmüyomusun.sayısalda fazladan fizik kimya biyoloji hepsinden biraz bişeyler aklında kalsa sınavda işaretlesen artı puanın olur ben böyle düşündüm ama sınav sisteminizden pek haberdar değilim şuan.

• up
  • Yapamıyorum derken sayısala yeterince çalışmıyor musun yoksa yeterince çalıştığın halde çalıştığımın hakkını alamıyorum mu diyorsun? Sayısal-ea tercihinden önce meslek seçimi olarak be düşünüyorsun? Bu da önemli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    matematik yapamıyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer hayatımın bir dönüm noktası varsa eşit ağrlıktan bir hafta sonra sayısala geçmemdir.şu an güzel üniversitede mühendislik okuyorum.hayatım boyunca fzkten nefret etmşmdir ve hep eşt ağrlıkçı olmaya hazrlamştm kendimi.ama bi anlık kararla hayatm değşti eminim.ders ayrımi yapmadan hepsine çalştm,özellikle fizik.anlamadğm yerde ezberledm.bişekilde iyi olmaya çalştm snavlarda.oldum da.

• lisede tm okuyup da üniversiteden de mezun olmuş biri olarak yapamıyorsan hiç zorlama benim kardeşim üniversite sınavında derece yaptı nerdeyse fenciydi lisede şu an bölümde çok zorlanıyor demek istediğim lisede zorlanıyorsan ünide misliyle zorlanacaksın
  • sayısal yapamazsan tm dede bir yer kazanamazsın ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayısal lotoda da bi ara 4 bilmistim.. ama tesaduf iste o cekiliste 6yi 6 kisi bilmisti.. o yuzden cok az para vermisti..
  • Eğer çalışıpta yapamıyorsan kafan matematiğe sayısal işlemlere çok çalışmıyorsa direk geç.Mf okursan ileride önüne her türlü matematiğin tillahını göreceğin derslerin oldugu üni bölümleri gelecek-mühendislikler vesaire- ki onları hiç yapamayacaksın.Mf den mezun olacaksın akrabaların mühendislik yazdıracak kazanacaksın ama dersleri anlayamadığın için bodoslayacaksın sayısal agırlıklı derslerde(ki ben makine müh okuyorum en son gördüğüm içinde sayısal işlemler olmayan dersler 2.sınıftaki seçmeli dersim ve ing dersiydi).

Ondan dolayı sayısal derslerin yoğunlukta olmadığı bölümleri araştır tm mi olur artık sözel mi olur iyice incele ona göre kararını ver.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.