Şimdi Ara

Bende matematik yok ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KPSS düzeyi su basit konular 0 düzeyinde bir insana anlatır gibi bir hoca var mı?
    İlyas filan beni sarmiyor abi anlamıyorum konuyu anlıyorum tek kalınca soruyu çözemiyorum .
    10 soru çözsem kafi bana aslında 10 u da doğru olcak tabi 5 tane kendim rakam filan verip çözüyorum bir şekil doğru çıkıyor onlarda şu tarz sorular bunları yapabiliyorum.problemler cebir filan sıkıntı unide türev integral yapabiliyordum ama KPSS kek soruları yapamıyorum Bende matematik yok ne yapabilirim Bende matematik yok ne yapabilirim

Mesela kümeler çok basit ama ben hiç bakmıyorum yapamam zamanım gider diye :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keynesinkızı -- 13 Temmuz 2025; 0:30:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 345 tyt + eyüp boncuk

• sen nasıl econ okudun teyze xd

• Bakicam

• O da benim başarım.

• Keynesinkızı kullanıcısına yanıt

attığın sorular ortaokul seviyesi.

• Yazdığımı okudun mu bunları yapabiliyorum problemleri yapamıyorm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

bence yks'ye hazırlanıp tıp oku.

• Yapamadığınız sorunun çözümüne bakın, daha sonra o tarz tüm soruları yapabiliyor olmanız lazım.

• Bunları yapamayan adam hayatta türev integral yapamaz,dandik ünilerde saçma sapan sorularla geçiriyorlar öğrencileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırmızi Şortlee -- 13 Temmuz 2025; 17:27:14 >

Allah aşkına, alttaki zımbırtının ne anlama geldiğini açıkla

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Siz nereden biliyorsunuz üniversitedeki türev integrali? Tıp okumuyor muydunuz?

Bu arada evet, uzun zamandır bunu anlatıyorum. Bunu yapmayan hangi okullar vardır bilemiyorum, ama kolay sormasalar zaten yabancı öğrencilerin ders geçmesi pek mümkün değil.

TR'de zorlayıcı ve zeka gerektiren eğitim üniversite sınavıyla bitiyor.

• ikigai kullanıcısına yanıt

Lisedeki türev integrali yapmak için temel matematik konularını bilmek lazım.Üni düzeyini bilmiyorum ama mantiken lise seviyesinden daha yukarıdadır diye düşünüyorum.

Bu sorular yks de çıkmıyor bile artık.Ortaokul seviyesi.

• Lise ltisi oldukça daraltıldı integral aşırı kısa türev bir tık daha uzun türev integral yapmak için tyt mat bilgisi ve fonksiyon&analitik geometri& limit üçlüsü yeterli diye düşünüyorum tabi trigonometrik limit sorularında lopital yapabilmek adına trigonometrik türev ezberlemekten zarar gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB9395522 -- 13 Temmuz 2025; 21:31:53 >
    TR'de zorlayıcı ve zeka gerektiren eğitim üniversite sınavıyla bitiyor.
    universitede temeli olup ders calisan herkesin rahatlikla basarili olabilecegini mi anlattiniz?

• Matematik olmadan atanmayı unut, en baştan antrenmanlarla matematik coz(ya da başka türevi varsa).

95 almış biri olarak söylüyorum, Türkçe matematik atandirir; tarih, coğrafya, vatandaşlık istediğin yere atandirir. Gerisi sana kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yerliler geçemiyor asıl. Açıköğretim iktisat bitirdim. İktisadi analiz diye basit bir ders vardı. İlk seferde geçmiştim. Kimse geçemiyor diye o dersi sonunda kaldırmışlardı. Maalesef matematiksel konularda çok zayıf öğrencilerimiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet bunu anlattım, zorlu ve eleyici, başarmak için salt çalışmanın ötesinde zeka gerektiren bir eğitim, üniversite sınavıyla bitiyor. Hatta okuluna göre, temel ve çalışma da gerekmeyebilir; özellerde herkesi mezun ediyorlar, yabancı öğrencilerin çoğu temelsiz geliyor.

• Jamser kullanıcısına yanıt
    Ya bu grafikte eksik şeyler var sanki kanka tamam toplam talep ve gelir vermiste bu arz eğrisi neden belirtilmemiş ne olduğu kırmızı gri çizgi biz onu belirtmeyince hoca çizer atardı 0

Abi sen nerede okuyosun ODTÜ eede canımıza okuyorlar basit devre sınavları bile iq testi usulü oluyor, adamlar matrix reasoning soruyor sınavda aw, uykusuz girince -40 puan yiyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.