Şimdi Ara

Saw VII ( 2010 ) | 3D (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
329
Cevap
1
Favori
11.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tek ben mi beğendim acaba . Bana göre gayet güzel bağlanmış bir sondu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: num

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Belki çok iddialı olacak ama rahatlıkla serinin en kötü filmiydi diyebilirim.

Ben dedim sana izleme diye :)
    Ayrıca dediğine katılıyorum, önceki mesajımda ben de belirttim aynı durumu.

İnanmak istememiştim.
    Her şeye rağmen bir beklenti vardı Testere izleyicisinde.

bkz:http://www.facebook.com/numan/posts/470478563554

• Buradaki yorumlara bakınca gitme isteğim kaçtı yav.
  • Serinin en kötü filmi değildi bence, ayrıca her konuya açıklık getirmişler üstelik filmide çok güzel bitirdiler.

3 boyutlu izlemekte harikaymış. Keşke izmirde IMAX olsaydı.

Final sahnesi çok güzeldi cidden. Gordonun ölmediğini biliyorduk zaten ama unuttuk tabi onca sene sonra.

Başladığı yerde bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner_GnC

Bir tek ben mi beğendim acaba . Bana göre gayet güzel bağlanmış bir sondu.

yoo beğenen arkadaşlarda epey var bende çok beğendim
  • Merak etmeye başladım
  • Zaytung

quote:

-> Testere filminin yönetmeni Darren Lynn Bousman: "Malzemeyi tükettik. 8.filmde herkes eceliyle ölecek..."

• Seri bence tam anlamıyla süperdi keşke böyle filmler yapılmaya devam edilse
  • xpand 3d de izledim, güzeldi beğendim. Hele film başındaki ...

mağaza gibi yerde çekilen sahnede obaa
    dedim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İnanmak istememiştim.

Neyi beğenmedin allah aşkına, gerçekten serinin konusunu bildiğine emin misin?

Cevapsız tüm soruları cevapladılar, trapler de birbirinden güzeldi.

5. filmde Hoffman'a bırakılan zarfın Gordon tarafından bırakıldığını bile öğrendik, mantık hataları minimum ile güzel bir film bitti.

4,5 ve 6 yı beğenip bunu beğenmediysen bence Alica Harikalar Diyarından ötesine takılmamalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

quote:

quote:

quote:

İnanmak istememiştim.

Neyi beğenmedin allah aşkına, gerçekten serinin konusunu bildiğine emin misin?

Cevapsız tüm soruları cevapladılar, trapler de birbirinden güzeldi.

5. filmde Hoffman'a bırakılan zarfın Gordon tarafından bırakıldığını bile öğrendik, mantık hataları minimum ile güzel bir film bitti.

4,5 ve 6 yı beğenip bunu beğenmediysen bence Alica Harikalar Diyarından ötesine takılmamalısın.

şakacı bir arkadaş daha :)

boynuna kolum kadar demir saplanan, üstelik bu sahneyi bir kez daha tekrarlayan bir adamın yaşama olasılığı nedir ? kan akmadı yahu

• Aklıma bir şey takıldı. 7'yi izlemeden önceki 6sını da izlemek istiyordum ama yapamadım. 7'yi izleyince aklıma bir şey takıldı.
    Daha önceki 6 filmde suçsuz kimse oyunlara dahil olmuş muydu? Yani tamamen suçsuz biri?

7'de son oyunda mekanizmanın içinde yanan kadın (Joyce idi sanırım ismi) hangi sebeple oyundaydı sorabilir miyim? Sadece kocası bir yalancı olduğu, insanları kandırdığı için mi? Yoksa kadın da mı yalanın içindeydi? Değildi sanırım çünkü bilmiyordu kocasının yalancı olduğunu?
  • quote:

Aklıma bir şey takıldı. 7'yi izlemeden önceki 6sını da izlemek istiyordum ama yapamadım. 7'yi izleyince aklıma bir şey takıldı.
    Daha önceki 6 filmde suçsuz kimse oyunlara dahil olmuş muydu? Yani tamamen suçsuz biri?

7'de son oyunda mekanizmanın içinde yanan kadın (Joyce idi sanırım ismi) hangi sebeple oyundaydı sorabilir miyim? Sadece kocası bir yalancı olduğu, insanları kandırdığı için mi? Yoksa kadın da mı yalanın içindeydi? Değildi sanırım çünkü bilmiyordu kocasının yalancı olduğunu?

Saw VI'da Umbrella Şirketinin temizlik görevlisi vardı, kalp hastası olmasına rağmen hala sigara içtiği için tuzağa alınmıştı yani gereksizdi suçlu denmez.

Ve yine Saw VI'da Umbrella Şirketinin yaşlı sekreteri ve genç Hintli çocuğun hiçbir suçu yoktu, sadece şirketin sıradan birer çalışanıydılar. Oradaki 6'lı gibi başvuruları reddetmiyorlardı.

Kısacası Saw IV'ten sonra filmin amacında ciddi anlamda sapmalar oluyor.

Joyce'a gelirsek kocasının yalanını bildiği falan yoktu, tamamen masumdu. Yanmadan önce öğreniyordu zaten yalan söylediğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 30 Kasım 2010; 22:36:48 >

• quote:

quote:

Aklıma bir şey takıldı. 7'yi izlemeden önceki 6sını da izlemek istiyordum ama yapamadım. 7'yi izleyince aklıma bir şey takıldı.

Saw VI'da Umbrella Şirketinin temizlik görevlisi vardı, kalp hastası olmasına rağmen hala sigara içtiği için tuzağa alınmıştı yani gereksizdi suçlu denmez.

Ve yine Saw VI'da Umbrella Şirketinin yaşlı sekreteri ve genç Hintli çocuğun hiçbir suçu yoktu, sadece şirketin sıradan birer çalışanıydılar. Oradaki 6'lı gibi başvuruları reddetmiyorlardı.

Joyce'a gelirsek kocasının yalanını bildiği falan yoktu, tamamen masumdu. Yanmadan önce öğreniyordu zaten yalan söylediğini.

iyi de burda bedel ödeyen zaten adam değil mi?

• 3d izlemesek çok şey kaybetmiş olur muyuz?

R5'i izlemeye değermi yoksa biraz daha mı bekleyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

3d izlemesek çok şey kaybetmiş olur muyuz?

R5'i izlemeye değermi yoksa biraz daha mı bekleyelim :)

quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

Saw serisinin sözde finaline yakışmayan bir filmdi bence. Ben çok daha iyi bekliyordum, beklentilerimi karşılamadı.3D zaten 2 3 sahne dışında pek göz doyurucu değildi sırf 3 boyut olsun diye baştansavma çekilmiş gibiydi.2D olarakta aynı zevk alınabilir filmden, 3D gidemeyenler üzülmesin.
  • Ben de R5 olarak izlemeyi düşünüyorum ama videosu çok iyi olmasına rağmen sesi çok kötüymüş R5 sürümünün en azından torrentte öyle yorum yapmışlar.
  • quote:

quote:

fakat

saw 6 da bahsettiklerinin hepsi o müdürün yaptığının saçma ve yanlış olduğunu biliyordu.Hatta hintli olan hatırlarsan ölmeden önce 'ben sağlıklıyım,ben sağlıklıyım' diye bağırıyordu.Ama saw 7 deki o kızın olayını bende anlayamadım hiç suçu yoktu.Ama yalan söyleyene ders olsun diye yapılmış olabilir.Yalanının büyük bedelini ödedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 6 Aralık 2010; 19:25:29 >

• Hiç bir filmini izlememiştim ama gittim dün filme saçma sapandı açıkçası güldüm baya korkmaktan öte. Bir de sormak istediğim arkadaşlar diyordu zamanında testere öldü ama oyunları devam ediyo ayarlamış herşeyi filan diyorlardı. Peki bu filmdeki adam kim o zaman? hani finalinde ölen adam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Hiç bir filmini izlememiştim ama gittim dün filme saçma sapandı açıkçası güldüm baya korkmaktan öte. Bir de sormak istediğim arkadaşlar diyordu zamanında testere öldü ama oyunları devam ediyo ayarlamış herşeyi filan diyorlardı. Peki bu filmdeki adam kim o zaman? hani finalinde ölen adam?

Hiçbir filmini izlemediysen bize sorcağına git filmleri izle sadece bu filme gidersen gülersin zaten sadece hiçbirşey anlamazsın seriyi baştan sona izle sonra yorum yap
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.