Şimdi Ara

Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
7.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Entel Maganda

    dinciler kendi kendilerini bitirdiler. islamın sonunu getirdiler.

    Hocam onlara istediklerini ver bu sefer birbirlerini kesmeye başlarlar. Bu böyle değil böyle diyerek emin ol.

  • Genç yaşta beyin yıkanınca böyle oluyor arkadaşlar hemen sövmeyin. Sizde öyle bir kültürden-aileden geliyor olsaydınız muhtemelen sizde aynı lafları edeceksiniz. Ergen olduğu için normal üniye gidince açılıyor bu tipler.

  • Ciddi ciddi soruyor musun bu soruyu? Öyleyse demokrasinin, AB değerlerinin ne olduğuna iyi çalışman gerek. Böyle demokratlık olmaz :) Hangi demokraside, anayasada "devletin resmi ideolojisi" diye birşey var? Üstelik bu çoğunluğun benimsediği bir ideoloji bile değilken. Adamlar sana herkes için eşitlikçi bir anayasa yap, bunun yanında azınlık sorunlarını da çöz diyor en başta. Daha geçmiş yıllarda akp el konulan azınlık mülklerinin iadesini yaptı diye yine Kemalist medya hoplayıp zıplamıştı. O zamanlar RTE'yi "ılımlı islamcı, liboş" vs diye suçladıkları, "yahudi cesaret madalyası aldı pis kafiiiir" diye linç ettikleri zamanlardı. Şimdi de "yahudi düşmanı, radikal islamcı" diye linç ediyorlar. Bu durumu izah edecek güzel bi deyiş var da forum kurallarına uymaz şimdi yazmayayım   Daha çok yazacak şey var da sözün özü Kemalizm böyle bir ideoloji işte. Bu kafayla bu toplum hakettiğini yaşıyor. Milletin vekilleri, seçilmiş c.başkanları kemalizmin altı oku üzerine yemin ederek göreve başlıyor bu ülkede. Anıtkabir'e gidip mezardaki insanla kameralar önünde diyalog kuruyor. Bu bile başlı başına Atatürk'ün itibarıyla dalga geçer gibi bir hareket ama beyinler yıkandığı için kimse ülkedeki saçmalıkların farkında değil. AB K.Kore,SSCB modeli bu ülkeyi niye kabul etsin? Sonra kalkıp ülkedeki sorunların suçlusunu başka yerlerde arıyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tek dertleri doğrular. Hak. Adalet. Doğruların konuşulması, herkesin merakla beklediği o hesabın sorulması o devranın dönmesinden korkuyorlar. Bu tehditler onun ayak sesleri. Ancak korkunun ecele faydası yok kardeş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • din ile allak bullak olmuş kafa yapısı hiç güvenilir değil

    ağır şizofreni gibiler.. ben yolda cübbeyle, uzun sakallı bi tip gördüğümde hep irkilirim

    hatta bazıları var neye güveniyolarsa, durup boş boş kitlenip bakıyolar

    ne yapacağı belli olmuyor bu dindarların

    kendi anası bacısı için adam öldürür, katliam yapar, namus bekçisidid

    sokakta mini etekli bi kız görünce akşama malzeme çıkartırlar

    imam hatip lisesi nedir ya? arapça ders görmek nedir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteyen istediği gibi giyinsin neden bi insan başkasının giyimine kuşamına karışır anlamak mümkün değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun dedesi isyan çıkarıp asker öldüren tayfadan demek ki.


    Dedesi ne ki torunu ne ola.

  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Kemalizim bir tarikat değildir,herkeste sizin gibi şarlatanlara köle değil.


    Siz alışmışsınız sümüklü hocaların peşinden gidip elini eteğini öpüp, yalamaya herkesi de kendiniz gibi tarikat şeyhlerine uşak sanıyorsunuz.


    Ali kalkancı olayı olalı 30 sene oldu değişen ne? Hala sapık cinci hocalar ve hala derdinin çözümünü fadime embesili gibi embesiller var. Bunları da mı kemalistler yapıyor? Zekaları o kadar ancak çünkü.


    Fetö sümüklüsünü ise en iyi siz tanırsınız .Malum uzun süre kucağı sıcak geldi size kalkamadınız...Ne zaman parayı bölüşemediniz o zaman tü kaka oldu. Şimdi dünya reisiniz hocaefendi dese yine koşarsınız kucağına...


    Mit tırlarını bir açıklasa hele?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 23 Kasım 2020; 8:30:18 >
  • Savaşarak yenebileceğimiz bir cehalet değil bu. Aydınlanma tepeden inmez. Biz 1000 yıldır kul olmuş, Türk kimliğinden uzaklaştırılmış, Türk kültürü Arap kültürü tarafından ezdirilmiş, eskinin köy ağaları şimdinin burjuvası için gönüllü fedai olan bir toplumuz. Bizim sorunumuz ekonomik ya da siyasi değil. Biz bilgi ile de değişemeyiz. Bilgi edinmek aydınlanmaya sebep olmuyor. Biz fikir devrimi yapamamışız, yapacak gibi de görünmüyoruz.


    Partiler üstü bir durum bu. Bu topraklarda, bu coğrafyada, bakın komple orta doğu ülkelerinde İsrail dışında aydınlanma yaşamış tek bir halk yok. İsrail ki şeriat ile yönetilen bir ülke, din devleti. Öyle barışçıl, hümanist falan da değil. Gayet işgalci, yayılmacı, 2. dünya savaşı sonrası işgal ile toprak kazanan çok çok istisnai ülkelerden biri. Ama halk aydınlanma yaşamış, şeriatle bile yönetilse, kökten dinci bile olsa bilimin tek geçer akçe olduğunun farkında.


    Bilime yönelmeyen toplumlar yok olmaya mahkumdur.


    Arap devletleri zenginliğin kralını yaşıyor. Norveçli Katarlı'dan zengin değil. Ama petrol bitince ya da petrol değerini bir anda kaybedince Arap ülkeleri bir anda uçağa mızrak atan Afrikalı olacak. Zira aydınlanma olmadan zenginlik yaşıyorlar.


    Bu beyni yıkanmış diyemeyecim kadar çok olan tiplerin bir cinsi. Cemaatler bunlarla dolu. Milyonlarca insan böyle düşünüyor.


    Yakın zamanda olmasa da 20 30 yıl sonra bölünme referandumu olsa mübadele şartıyla evet diyeceklerden biriyim.


    Yunanla bir arada yaşayamadık, olmadı, mübadele yaptık. Kürtle de yaparız, Arapçıyla da, hatta aşırıcı herkesle yaparız. Buyrun İzmir sizin olsun Yunan sömürgesi mi olmak istiyorsunuz hepiniz buraya, buyrun Yozgat, Çorum, Sivas, Eruzum, Trabzon vs hepsi sizin olsun, Türk-arabistanı kurun yerleşin hepiniz, Arapça olsun resmi diliniz, kadınları çarşafa sokun, tüm özlük haklarını alın, siz buyrun g. doğu sizin olsun, Antep sonrası hepsi sizin, Van da sizin olsun, Şırnak, Hakkari de.


    Ama şart basit. İstanbul'u, Antalya'yı, Bursa'yı, Eskişehir'i terk et. Herkes kendi köyüne. Bu tarafta senden o tarafta benden kalmasın. Demek ki biz bir arada yaşayacak kadar medeni değilmişiz. Ayrılalım olsun bitsin.


    Geri kalan Türk milliyetçisi, Atatürkçü 20 milyon kadar insanla mutlu mesut yaşarız. Hoş her Allah'ın günü göç etmek için kapımızı çalacaksınız, Türkler olmadan elektriğin bedava olmadığını anlayacaksınız, Yunanlar'ın aslında sizi o kadar da çok sevmediğini İzmir'deki Atatürk maskı kırılınca anlayacaksınız ama bana ne? Ben bıktık uç insanlarla aynı yerde yaşamak zorunda olmaktan.


    Çok basit ya. Atatürkçü ve Türk milliyetçisi insanlarla yaşamak istiyorum. Kürt, Ermeni, Yunan milliyetçileri ve onlarla yaşamak isteyenler buyursun. Batı anadolu yeter bize.


    Biliyorum Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğü var ama bölünmesi daha faydalı ise bölünebilir. Ve demokrasinin tek bir maddesi vardır. Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir. Bu kadar. Millet bir arada yaşayamıyorsa her şey değişebilir.





  • Kaçmak için alakasız şeyler yazıyorsun. Kemalizmin AB ile uyumunu hakkındaki yorumunu sormadım ki ben sana. Senin iddianı tekrar yazıyorum.


    "AB, Kemalist ideolojik anayasa ile demokratik AB normlarını yakalayamazsınız diyor yıllardır."


    Bu cümle kişisel görüş içermiyor. Burada yazan şey ya doğrudur ya da yalandır. Doğru olduğunu gösteremediğin için bu durum seni ne yapar? Bildin mi? Hah işte tam da bu yüzden yazdıklarının tek kelimesi bile ciddiye alınmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 23 Kasım 2020; 9:34:6 >
  • bu kadar sipastik özürlü nasıl olabiliyor insanlar anlamıyorum ya

    direk uyultulsalar üzülmem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarıkla cübbeyle gezerler. Ellerinde son model telefonlar, altlarında son model cipler. Tarikat şeyhleri de lüks villalarda otururlar. Batının kıyafetleri derler modern kıyafetleri giymezler. Ama batının her türlü teknolojik ürününü kullanırlar. Gavur malı onlar niye kullanıyorsun? Deve neyine yetmiyor. Deve sidiği içip deve ile kervan kurarsın. Senin ahlaklı ve edepli durman azmaman için kadınların kapanması mı gerekiyor? Senin içinde ahlak varsa vardır yoksa yoktur.

  • Bazılarının çok hoşuna gitmiştir. Yetiştirip beynini yıkadıkları ergen militanlar, okulda hocalara kafa tutuyor. Ellerine güç geçse döverler de kafa da keserler, aldıkları eğitim böyle.

    Feto gitti yerini dolduran, bu tarikatların hangileri olduğu devlet çok iyi biliyor. Malüm kişiler gidince o tarikatların bize birşey olmaz zırhları da gidecek.

  • Lise bitince de İŞİD'e katılır artık.

  • Valla benim gördüğüm Avrupalılar hep "RTE Türkiye'yi Atatürk'ün vizyonundan uzaklaştırıyor, adam mezarında ters döndü, Türkiye bu şekilde AB üyesi olamaz" vs. diyip duruyorlar. Ama nedense arkadaşa göre bütün sorunların kaynağı Kemalizm.


    https://sakizliohannes.wordpress.com/2014/12/13/bir-meta-anlati-olarak-kemalizm//


    Ha bir de:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 23 Kasım 2020; 10:33:22 >




  • Ömrünü proleteryaya adamış, bu uğurda suikaste uğrayıp felç geçirmiş adamı bile mason komplo teorilerine alet ettiler ya ne diyeyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 23 Kasım 2020; 10:40:36 >
  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    O muhteşem kaynağı YouTube'muş. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevengeRain

    Bu mesaj silindi.
    Canı pahasına karşı çıkmak. Ne büyük şeref.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt

    Hele hele. Ali Kalkancı esrarkeş çıktı, Fadime yollu çıktı, olaylar kemalist tezgahı çıktı ifşa oldu. Birini hoca yapmışlar, birinin başını örtüp salmışlar. 28 şubata zemin hazırlamak için abileriniz her türlü taklayı atmış. Bak bunlar da kemalizm tarikatı zikirleri:



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güya okuma yazma oranı artmıştı. Ama okuduğunu anlama oranı baya düşük belli ki   AB, belirli bir zümrenin ideolojisini barındıran bir anayasayı kabul etmediği için AB reform sürecinde yeni demokratik bir anayasa hazırlıkları yapıldı, yine her zaman ki gibi kemalist tarikat ortalığı karıştırarak engel oldu. Yaşın yetmediği için böyle konuşuyorsun diye tane tane açıkladım bak son kez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.