Şimdi Ara

Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
7.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

    Arkadaşım bi rahatsızlığın varsa yönlendirip yardımcı olabilirim, cidden bak :) Koskoca forumda "senin hakkında not almışım, atatürk düşmanı, aktroll, tarikatçı vuuuuu" gibi saçma sapan hareketler yaparak ne kadar itici davranışlar sergilediğini halen farkedememiş olmandan dolayı üzülüyorum. Burada herkes kendi fikrini yazmakta özgürdür, hakaret etmediği sürece. Bunu hazmetmelisin artık. Senin gibi düşünmeyen herkese "tarikatçı, kinci" diyerek tatmin olma takıntısından da kurtul. 12 yılda kimseyi bloklamadım zaten çok yazan birisi değilim, senin gibi forumu sağa sola sataşmak ve siyaset için de kullanmıyorum. Ama artık şu mesajlarıma yaptığın saçma alıntıları görmemek için bloklayacağım ilk kişi olacaksın sanırım.


    Bi konuya herkes gibi fikrimi yazıyorum, bi bakıyorum senden cevap var. Bi açıyorum "senin hakkında not almışıııımm hebele hübele"... Eee? Sonuç? Açık konuşayım böyle şeyler yaptığın için seni ve senin zihniyetindeki 1-2 kişiyi daha çok tahrik etmek için özellikle masonluk dininiz hakkında yazıyorum, sataşana sataşıyorum anlayacağın :) ta ki yetiştirilme tarzınızdan kaynaklı tektipçi, farklı fikirlere, inançlara tahammülsüz halinizi bırakmayı öğrenene kadar. Ama çok yordun beni, üstüne zahatsız da ediyorsun. O nedenle artık seni muhatap almayacağım.

    Etiketçilik bir hastalıktır. Milleti şucu bucu diye fişleyip durdunuz bugüne kadar, kendinize yapılınca nasıl nevriniz dönüyor.


    Forumda sabah akşam İslam'a, müslümanlara hakaretler ediliyor, kin, nefret dolu mesajlar yazılıyor. Gidip de hangi birine "kin, nefret dolusunuz" dedin? Yüreğin yetiyorsa bir tane mesajın varsa göster hadi.

    Senin gibi düşünmeyen herkese mason, kripto yahudi vs. demeyi bırakmalısın. Etiketçilik hastalıktır. :)





  • nötron yozluğu N kullanıcısına yanıt

    Ah işte ah. Kinin, nefretin, bölücülüğün, gericiliğin kitabını yazan kendileri, halen utanmadan konuşuyorlar ona dayanamıyorum. Bu ülke ne ilkellikler göre göre bugünlere geldi, kutuplaştıra kutuplaştıra yaydıkları nefretin haddi hesabı yok. 5 vakit ezan okunan ülkede şu rezilliğe bak. Millete iğneyi batırıyorlar, tepki görünce de "terörist" diye çığlık atıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRTFR kullanıcısına yanıt

    Bak yazdım o mesajımda da, herkese anladığı dilden. Hastalığınızı başka yolla tedavi etme imkanı yok çünkü. Kendine istemediğini başkasına yapmayacaksın. Müslümanlara saldırmak için böyle ucuz tiyatrolara yeltenirseniz, birileri de sizin kirli çamaşırlarınızı serer ortaya. Üstelik tiyatro da değil Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

    Bak yazdım o mesajımda da, herkese anladığı dilden. Hastalığınızı başka yolla tedavi etme imkanı yok çünkü. Kendine istemediğini başkasına yapmayacaksın. Müslümanlara saldırmak için böyle ucuz tiyatrolara yeltenirseniz, birileri de sizin kirli çamaşırlarınızı serer ortaya. Üstelik tiyatro da değil  

    Onlardan daha iyi olmadığını kabul ediyorsun o zaman. Onlarla aynı yöntemi kullandığına göre.

  • MRTFR kullanıcısına yanıt

    Hayat komplo, herşey komplo zaten. Sen de komplosun, bu forum da komplo. Bunların hepsi Jamaika'nın oyunlarıSarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Bak işte böyle yapıyorsun hep. Forumun not alma özelliğini sadece ben kullanıyor, benim için getirdiler zannediyorsun büyük ihtimal. O yüzden kendi yaptıklarının farkında bile değilsin. Ben sadece senin gibilere öyle diyorum ama sen sana karşı olan herkese mason, din düşmanı, devlet düşmanı diyorsun. Herkes kendi fikrini hakaret etmediği sürece yazabilir ama sen hakaret ediyorsun işte, üstelik karşıt herhangi bir görüşe saygın yok.


    Senin yazdıkların ortadayken bunları söylemeye etiketçilik diyorsun. Neden rahatsız oluyorsun peki? Çünkü masum ayaklarına yattığın mesajlara ters bir durum gerçekte kim olduğun. Seni sadece Atatürk konularında nefretini kusup hakaret ederken görüyorum. Çıkıp benim forumdaki amacım bu desen samimi olursun ama söyleyemiyorsun işte.


    Şu sen yapınca sorun olmayıp başkalarına büyük laflar ettiğin şeylerden vazgeç. Kendinin ya da kendin gibi düşünenlerden ciddi ciddi habersizsin. Sana söylenince hoşuna gitmemesi normal ama bu kadar sinirlenme. Tabi sen sinirlenince sorun yoktu değil mi?


    Senin gibiler forumda ciddi olarak şunu istiyor herhalde. Her konuda, istediğiniz hakareti edip istediğiniz şeylere laf edip karşılığında size bir şey yazılmasın.


    Olayı da islama bağlaman dediğim gibi ekmek çıkarmak uğruna dini kullanmaya çalışmak taktiği.





  • MRTFR kullanıcısına yanıt

    Cidden kendisinin farkında değil ki. Baksana o devamlı insanlara mason, devlet düşmanı falan derken sorun olmuyor ama bir kere "senin Atatürk düşmanı olduğunu not almışım, seni oradan biliyoruö" dedim diye oradan saldırıyor. Forumda tek not alan benim, yönetim benim için eklediği o özelliği sanıyor herhalde.


    Forumda devamlı bir saldırı halinde, devamlı hakaret ediyor ama masummuş gibi davrandığından bunlar yüzüne söyleyince çok alınıyor. Yani cidden her fırsatta Atatürk'e, sevenler üzerinden devlete ve millete laf edip, başka konulara yazmayıp sonra "ama beni etiketliyorlar" demenin ne kadar saçma olduğunu henüz anlamadı.


    Bak özellikle konuyu dine getirip, dini sahipleniyor ki kendine malzeme olsun, belki destek olan bulur falan.


    Aslında onları da anlamak lazım. Sonuçta ülkede ne devlet bazında ne millet bazında bu zihniyetin bir karşılığı yok ve olmayacak. Bunun da getirdiği psikolojik durum böyle oluyor işte.


    Biz gene bildiğimiz yoldan sapmayıp ülkeyi ve milleti bu zihniyete karşı savunmaya devam edeceğiz.Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 23 Kasım 2020; 22:29:27 >




  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    He koç he kötü olan herkes kemalist..Bir ara babana'da sor belki oda kemalisttir..


    Youtube'da 2 tane mason videosu izlemiş gelmiş kültür satıyor bize. Senin ağababalarını bilirim ben.30 yılda 1 gram yol alamamışsınız zeka olarak hala aynı yerdesiniz...

  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Şu konuda bile Atatürk istismarcılığına kalkman güzel oldu, beni doğrulamış oldun Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” Konunun içeriği üzerinden İslam'a saldırıyorsunuz zaten, ayakta mı uyuyorsun? Masonların kirli yüzlerini yazınca sen ve bir iki kişi hemen savunma pozisyonu almasanız size bişey diyen oldu mu?Forumda müslümanlara karşı kinin nefretin dibine vuruluyor sende çıt yok diyorum, masonluk tarikatıyla ilgili biz bişey yazınca saldırganlaşıyorsun. Sen saldırdıkça da benim bu konularda daha çok yazasım geliyor. Ben değil sen gerçek niyetini ele veriyorsun zaten, benim seni etiketlememe gerek yok yani.

    Ayrıca ben inkar etmiyorum zaten, senin gibi Atatürk istismarcısı Kemalizm tarikatı müritlerini sevmiyorum, senin müslümanlardan nefret ettiğin gibi. Forum kuralları çerçevesinde ben de senin dinini eleştiriyorum işte normal değil mi? Fikir hürriyeti değil miydi bunlar? Bu bağlamda sizin kindar mesajlarınızı gördüğüm zaman sizin üslupla karşılık veriyorum. Atatürk aleyhine yazmıyorum, onu kamuflaj olarak kullanıp milli, manevi değerlerimize saldıranlara yazıyorum gayet net bi şekilde. İftiralarınla birilerinin desteğini almaya çalışman o kadar amatörce ki güldürüyorsun beni Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” 


    Atatürk doğrusuyla yanlışıyla tarihimizde yerini almış bir insan. Bu ülkeye zararı onun adını kamuflaj olarak kullananlar veriyor, oturduğunuz yerden şurada açtığınız konular, yazdığınız mesajlarla bile milleti kutuplaştırmaya, bölmeye çalışıyorsunuz. Aynısı size yapılınca şikayet edecekseniz, önce kendiniz yapmayacaksınız. Her Atatürk diyene eyvallah etseydik işimiz işti. Dhkpc'liler bile Atatürkçü geçiniyor bu ülkede.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

    Hayat komplo, herşey komplo zaten. Sen de komplosun, bu forum da komplo. Bunların hepsi Jamaika'nın oyunları 

    Kahrolsun San Marino emperyalizmi.

  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Yahu etiketliyorsun beni diyen sen değil misin? Ne masonluğa laf etmekten bahsediyorsun? Cidden kendinin farkında değilsin ve işin kötüsü yazınca da anlamıyorsun.


    Bak hala Atatürk istismarcısı falan diyorsun. Beni de gene müslüman düşmanı ilan ettin. Bu kadar ithamda bulunup sonra ben sana laf deyince kızman çok garip. Ama dediğim gibi bu da senin kullandığın bir taktik. Asıl derdini yazsan herkes sana karşı olacak çünkü.


    Bak bir lafına katılıyorum. Size yapılınca şikayet edecekseniz önce kendiniz yapmayacaksınız. Senin neye düşman olduğunu seni tanıyan herkes biliyor. Önce etiket falan diyordun şimdi iftira demeye geçtin.


    Ben de bu forumdaki ve milletin %99u da senin zihniyetinin hep karşısında olacak. Buna katlanamıyorsan ya yapmayacaksın ya da alışacaksın. İnsanlara sana senin üslubunla cevap veriyor ama bu sadece senin yapabileceğin bir şey herhalde. Gene kendini farklı tutuyorsun, samimi ve tutarlı değilsin.





  • Ne oldu, yine mi aklayamadınız bu gerici orta çağ tarikatını

    - Ne istiyorsunuz?
    - 5B sınıfındaaan bilimsel gerçekliğin ışığınııı saygıdeğer ümstad
    - Beyler arkadaki spotları yakıp bilimsel gerçekliğin ışığını verin çabuk
    - Emredersiniz saygıdeğer ümstad




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 23 Kasım 2020; 23:27:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Hani "halkımızın %99'u cahil"di size göre? Bazen de "%60'ı aptal" oluyor. Yatıp kalkıp bunları tekrar ediyorsunuz da şimdi ne değişti? Birden hepsi aydınlandı galiba Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” He %1'in %99'unu kastediyorsan ayrı Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim”  "Halkımızın %99'u cahil" diyenleriniz birbirini de mi cahillikle suçluyor yoksa gerçekten elit %1 misiniz o da ayrı konu? Kim bu bilimsel gerçekliğin ışığıyla aydınlanmış %1 Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRTFR kullanıcısına yanıt

    İslamcılar'ın arkasında Linçeynştayn var. Amaçları Trump'ı müslüman yapıp tekrar başa geçirmek. Konuya haber olan çocuğu da yuvarlak masa sipahileri göndermiş. Tehlikenin farkında mısınız!?!! 111!!?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

    Hani "halkımızın %99'u cahil"di size göre? Bazen de "%60'ı aptal" oluyor. Yatıp kalkıp bunları tekrar ediyorsunuz da şimdi ne değişti? Birden hepsi aydınlandı galiba  He %1'in %99'unu kastediyorsan ayrı   "Halkımızın %99'u cahil" diyenleriniz birbirini de mi cahillikle suçluyor yoksa gerçekten elit %1 misiniz o da ayrı konu? Kim bu bilimsel gerçekliğin ışığıyla aydınlanmış %1  

    Bak hala kendince çıkarımlar yapıp ithamlarda bulunuyorsun. Bunu yapmadan duramıyorsun çünkü elinde başka şey yok.


    O zaman senin mantığında "hani halkın %99u masondu? neden şimdi savunmaya geçtin" mi diyeyim yani illa anlaman için?





  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    "Halkımızın %99'u cahil" diyen çok sizin tarikatte de, "%99'u mason"Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim”  diyen ilk kişisin. Ne güldürdün be Kaptan Birleşik Krallık Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Fotoğraftaki Cern'deki şiva heykeli. Hinduizm'e göre şiva yıkım ve yeniden doğuş tanrısıymış. Bilim aydınlanma şiva ? neyse çok karıştırmamak lazım herhalde biz anlamayız. Gökten indiği sanılan kitapların "dogma"larıyla bunları bir tutmamak lazım sonuçta değil mi, vardır bir bildikleri.




    http://www.yaklasansaat.com/haberdosya/2010_haberleri/nisan_2010/nisan6.asp


    Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim”




  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Sen senin gibi düşünmeyen herkesi mason ilan ediyorsun, hemen unutmuş numarasına mı yatıyorsun? Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” 

    Yahu senin beni tahrik etmeye çalışmanın %1ini ben sana yapsam demediğin kalmazdı, ona rağmen bile demediğin kalmıyor, etmediğin iftira kalmıyor. Yazık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 23 Kasım 2020; 23:46:57 >
  • nötron yozluğu N kullanıcısına yanıt

    Dünyanın bir çok yerinde Şiva heykeli, tablosu bulunur. Epey yaygın bir figürdür. Ne kadar boş şeylere kafa yoruyorsunuz. Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 24 Kasım 2020; 0:4:25 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.