Şimdi Ara

sarı ırk mı daha üstün beyaz ırk mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce hangisi daha üstün beyaz ırk yıllarca dünyayı sömürmüş medeniyete şekil vermiş ama bakacak olursanız en zeki adamlarda sarı ırktan çıkıyor çinliler japonlar koreliler uzaylı gibi adamlar full teknoloji full zeka kararsız kaldım.

ben sarı ve beyaz ırk karışımıyım inanılmaz zekiyim fiziki gücümde yerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 5 Nisan 2017; 11:28:12 >

• “Allah indinde en şerefliniz takvâca en ileri olanınızdır. Arabın Arap olmayan (acem) üzerine bir üstünlüğü yoktur. Arap olmayanın da Arap üzerine bir üstünlüğü yoktur. Beyaz derili olanın siyah derili üzerine bir üstünlüğü yoktur, siyah derili olanın da beyaz derili üzerine bir üstünlüğü yoktur. Üstünlük sadece takvâ iledir.” manasındaki hadisi, Ahmed b. Hanbel tahric etmiştir. (bk. el-Müsned, Müessesetu’r-rialse, 1421-2001,38/474/h. no:23489)

- Bu hadis rivayeti sahihtir. (bk. Heysemi, Mecmau’z-Zevaid, h. no:5622)

“Allah katında sizin en üstününüz en takvalı (Allah’a karşı en saygılı) olanınızdır.” (Hucurat, 49/13) diye buyurmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 5 Nisan 2017; 11:34:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kara diyorum boru değil kol gibi
  • Çok fazla zeki tanıdığım zenci var konu kilit

• Zenciler üstün malum yarım metre

• Çok fazla zeki tanıdığım marslı var konu kilit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarihe nerden baktığına göre değişir. 100 yıl önce o sarı ırk teknoloji üretemiyordu,bizden farkları yoktu. Hatta Japonlar kafalarına bomba yedikten sonra teknoloji de ilerleme kaydettiler,ondan önce sıradan milletlerdendi Japonlar.
    14 ve 15. yüzlırda Avrupalılar, cadılara ve hurafelere takmıştı kafayı,teknoloji üretmiyordular. o devirde İslam alimleri,Araplar bilim üretiyordu.

Yani ırksal üstünlük yok,zihniyetsel üstünlük var. ve bu zihniyet zamana göre değişiklikler gösterebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koyu Saçlı Alman Olur mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tek ırk var o da insan ırkıdır.

.
  • Japonları, Korelileri falan zeki sanıyorsan sende sorun var. Adamlar çalışmaktan eve gitmiyorlar: Bırak da bir şeyler üretsinler.
  • Zenciler adamdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.