Kripto CHP li değilim ama aynı şeyleri düşünüyorum. |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (929. sayfa)

-
-
-
"E, sen kendi evinde 16 yıllık bir değere saygıda kusur eder, onu dışlar ve yalnız bırakırsan, hakkaniyet ve saygı gördüğü yere gitmesi kadar doğal ne olabilir? Ben de olaya aynen böyle bakıyorum."
akape il başkanında, meclis üyesine kader hep bir ağızdan;
16 yıl boyunca belediye meclisinde hakaret et,
yolsuzluk yaptı de,
32 kişi, belediyeyi soydu de,
2018 den beri yargıla, sene 2025 olsun!
Dava halen devam etsin,
bu kadını, saf ve temiz AKP ye transfer et,
hani bu kadın hırsızdı?
hani akape yolsuzluklara ve hırsızlara karşıydı!
Hırsızın(?) ne işi var akapede diyemeye
sonra gel burada, hakkaniyet, sevgi saygı...
yersen...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ÇERÇİOĞLU'nu gözüm hiç tutmadı. Hali , tavrı, konuşması güven vermedi bana.. Santranç hamlesi gibi transfer.. Taktik işler..
-
Aydın’da %50 ile kaybedip neredeyse bütün ilçeleri de CHP’ye kaptıran AKP, devşirme başkan Çerçioğlu ile tekrar Aydın’da iktidara geldi. Kendisini ve partisini daha önce çok kez ağır eleştiren başkan Çerçioğlu’nu Erdoğan bizzat tebrik etti.
Darbecilerin AİLE ŞİRKETİNE KAYYUM ve HAPİSLE tehdit ettikten sonra Çerçioğlu’nun AKP’ye geçmeyi kabul ettiği iddia edilmişti. Ayrıca Çerçioğlu’nun şirketleri bugün tavan yaptı.
Çerçioğlu'nun aile şirketi Jantsa, önceki gün borsada yüzde 5,29, dün de yüzde 9,96 değer kazandı.
Özgür Özel geçtiğimiz gün Aydın’ı tekrar kazanacaklarını ve Çerçioğlu’nun insan içine çıkamayacağını söylemişti.
CHP ayrıca %50’le oyla kazandığı ve bir takım kumpaslar, kirli ilişkiler, şantaj ve tehditlerle AKP’ye geçen Aydın’da pazartesi günü büyük bir miting yapacak.
nefes gazetesi
CHP'nin Aydın mitinginin tarihi belli olduhttps://www.nefes.com.tr/chpnin-aydin-mitinginin-tarihi-belli-oldu-55188
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 14 Ağustos 2025; 17:31:46 >
-
O yazımda edibi sanat dili var. Türkçe ye hakim değilsen anlamazsın.
Ayrıca konumuz İmamoğlu zaten hyal kırıklığı niye yaşadığım İstanbul da üstelik oyumu da İmamoğlu na vermiş ve pişman olmuş biri İmamoğlu nu savunacağım ?
Hatta babasının vahşi ifadeleri de ortada. Kimin evladı ...
-
Aydın Büyükşehirin yanında 4 ilçe neden istifa etti CHP yönetimi ona bir kılıf uydurdu mu ben orayı kaçırdımda ?
Onlara bakalım ne uyduracaklar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 14 Ağustos 2025; 17:10:30 > -
evet evet.
-
Tartismayin artik aktrollerle. Etkileşim vermeyin şunlara.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Sen alıntıladığını okuyormusun? Hırsız olsaydı bir yıl önce takipsizlik almazdı , sen neye göre kadına hırsız diyorsun?. Ak parti’ye geçince kahraman hırsız avcısı kesildiniz. Madem bu kadar emindiniz, elinizde delil vardı koysaydınız ortaya. Devlet ihbar varsa soruştur. Araştırmış bir şey bulamamış ve takipsizlik vermiş. Akp ye geçince kadını hırsız yaptınız peki hangi hakla?
-
Buradaki trollere karşı oyunbozan olmak çok olağandır. Dert edenler belli.
Defne Samyeli için dedim o bizden diye. Bunu da defalarca izah ettim . Balık hafızalılar bol.
Benim için İmamoğlu terörist başı Öcalan ile yerdedir. İmamoğlu Kürtçe öğrenecekmiş. Apo teröristi bile Kürtçe bilmiyorken... Sırf oy için terörist yandaşlarını işe alıyor paslaşıyor. Bunu AKP yapsa iktidardır göreceli normal denir. Atatürk CHP si bu halde olmamalıdır. Artık temel seviyede 6 Ok nediri hatırlatır oldu insan.
Chp yi kapattılar tekrardan kapanacak bu gidişle ...
-
Kapki denen adam şimdi her söylediği şartsız şurtsuz doğru kabul edilen biri mi oldu?
Imamson aleyhine itirafçı konumunda iken yalancı ve haindi, güvenilmezdi.
Bu adamların her işinde bir tutarsızlık var. Bir tarafından tutsan öbür tarafı lime lime dökülüyor.
Tipitip kontrolü tamamen kaybetti, öfke nöbetleri geçiriyor. Adamın haline üzülüyorum.
"Hırsız olsaydı bir yıl önce takipsizlik almazdı , sen neye göre kadına hırsız diyorsun?"
kim diyo takipsizlik aldı diye.
ekim2025 ayında
rüşvet/yolsuzluk herneyse işte, tekrarlı yapıldığı için memuriyetten ihraç mahkemesi varmış...
allahın işi işte, dava görülmeden iki kez ertelenmiş...
sen yıllarca heryerde göm, sonra çık, partine kabul et.
eee şimdi o kadar akapeli meclis üyesi ne olacak:))
oha trawmaya bak... :)))
ayrıca, bu onulardaki şahsi fikrim;
kim rüşvet yediyse, tutuklansın!
direk vatandaşlıktan ihraç, malvarlığınıda devlete aktaracaksın...
yapmayanları savunanlarada, dicek laf bulamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 14 Ağustos 2025; 18:24:37 > -
Bence de :
t24
Yolsuzluk iddiası, aile şirketi, ihaleye fesat suçlaması: Özlem Çerçioğlu'nun AKP'ye geçeceği iddiası sonrası milyarlarca liralık soruşturma dosyaları gündemdehttps://t24.com.tr/haber/yolsuzluk-iddiasi-aile-sirketi-ihaleye-fesat-suclamasi-ozlem-cercioglu-nun-akp-ye-gececegi-iddiasi-sonrasi-milyarlarca-liralik-sorusturma-dosyalari-gundemde,1255132Serdar Akinan da bahsetmişti tekrardan paylaşıyorum :
Serdar Akinanyoutube
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na ilişkin gelen bir soruya da yanıt veren Özel şunları söyledi: "Sayın Erdoğan'a açıkça söylüyorum: Bu vakitten sonra insanın başını yastığa koyup da uyumadan önce bir iç huzuru olur ya. Nasıl başını yastığa koyup ben huzurluyum, vicdanlıyım, uyuyabilirim diyebilirsin. Aziz İhsan Aktaş'ın en çok çalıştığı ikinci belediye Kütahya, ilki Aydın. Siz AK Partililere ellemiyorsunuz CHP'ye elliyorsunuz. Özlem Çerçioğlu'na, 'Aziz İhsan Aktaş ile çalışmışsın, ya içeri atıl ya partime katıl' diyorlar. Çerçioğlu suçsuz olduğunu iddia ediyor. Bu haksızlığa karşı içeride yatan onca mert varken, bu mertliğe sahip olamayıp... Erdoğan kelime oyunu yapıyor 'ne kadar aydın var'... Sen Aydın'ı Aziz İhsan Aktaş üzerinden almakla oluyorsa ben sana ne diyeyim? Bu mu mertlik? Bu mu siyasi gücün? Bir dahakine yine alacağım Aydın'ı. Böyle mi alacaksın Aydın'ı? Ya içeri tıkıl ya partime katıl. Yazıklar olsun. Abone Olmak için; http://bit.ly/SerdarAkinanhttps://www.youtube.com/watch?v=TXj4BqOgBIg&feature=youtu.be
-
haber7
Özgür Özel'in 'Özlem Çerçioğlu' iddialarının gerçek olmadığı ortaya çıktı!https://www.haber7.com/guncel/haber/3555107-ozgur-ozelin-ozlem-cercioglu-iddialarinin-gercek-olmadigi-ortaya-cikti -
"Çerçioğlu’nun zincirleme suç davası yine ertelendi
YEREL HABER
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun siyasi geleceğinin belirleneceği kritik dava yine ertelendi. 7 yıldır süren davanın bugünkü duruşması yapılmadan 21 Ekim’e ertelendi. Çerçioğlu avukatı aracılığıyla duruşmaya katılamayacağını bildirmişti."
belediye meclisinde, kadına olmadık laflar söyleyen
akapeli üyeler... heyyy heyyy
ne kadar dürüsttünüz!
haysiyet şeref neydi!
hadi bakalım, sıkıyorsa şimdi eleştirin!
:)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 14 Ağustos 2025; 19:3:13 >
TAŞ KAĞIT MAKAS adlı diziyi seyretmişseniz bilirsiniz yargıdaki yozlaşmayı ve çürümeyi anlatıyordu . şimdi bunun gerçek hayattaki versiyonunu çağlayanda yaşıyoruz.
-
Özgür Özel : 'Lağım patladı.'
-
CHP'nin iddiası Yatsıya kadar bile sürmemiş :)
Kapki kendisi Yalanlamış Özgür Özel'i dakika bir GOL BİR :D Komedi ya bu muhalefet komedi resmes. Kos koca Atatürk'ün koltuğunda oturan CHP genel başkanını bu hallere kim düşürüyor üzülüyorum gerçekten...
Eline bir şeyler tutuşturulup büyük bomba diye okutturuyorlar ama her defasında fos çıkıyor :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X