Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (930. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.831
Cevap
43
Favori
377.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 928929930931932
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam el yazısıyla dilekçe vermiş savcılığa....yandaş trt ve ahaber yok öyle bir şey diyor.

akroller de bunu alıntılıyor.

tam komedi.⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

• Burada konuşulana bakarak kabul edilmiş.

Konudan haberiniz yok ama bir sürü fikriniz var.

Adamın kendi avukatı değil, görüşme hapishane yönetimi tarafından dinlenebilir.

istanbul başsavcılığı açıklaması:

"14.08.2025 tarihinde bazı basın yayın kuruluşları sosyal medya kuruluşları vasıtasıyla öğrenilen cumhuriyet başsavcılığımızın 2024/228233 sayılı soruşturma dosyamız tutuklu şüphelilerinden murat kapki ile avukat mücahit birinci arasında cezaevinde gerçekleştirdiği belirtilen görüşme süreci ve içeriği ile ilgili iddialara ilişkin araştırma yapılması amacıyla resen soruşturma başlatılmış olup gelişmelerden ayrıca gerektiğinde bilgilendirme yapılacaktır"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 14 Ağustos 2025; 19:27:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KimYon.Reyiz kullanıcısına yanıt

Tamam işte Özgür Özel adamın el yazısıyla yazdığı yazıyı bile ÇARPITMIŞ... Yok çok büyük teşkilat var algısı yapmaya çalıştı yaa sabah fosh çıkmış.

Tarih var bak burada adamın bugün tekrar ifadeye almışlar Mucahit Birinciden şikayeti halen devam ediyor benden 2 milyon para istedi diyor ama Özgür Özel'in iddialarını DOĞRULAMAMIŞ. Yok savcılara para verecem yok gazetecilere para verecem senin hakkında bir şey yazmayacak sözleri flan YALAN DEMİŞ işin özeti.

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 14 Ağustos 2025; 19:24:45 >

• ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 14 Ağustos 2025; 19:29:48 >

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

ne içtin yine sen hacı?

yandaş siteler sana pudra şekeri efekti yapıyor.

al oku.

Kardeşim, peçeteye 2 milyon dolaresi Donald duck amcaya teslim ettim yazsaydı inanırdı bunlar.

Sen ne içiyon Asıl ?

Bana 31.07-2025'te yazdığı mektubu atıyon ?

Ben sana BUGÜN DAHA BUGÜN öğleden sonra savcılıkta verdiği ifadeyi atıyorum 14.08.2025 ve adam

BEN BÖYLE BİR ŞEY DEMEDİM BEN ONU KAST ETMEDİM DİYOR :D

Özgür Özel ve CHP ekibi kafasında kurup saçmalamış demeye getiriyor anlyon mu ?

Not: Bu adamın mektubuna güveniyorsanız bu kadar daha önce yaptığı 4 İtiraf var onlarada Güvenininz sonsuz o zaman ? İmamoğlu ve Murat Ongun İle söyledikleriniede altına imzanızı atarsınız ...

Başvuru Tekirdağ savcılığına yapılmıştı, İstanbul el koydu. Gerisini tahmin edebiliriz sadece =)

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Yok, bu bahaneler olmadı. Tekrar dene.⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

Dillilerle berabersin, karşı değilsin. Ona göre yaz.⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

Hacı sen ibb nin 560 milyar dolar çaldığı iftirasına inanıyon da buna niye inanmıyon bakayım?

böyle pislik yandaş kanalları gelip burada paylaşıp kendini daha da zavallı duruma düşürme hacı.

560 milyar dolar çaldığına inandığım ne alaka ?

O rakamlar gazetelerin afaki yazmaları. Ayrıca hırsızlık rüşvet sadece NAKİT CASH para ile olmaz ki.

İmar rantı diye bir şey duydun mu sen ? Veya işlem haci mi değer kazanımı gibi ? Senin projenin önünden yol geçer değeri artar kat sayın artar AVM izni alırsın milyarlık olursun vb.

Belediyenin bir arsası vardır park bahçedir uygun fiyata satarsın 50-100 milyona bir imar çıkartırsın bir 10 katlı bina izni verirsin 100 milyon TL olursa 100 milyar TL !

Veya bir arsanın önünden yol geçirtirsin arsa 10 milyon iken 100 milyon olur veya bir proje4 kata kadar izin vardır sen 10 kat yaparsın 6 katta her katta 8-10 bloktan 10 apartmadan 500 daire fazladan yapar adam her daire 25-30 milyon olsa milyonlar milyarlar fark eder vb yani.

Veya sen milyarlık ihaleleri yandaşlarına verdirip onlara senden daire almaya mal almaya zorlarsın al sana Milyonluk yolsuzluk Vb liste uzar gider.

Not: Murat Kapkinin mektubu dışında bir şey yok ortada neden inanayım ki körlemesine ? Ayrıca adam daha bugün ifade veriyor ben Savcılara para veriliyor borsa var demedim ima etmedim diyor ben gazetecilere para veriliyor demedim ima etmedim diyor !!! Daha ne demesi lazım ?

Özgür Özel'in elinde belge yok bilgi yok İmamoğlu hkakında 4 kere ifade vermiş itirafçı olmuş ağır iddialarda bulunmuş birinin mektubunu meşru sayıyor ve inanıyorsanı Aynen devam edin ne diyeyim :D Bu hamle İmamoğlunu bitirme hamlesi o zaman başka bir açıklaması yok. Ö.Ö kendi önünü açıyor İmamoğlunu bitirecek.

• Sonra muhalefet neden iktidar olamıyor diyorlar... Kendilerini komik duruma düşürüyorlar.

CHP'li Barış Yarkadaş işi özetlemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 14 Ağustos 2025; 20:44:48 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Maalese yanılıyorsun. Ben yine de açıkladım.

Bu tür rezaletler Kılıçdaroğlun dan beri böyle.

Şaşırmadım.

Chp liler de uyanmalı ...

Bana cevap yazdıktan hemen sonra dilliye destek mesajı yazmasaydın bari.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

O zaman yanılıyorsun demektir bu.

Birçok emare destekliyor yani temel de yanılıyor sunuz...

O mesajı yazmadığını mı söylüyorsun? ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

• sıvamaya çalışıyorlar, sıvamadan önceki eylemlerini reddetmeye çabalıyorlar. önce bir şey yaptın ki, şimdi sıvamaya kalkıyorsun.

ülkemizde bozulmayan hiç bir şey bırakmadılar .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP’nin 31 Mart hezimetinden sonra muhalefete karşı başlatılan FETÖ - ERGENEKON benzeri operasyonlarda TUTUKLANAN insanlara ŞANTAJ yapıldığı ‘’ İFTİRA AT KURTUL ‘’ dendiği ortaya çıkmıştı.

Türkiye’nin 2. Susurluk Skandalı olarak nitelendirilen olayda detaylar ortaya çıkmaya başladı.

* * *

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında tutuklu bulunan Murat Kapki, cezaevinde görüştüğü avukat AKP’li Mücahit Birinci hakkında "müşteki" sıfatıyla ifade verdi.

Kapki’nin ifadesine göre, 31 Temmuz’da cezaevine gelen Birinci, görüşme sırasında Kapki’ye “Makyavelist olmasını ve kendini ona teslim etmesini” söyledi. Ardından yanında getirdiği iki nüsha hâlindeki 1,5 sayfalık bir metni Kapki’ye verdi.

Kapki bu metni okuyunca, içerdiği bilgilerin gerçeği yansıtmadığını fark ettiğini, kimseye iftira atamayacağını belirterek imzalamayı reddettiğini söyledi. 

Kapki, Birinci’nin, medyada aleyhinde çıkan haberleri tersine çevireceğini ve kendisini tahliye ettireceğini iddia ettiğini aktardı.

Kapki, Mücahit Birinci ile ilk ve tek görüşmesinin bu ziyaret olduğunu vurgulayarak, “Daha önce kesinlikle tanımıyordum ‘’ dedi.

“El yazılı dilekçemin nasıl basına ya da siyasi partilere ulaştığına dair bilgim yoktur” diyen Kapki, avukat Mücahit Birinci’den şikayetçi olduğunu belirtti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 14 Ağustos 2025; 21:49:34 >

• 
Sayfa: önceki 928929930931932
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.