< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (927. sayfa)

-
-
Özgür Özel:
"Türkiye'de yargıda parayla işler yürüyor, borsalar var. Bu yalansa ben namussuzum, şerefsizim."
-
yo benim akrabalrım babadan dededen zengin insanlar değil ama iyi eğitimli, kariyerli, meslekli insanlar çoğu ,hele baba sülalesi ceo müdür itü ist gayet süper yaşıyorlar bu ülkede,elim ağırdı bu yaz yunanistan taitili like lamaktan, 0 arabalarına evlerine hayırlı olsun demekten, ülkede loser krizi var şu an başarılı insanların bir cacıktan geri kaldığı yok eskisi gibi genel bir kriz sefalet ortamı yok görsem yazarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ağustos 2025; 13:55:25 > -
CHP her zaman ki gibi GRAM ŞAŞIRTMADI :)
Boş beleş anlamsız belgesiz bilgisiz şeyler anlatıp sanki çok büyük bir şey anlatıyormuş çok büyük bir şey ifşa ediyormuş gibi sunuyor birde bunu :) Zaten günlerdir dillendirdikleri anlamsız boş beleş şeyler. Birde 12:00 yi bekleyin büyük hediyem var AKP'ye flan tam komedi ya :D
Ne diyeyim Allah bu CHP'den medet bekleyen bu kafa ile iktidar olacak sananlara sabır versin. Onlarda bazı şeyleri biliyor görüyor ama fasulyeden inanıyormuş gibi yapıyorlar ne yapsın onlarda onlarada kızamıyorum eskiden KK'ye böyle inanırdılar şimdide Özgür Özel'e ve saçmalıklarına böyle inanmaya çalışıyorlar bu muhalefet ile olmayacağını onlarda bal gibi biliyorda işte elleri mahkum ne yaparsın alternatif yok...
Murat Kapki kim dışarı çıkabilmek için 4 olmuş dilekçe veren ifadeler veren ve İtirafta bulanacam diyen ama Mahkemenin itiraflarını yeterli bulmayıp salmadığı birisi :) Ama ne itiraflar öyle böyle dğeil yaptığı. CHP yönetimi o itiraflara geldimi bu adam İftiracı moduna giriyor.
Bugün yok Mücait birinci geldi şu belgeyi verdi imzala imzalarsan çıkarsın ama üstünede 2 milyon para istedi flan diye verdiği mektubu doğru kabul edip okuyorlar. Yaa Murat Kapki'ye böyle bir teklif gelse bakın HAVADA- KARADA imzalar çıkmak için 2 milyonda onlar için çay çorba barası. On katını bile verir. Ama işte at yalanı bulunur inananı belgesiz bilgisiz. Kaynak aldıkları tek şey Kapki'nin mektubu :D
Eee Kapkinin mektubu hadi bir an için doğru diyelim bu adam çok dürüst ve söylediği doğru o zaman daha önce itirafçı olduğu 4 ifade ve verdiği 4 dilekçede doğru mu o zaman ? CHP'ye göre şimdi Murat Kapki kesinlikle yalan konuşmayan sözüne itibar edilmesi gereken dürüst birisi mi yani ?
En güzel cevabı CHP'li Barış yarkadaş vermiş...
x (formerly twitter)
Barış Yarkadaş (@barisyarkadas) on Xhttps://x.com/barisyarkadas/status/1955937381934051689
-
-
-
Ekrem İmamoğlu ve arkadaşları nasıl yamyam bir hukuk çetesinin kumpasına maruz.
Ülke yargısı ne halde ortada.Bu aslında parti vb demeden karşı durulması gereken bir kötülük.
Rezzan'ın ifadesi okunursa ve Fetö borsası iddiaları ile birleşince neden hep kötüye gidiyoruz ortada.
İmamoğlu son çıkış.
-
ben ayrıca akp nin bu olayını savunmadım ama chp nin yaptığıda saçma bırak k.k yanlısı kadın geçtiyse geçsin hayırlı işler deyip umursamaydınız hatta kurtulduk sevinçliyiz mutluyuz deseydi.
chp son 30 yılın + primini yapardı tüccar kafası yok bu chp de yani hep duygusal isyan var
sanki k.k nun halkta bir geçerliliği varda yazdılarda yazdılar.
zaten kadında sevilmiyormuş artık aydında atam kurdu oy atam, 6 ok tarikatı muz kabuğu bile olsa oy atarım müridleri sayesinde başkan oluyormuş işte.
Akp yine sizin sayenizde show yaptı tuzağa düşmede üzerinize yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ağustos 2025; 14:15:56 > -
Bakan açıkla yapmış,
"Yargıyla ne alakası var"
demiş...
:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu olay 2. Susurluk olayıdır. Operasyon aparatlarının birbirine girdiğini görünce de olayın be kadar doğru olduğu çıkmıştır. Yeni hükümetin ilk icraatı yeni hapishane inşaatı olmalıdır, trolleri ile kara borsacıları ile hainleri ile mevcut kapasitenin en az 3 katı lazım geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam komedisiniz :)
Ne diyeyim siz öyle sanmaya ve CHP'nin bu kafa iktidar olacağını sanmaya ve körlemesine Özgür Özel güzellemeye devam edin...
Şuan CHP'li Aydın Büyükşehir belediyesi ve yanında 3-4 il belediyesi üstüne baya bir CHP'li belediye meclis üyesi AKP'ye geçecek birazdan. Ve koşun onlara büyük süprizim var yer yerinden oynayacak denilen olay bu mu gerçekten.
Siz buna inanıyorsanız ne diyeyim size hayırlı olsun Özgür Özel'in adaylığı siz gene piromuz efsane liderimiz diye gezin diyecek bir şey yok.
Not: Her zaman söylerim bu ülkede ana sorun KALİTELİ MUHALEFET. Ülkede düzgün kaliteli muhalefet olsa AKP şimdiye on kere devrilmişti ama ülkede muhalefet ve mulifin özeti bu ne yazık ki :( Şuan yer yerinden oynuyor AKP'liler akın akın CHP'ye geçiyor flanda sanırsınız siz bu açıklama sonrası :D
Murat Kapki madem sözü değerli bir adam söyledikleride doğru ilk 4 ifadesindeki açıklamalarıda cevap verinde dinleyelim :D Ben naylon fatura kestim ben onu yaptım bunu yaptı ihalelere fesat karıştırdık vb bir sürü açıklamasınıda savunun buralarda.
-
bu resim gerçekmi yav
-
Aynı şeyleri copy paste yapıyorsun zamanım olsa senden 5 kat daha iyi iş yapacak ai bot yazardım seni senden daha iyi oynardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
O fotonun hikayesinide biliyorsun dimi :)
Birileri akıllları sıra adamı trolleyip çıplak fotolarını almaya çalışıyor bir kadın gibi arayıp sevgili olmaya çalışıp bunlarda adamın dalga geçmek için onlara attığı fotolar :D
Bu arada sizin gibilere en iyi cevabı CHP'li Barış Yarkadaş vermiş bu twit size yeter. Siz halen daha Özgür Özel efsane bir açıklama yaptı sanmaya devam edin :D
-
KANALİZASYON PATLADI!!
Ünlü Atatürk DÜŞMANI Niyazi Birinci’nin (Yavuz Bahadıroğlu çakma ismini kullanıyordu) ÜST DÜZEY AKP’li yönetici oğlu MÜCAHİT BİRİNCİ’nin İBB soruşturmasında tutuklu olan Murat Kapki’ye “İftira at, 2 milyon dolar ver, buradan kurtul” dediğini öne sürdü.
Özgür Özel, AKP'li Mücahit Birinci, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) soruşturmasından tutuklu olan Murat Kapki ile 31 Temmuz 2025 günü konuştuğunu ifade etti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 14 Ağustos 2025; 14:31:23 >
-
-
Özgür Özel açıklaöaları ile ne değişti ?
Hiç ....
-
AKP’li ADALET (!) BAKANI YILMAZ TUNÇ:
Murat Kapki'nin AKP'li Mücahit Birinci tarafından yalan ifade vermesi konusunda baskı yaptığını ve 2 milyon dolar istediğine dair yargı sistemini de eleştirdiği açıklamalarda bulundu
'Yargıyla ne alakası var?'
-
Önü arkası var işte onun Trol olduklarını anlayıp .... geçiyor onlarla Sizin gibilerde Özgür Özel'in iddialarını savunmak yerine fotolar üstünden Mücait Birinciye sallarsınız anca işte :D
Bak efsane başkanınız çok önemli açıklamalar yapmış. Murat Kapki müteber bir adammış söylemlerini savunsanıza ! 4 itiraf metni ile birlikte savunun ama tamam mı :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X