⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (931. sayfa)

-
-
Bu çerçioğlunun kayınpederinin hissesi bugün borsada tavan yapmış :D
-
AKP'nin en büyük şansı bu Muhalefet hee :) Bu şekilde muhalefet yaparsalar AKP zor gider.
Bu sözde muhaliflerin aklına neden şu soru gelmiyor bu Kapki Mucahit Birinciye gel benim avukatım ol diye VEKELATİ NEDEN ve NASIL vermiş ?
Sanırsın avukat kendisi zorla davaya dahil oluyor. Kapki avukata ulaşıp benim avukatım ol diyor zaten !
Mücahit Birincinin iddiasıda VEKALETİNİ VER avukat olarak ücret karşılığında görüşelim. Adamda resmi olarak başvurup avukatı olarak tutuyor zaten adamı.
Buradan koşunnnnnn AKP'nin her şeyi ifşa oldu AKP bitti yargıda bu varmış şu varmışlar AKP herkese iftira attırıyormuşlar flan :D Yalanın dolanın ALGI çalışmasının bu kadarı. Mücahit Birinci şuan AKP'de resmi görevi olan biride değil.
Haaa Mücahit Birinci sonuçta avukat ben seni çıkarırım ama 2 milyon dolar isterim sana YALAN - YANLIŞ ifadeler verdirecem ( Sonuçta savunmada yalan söyleme hakkı var insanları yasal olarak hakimlik bu yalanları belgeleri ile ispatlayıp cezalandırma yapıyor zaten. ) Hakimi savcıyı inandıramadıktan sonra ne kadar yalan atarsan at belge bilgi deliler konuşur mahkemelerde. Avukatlığın olayı müvekkilini savunmak zaten. Siz avukatları doğrucu davut flan mı sanıyorsunuz ? ( Tabii Mücahit birinci bu iddiaları kabul etmiyor oda karşı dava açmış bana gel avukatım oldu dedi vekalet verdi bende gittim ceza evinde 20 dk görüştüm bana bazı iddiaları anlattı ama bunları baktım delillendiremiyor kanıt sunamıyor böyle olmaz dedim çıktım ve avukatlığını bıraktım diyor hangisi doğru söylüyor bilemeyiz. )
Buradan koşun bu paraları hakimlere dağıtacaktı Gazetecilere verecekti bakın AĞ KURMUŞLAR para ile adam çıkartıyorlar AKP'nin borsası var çıkmaz böyle algısı kasmaya çalışmak saçma.
( Mücahit birinciyi çağırıp gel benim avukatım ol diye başvuran ve RESMİ olarak avukatı olması için vekalet veren isim CHP'li KAPKİ...)
-
Karşılarına kim çıkarsa çıksın gitmeyeceklerini sende bende iyi biliyoruz. Artık şu muhalefeti suçlamayı bırak istersen. Bu milletin bir şansı vardı onuda 2017 de kaybetti. Seçimle değişim olacağına inanan varsa daha birşey demiyorum..
Hayır yani altılı masa dağıldı, muhalefet güzel bir değişim sağladı. Adam ilk seçiminde partisini birinci parti yaptı. Onu da türlü oyunlarla elinden almaya çalışıyorsunuz..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akp de hiç rahat durmuyor
Bu olayın üstü kapatılırsa chp buna izin verirse pes
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
GÜzel bir değişim dediğin ! KK gitti geri kalan herkes SABİT KALDI :D
CHP içerisnde kim gitti kim değişti ? KK varken alkışlayanlar 12 yılda 13 seçim kaybetmesine rağmen koltukta iken destekleyenler o giderken AĞLAYANLAR şimdi birden en büyük değişimci oldu.
Özgür Özel'in ekibine bak HEPSİ aynı KK'nin kadroları zaten.
-
Özkan'ın utanması yok arkadaşlar, söylediği hemen her şey yalan. Şimdi de Murat Kapki'ye CHP'li demiş, nerede yetişiyor bu Özkan gibiler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kameraları bantlayan adam için sokağa döktüler sizi bir de utanmadan onu savunmaya devam ediyorsunuz halen.
-
16 sene boyunca topuklu efe diye omuzlarda taşıdığınız, aydın'ı onunla kazanırken bal-şerbet olan her şey, ne oldu da ak parti kulislerinde adı geçince bir anda zehir zemberek kesildiniz? Sormazlar mı adama, madem bu kadında bir leke vardı, bunca yıl o koltukta sizin sayenizde nasıl oturdu? Diye. AK Parti, siyasi rekabet gereği iddiaları gündeme getirmiş olabilir, ancak takipsizlige saygı duymuştur. Siz ise, linç ediyorsunuz.
Gelelim o en sevdiğiniz sakıza: "yargı iktidarın sopasıdır"... Yahu bu nasıl bir sopa ki, dönüp sizin belediye başkanınız için "kovuşturmaya yer yoktur" diyor? Ne hikmetse o sopa, işinize gelince adaletin kılıcı oluveriyor. Ak parti, siyasi hasmı olmasına rağmen mahkemenin kararına peki derken, siz dün omuz omuza yürüdüğünüz insana sırf siyasi hıncınızdan iftira kuyrukları takıyorsunuz.
Yahu 7 senedir chp'li bir belediye başkanına ak parti'nin sopası ceza verdirememiş, öyle mi? Bu, sizin tezinizin iflas ettiğinin, kendi kendinizi tekzip ettiğinizin resmidir. Mantık iflası bu, başka bir şey değil. Gerekçe gösterip ertelersin ne olmuş yani, hukukta gayet normal bir süreç bu.
-
Bu ak ekibin genel hali böyle. Hepsi birbirinin aynı gibi yazıyor. Aynı yalanlar, aynı algılar.
-
uzun uzun yazmaya gerek yok;
Sonuç itibari ile
*hakkında birden fazla yolsuzluk iddiası olan ve
*memuriyetten atılması için yargılanan,
*belediye meclisinde, akp lilerin hep bir ağızdan
rüşvet ve yolsuzlukla suçladığı birini
AKAPE, saflarına kattı mı? Kattı!
hayırlı olsun :)
belediye meclisindeki akapeli üyeleri düşünsene
daha geçen ay rüşvetçi derken, şimdi,
başkanım başkanım diye el etek öpecekler :)))
çok eğlenceli :)
(rüşvet alan veren herkes en ağır cezayı almalıdır)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aile şirketine KAYYUM ve hapis tehdidi iddiası ile %50 ile CHP’ye kaybettiği Aydın’da tekrar Büyükşehir belediyesi sahibi olan AKP’nin planı hakkında Mustafa Balbay önemli açıklamalarda bulundu.
Milli İrade’ye rağmen AKP’nin Aydın’da 70 kişilik bir yönetici listesi hazırladığı ve belediye meclisinde AKP azınlık olduğu için ilk etapta CHP’li meclis üyelerini istifa ettirmeye çalışacaklarını iddia etti. CHP’den 16 meclis üyesini istifa ettirmeye çalışacaklarmış.
81 üyeli Aydın belediye meclisinde CHP’nin 52 üyesi bulunuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tam bir algı mühendisliği yapıyorsun.
Yargılandı kelimesini kullanarak sanki sanık sandalyesine oturmuş, hüküm giymiş gibi bir hava yaratmaya çalışıyorsun. Oysa çerçioğlu hakkındaki soruşturma takipsizlikle sonuçlandı, yani kapandı. Diğer dava ise 7 senedir yılan hikayesine dönmüş durumda, yani ortada bir hüküm yok.
Hukuken suçlu diyemeyince, lafı "AK Parti dün suçladığını bugün safına kattı" basitliğine indirgeyerek çaresizliğini gösteriyorsun.
Hem bu "mecliste hep bir ağızdan suçladılar" masalını da nereden çıkardın, merak ediyorum. Muhalefet partisinin yaptığına "eleştiri" denir, "suçlama" değil. Ama sen, bu siyasi denetimi bile alıp burada çarpıtarak ne kadar zor durumda olduğunu belli ediyorsun. Yazık.
Satranç oyununda önemli bir figürü kaybettiğinizi hazmedemiyorsan, gidip bunu şaibeli başkanına soracaksın. Ona de ki, "Elini vermemekle bu işi çok iyi becerdin, dürüstlüğüne hayran kaldık başkanım!" Hani sizde dürüstlük her şeyden önemliydi ya...
-
CHP kapanmali zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İmamoğlu ve diğerleri için yargı kararı olmadan demediğiniz kalmıyor ama kişi sizden olunca birden hukuk, yargılanmak falan diyorsunuz. Algı mühendisliği tam olarak budur. Şimdi bunu çevirmek için yapay zekaya destan yazdırsan da bu yaptığın değişmeyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 15 Ağustos 2025; 2:23:45 > -
çerçioğlu meselesi, sizin samimiyetsizliğinizin turnusol kağıdı gibi. Hem çıkıp yargı iktidarın sopası diyeceksin hem de o 7 senedir dokunamadığı insana çamur atacaksın. O dosyada ne bir itirafçı ne bir delil var; sadece bitmeyen bir dava ve sizin paniğiniz var.
Imamoğlu davasında ise etkin pişmanlıkdan yararlanan itirafçı ordusu var.
Peki, madem imamoğlu sütten çıkmış ak kaşıksa, itirafçılara karşı neden dava açmıyor? Yahu bırakın bu akıl oyunlarını. O davayı açmadığınız, o itirafçıların karşısına dikilmediğiniz her saniye, suçu zımnen kabul etmiş oluyorsunuz, bundan haberin varmı?
Dolayısıyla biz size istediğimiz gibi imamoğlu suçludur diyebiliriz ama siz bize bu adamın suçsuz olduğunu anlatamazsınız çünkü davacı bile olmadınız. Ok
-
İşte görüldüğü gibi laf çevirmeye çalışıyorsun. İtirafçılar var deyip yorum yapıyorsun ama akp olunca yorum yapamıyorsun, yargı kararı diyorsun. Zaten var olan bir dava içindeki bir şeye dava açmaktan falan bahsediyorsun ve buna dayanarak suçlu olursun diyorsun. İstersen mahkemede her denilen cümle için ayrı dava açılsın olur mu, yeter mi sana?
Dediğim gibi ne yazarsan yaz bu samimiyetsizliğiniz, partizanlığınız kapanmaz. Senin gibi saçmalayarak hiç kapanmaz zaten. Sen her mesajınla daha da dibe batıyorsun.
-
birgun.net
İBB'ye 9. dalga operasyonu: İnan Güney dahil 44 kişi hakkında gözaltı kararıhttps://www.birgun.net/haber/ibb-ye-9-dalga-operasyonu-inan-guney-dahil-44-kisi-hakkinda-gozalti-karari-645853
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Dün tutuklu muhalif siyasetçilere ‘’ İFTİRA AT KURTUL ‘’ SKANDALININ patlamasından sonra bugün tesadüfi (!)bir şekilde İBB’ye tekrar operasyon yapıldı. BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY dahil toplamda 44 kişi gözaltına alındı
www.sozcu.com.tr
Son Dakika Haberi... İBB'de 9. dalga operasyonu: Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney gözaltına alındı - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/ibb-de-9-dalga-beyoglu-belediye-baskani-p212109
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 15 Ağustos 2025; 9:15:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X