Ö.Ö. Chp lilerin gazını bile alamadı ... Başlarda şahsen öyle sandım o bile yok. Bitti gitti ... |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (928. sayfa)

-
-
Ne demek hiç :D Görmedin mi efsane bir şey açıkladı yer yerinden oynadı . AKP şuan yarın mı partiyi kapatsak yoksa bu gece mi diye tartışıyor :D Oyları çakılmıştır.
Konu çok ama çok derin baksana :D ŞUAN AKTİF AKP'DE GÖREVİ OLMAYAN sıradan AVUKAT BİRİSİ gitmiş birinin avukatlığını almış efsane bir olay burdan hükümet düşer heralde. Diğer iddiaların belgesi bilgisi yok tek sözde kanıt iddia sahibinin mektubu gerisini siz hesap edin.
Üstüne Görmedin mi ülke gündemi değişti millet akın akın CHP'ye koşuıyor şuan bizim evin balkonundan bakıyom millet akın akın insan seli olmuş CHP il binasına gidiyor kayıt olmaya oy patlaması yaşanabilir :D
AKP'nin bugün ki kuruluş yıldönümüde zehir olmuştur :D CHP'li 5 belediye ve 1 büyükşehirin onlara geçmesi sönmüştür :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 14 Ağustos 2025; 14:41:49 > -
-
Aynennnn.... Chp lilerin bu açıklamaları ile vatandaşlar her şehirde medenice eylemler yapıyoooo.... Yersen ...
Avukat meselesinde şeytan detaylarda gizlidir...
Keşke yapıcı ama samimi üslubu da ağır olan harbi bir ana muhalefet olsa ama o da yok. CHP isimsel kalmış.
İktidar ana muhalefete şükretse de farkındalık yaratsa ama çakma bir ana muhalefet var.
Sana cevap yazdım diye beni AKP sanacaklar aman el alem ne der
.... Çok ta fifi ...
Açıkcası kukla Ö.Ö. biraz kendisini düşünüyor bence.
-
Şu herifin yüzünü görmesek iyi olurdu, silinip uzaklara gitse keşke.. Ağzı laf yapan ama vasıfsızın teki.
-
adamı sevmemde fazla, yazılarda ve görüntülerinde o yolun yolcusu bir kadınla dalga geçtiği ortada.
sende yakışıklı zengin ol sanada takılan,kement atan çok olur.
adam ona iş olan bir kadınla dalga gırgır geçmiş çözememeniz garip yani dalga geçtiğide her halinden belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ağustos 2025; 15:22:37 > -
2021’de kadın ihbar edilmiş, bakanlık soruşturma izni vermiş; sonra danıştay nisan 2024’te bunu kaldırmış. Aydın cumhuriyet başsavcılığı da takipsizlik vermiş.
çerçioğlu, aziz ihsan aktaş soruşturmasından 1 yıl önce aklanmış. “yolsuzluktan kurtulmak için parti değiştiriyor” demelerinin hukuki hiçbir dayanağı yok, bu tamamen siyaseten itibarsızlaştırma ve gündemi çarpıtma çabası.
Kadın bu süreçte partim beni yalnız bıraktı diyor; avukatı ismini bile bilmiyormuş. Sanki sıradan biri gibi davranmışlar. Oysa kadın 4 kez seçilmiş ve 16 yıldır görevde; buna rağmen parti arkasında durmamış. Hani ak parti tu kakaydı , o zaman niye yalnız bıraktılar, rant işlerini çevirebilmeleri için mi?
Eğer yargı gerçekten iktidarın sopası olsaydı, en güçlü olduğu yerlerden birinde muhalif bir belediye başkanını aklamaz, tam tersine paramparça ederdi. Demek ki yargı, siyasi beklentilere göre değil, dosyadaki delillere göre işini yapmış ve suç yoktur demiş.
E, sen kendi evinde 16 yıllık bir değere saygıda kusur eder, onu dışlar ve yalnız bırakırsan, hakkaniyet ve saygı gördüğü yere gitmesi kadar doğal ne olabilir? Ben de olaya aynen böyle bakıyorum.
-
Abi kimse birşey yapmasın o zaman
hepimiz evimizde oturalım
evimizin önünü değnekçilere verelim
dolmuşlar 100tl olsun
patron zam vermezse susalım
ekmek 200 olursa konuşmayalaım
biri sana yolda tecavüz ederken, kafamızı çevirip geçelim.
nasıl olsa değişmeyecek, susalım yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mars da türk bayragi dalgalanmiyorsa serefsizim demeye benzemis
-
Pragmatiklik doğaldır.
İmamoğlu zıtlaştı da ne oldu ? Biz İstanbullular kaynak kısıldı hizmet vs aksadı da .
Erdemlilik vey meziyet değildir.
Hep derim iktidar ile yerel yönetim uyumlu olmalıdırlar aksi halde seçmenleri algılarla kandırmak nereye kadar ?
-
Murat Kapki İbanoğlu aleyhine itirafçı olan şahıs değil mi ?
-
Muhalif gazetelecilerde isyan etmeye başlamış...
Kaliteli ve düzgün muhalifler çaktırmamaya çalışıyor ama içten içe gene REZİL OLDUK diyorlar resmen.
Dünden beri saat 12:00 yi bekleyin yer yerinden oynayacak dediğimiz bu muydu diye Twit bile atmadı çoğu adı sanı duyulmuş muhalif isim.
x (formerly twitter)
Seyhan Avşar (@seyhanavsar) on Xhttps://x.com/seyhanavsar/status/1955961377694073192
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 14 Ağustos 2025; 15:47:13 >
-
Onu bunu bırak, x2yk ozkan polatk'nın idolü Nedim Şener ile Mücahit Birinci fena yazismis Twitter'da.
Baya imalı sözler var.
Elbet ortaya çıkar neyin ne olduğu
-
adamın gençliğide bu böyle bir adama kadın,gay,trans,travesti ne varsa dadanır zaten adam bıkmıştır zaten.
-
Lağım patladı bile hocam:
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tecrübe konuşuyor.
Tam da tahmin ettiğim gibi oldu, ortada her gün yenisi çıkan bir skandal var ama ülke için normal kabul edilen bir durum, gündem bile olamadı
batı ülkelerinde olsa ülke yerinden oynardı hükümet istifa ederdi, Rusya olsa adamın kelle giderdi, ama bizde tık yok, troller de hemen gelip durumu savunmaya başlamışlar adamlara skandal beğendiremiyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapılmasın denedim. Yapılamadı diyorum.
AKP miadını doldurdu.
Mevcut olasılar hepsi kof ...
-
bakalım dilli bu ikiliye ne diyecek?
son günlerde panik halinde muhalefete laf etmek için çırpınıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X