Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ (666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kerimcem , end0plazmikretikulum Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.681
Cevap
47
Favori
444.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CHP ile işbirliği yapan k*rdler hapise,

AKP ile işbirliği yapan k*rdler meclise...

CHP de artık akıllansın, k*rdlerin tek amacı bağımsız devlet hedefinde, bir bir alabildiği her şeyi almaktır.

alcaklarını alırlar, alamadıkları için mücadeleye (!) devam.

iktidarda da AKP olduğuna göre,

alacaklarını AKP'den alacaklar...

CHP, onlara istediklerini verecek konumda olmadığından

CHP ile dirsek temasına da gerek yok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben çok soru sordum buna, cevaplayamadı, en sonda dayanamayıp blokladı beni ve kaçtı.

Çünkü bunların tek bildikleri şey akpyi savunmak. Savunma argümanları üretiyorlar ama onu destekleyemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Mayıs 2025; 12:3:35 >

yav kero sen salsalar da bi bahane kılıf bulursun, bırak bu ayakları şimdi  

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Apo zaten hapis degilki, Imrali Adasini kendisine tahsis ettiler. Serbest birakilinca Imralida yasamaya devam ederse anlarsin. Adam koca adanin sahibi oldu, Özerk Kürdistan kurdurursa orayida otonom bölge ilan eder artik.

CHP akp ye alan açmak için çabalayan, sürece karşı çıkmayan ve Kürt sorunu vardır diyen bir parti.

Tüm bu yaşananlar karşısında süreç karşısında durmak, gündem yaratmak, halkın desteğini almak için çabalamak yerine Kürt sorunu vardır, süreci destekliyoruz dedi.

Tek bir amacı var. Akp ye alan açmak. Akp bunca şeyi tek başına başaramazdı.

Anayasa değişikliği için de Kılıçdaroğlu her türlü destek ortamını sağladı zaten.

CHP de kala kala buradaki Rambo3123 gibilerinin slogan muhalifligine kaldı. Bi kaç operasyon hesabıyla da süreci devam ettirmek için alan açmaya çalışıyorlar. Hedef gösteriyorlar, karaliyorlar, ithamlarda bulunuyorlar. Günün sonunda akp CHP kavgası ile sürecin önü temizleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yok , seni bilmem ama ben bu kadarına evet diyemem sanırım...

Anka Haber Ajansıyoutube
    CHP Genel Başkanı Özgür Özel grup toplantısında: "El yükseltiyorum Devlet Bey. Ben de Kürtlere bir devlet teklif ediyorum. Kürtlere, kendini tam olarak ait hissetmeyen bütün Kürtlere, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sahibi olmayı teklif ediyorum. Varsanız hep beraber bunu yapalım" diye konuştu. 22.10.2024 🛎️Sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!↘️ ➤Web: https://ankahaber.net/ ➤Facebook: https://www.facebook.com/ankahabera ➤Twitter: https://x.com/ankahabera ➤Instagram: https://www.instagram.com/ankahabera/ #özgürözel #chp #devletbahçeli #mhp #ankahaber #ankacanlı #haber #gündem #siyaset #politika #canlıyayın
    https://www.youtube.com/watch?v=dLFmziv4zo8

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Odak noktasına "Oy verilen" siyasilere getirdin ben de sana Özgür Özel'in videosunu attım, cevabımı da vermiştim ama baktın rezil olucam, verecek cevabın yok, konuyu tekrar Devlet'e getirdin . Demogoji ve mantıksal tutarsızlıkların ile kaybedecek zamanım yok. Kendi işine bak sen...

• terör örgütünün yaptığı açıklamalarda lozan reddi ve sevr'e göndermeler var. devlet kavramının ciddiyetini bilenler, bu açıklamanın acilen yok hükmünde sayılması gerektiğini, aksi takdirde artık TC devletinin temelinin sarsılacağını söylüyorlar.

hayaldi, gerçek oluyor, akboşlar da şak şak alkışlıyor. unutma-unutturma..

• TC Devletinin temeliyle bir sorunlari oldugunu TC Tabelalarini kaldirmalarindan belliydi. Halk milliyetci ve dindar sandigi kesim eliyle bölünmeye giden yolda ses cikarmasin diye uyutuluyor. Bundan böyle her eline silah alip daga cikana boyunmu egilecek? Hani Soylu dagda terörü bitirmisti? Biz neden sizin her dediginize inanalim? Bugüne dek hnagi dediginiz dogru cikti?

• iktidarı bölüşen iki hamaset partisi, her ellerini attıkları işte rezalet yaşıyorlar. artık bunların devri kapanmış, hükümleri kalmamış. zorla iktidarlarını devam ettirmeye çalışıyor ve sandıktan kaçıyorlar.

o sandık ortaya gelecek. bu millet de ders verecek.

Buradaki aklar şu anda yoğun mesaideler ama bu tarz sorulardan kaçıyorlar.

CHP iktidar olursa pkk lılar ile anlaşır,apoyu serbest bırakırlar,evinize su sayaçlarınızı pkk lılar okumaya gelir v.s kara propaganda söylemleri artık olmayacak.

• PKK nin silah birakisi daha cok Sevr sevdalilarini bulusturan bir sözlesme gibi olmus. AKP nin Lozanla olan sorununu bilmeyen yoktur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

Herhangi bir cevap veremedin. Kıvırmaya çalışıyorsun ama onu da beceremiyorsun. Sen kararları siyasetten bağımsız devlet aklı veriyor dedin. O yüzden alınan kararları güvenmemiz, sorgulamamamız gerektiğini söyledin. Ben de senin desteklemediğin siyasetçiler başta olsaydın yine devlet aklı diyecek miydin, güvenecek miydin diye sordum. Evet deseydin yalan söylemiş olacaktın, hayır deseydin kendinle çelişecektin. Sen en kötüsünü yapıp kıvırmaya çalıştın, onu yapamadın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 12 Mayıs 2025; 14:18:38 >

Iftira, çarpıtma ve kişisel saldırıların arasında boğulmadan doğrudan konuşayım: Senin bu kadar rahat bir şekilde gerçekleri tersyüz ederek, partilerin hangi dönemde ne dediğini, kimlerin terörle flört ettiğini bilerek görmezden gelmen ve bugün devleti eleştirirken muhalefetin sicilini temize çekmeye kalkman sadece tutarsız değil, aynı zamanda bilinçli bir algı operasyonudur çünkü geçmişte terörle içli dışlı olmuş yapılarla yol yürüyenlerin sicilini yok sayıp, bugün sahada kazanılmış bir zaferin ardından gelen barış sürecini itibarsızlaştırmaya çalışman, ancak samimiyetsiz bir tutumla mümkündür.

Iktidar bu süreci milletin gözü önünde, adım adım ve kararlılıkla yürütmüştür; önce sahada mutlak üstünlük sağlanmış, ardından uluslararası meşruiyet ve diplomatik zemin oluşturularak terörü teslim alma süreci başlatılmıştır ve sen kalkıp bunu işbirliği diye sunarken, geçmişte hdp yle gizli ittifaklar kuranları es gecebiliyorsun, demek ki asıl derdinin barış değil, bu barışı iktidarın gerçekleştirmiş olması olduğunu açıkça ortaya koymaktadır.

Barışın meşruiyeti onu kimin yaptığına göre değil, hangi zeminde ve hangi güç pozisyonunda yaptığına göre belirlenir ve senin gibi her adımı iktidar karşıtlığı üzerinden okumaya alışmış biri için bunun doğru anlaşılmasını beklemek saflık olur çünkü senin durduğun yer eleştiri değil, resmen düşmanlıktır.

çarpıttığın her şeyin cevabını bu millet çoktan sahada ve sandıkta vermiştir; kim ne zaman ne dedi, kim kimle yol yürüdü, bu millet gördü, yaşadı, notunu verdi ve bugün artık somut başarılarla yoluna devam etmektedir.

Benim durduğum yer kişiler değil, devletin terörle mücadelesindeki ilkeli duruşudur; dün hdp’yle açıktan veya örtülü işbirliği yapanlara nasıl karşı çıktıysam, bugün pkk’yı silah bırakmaya zorlayan süreci desteklerken de aynı çizgideyim çünkü tutarlıyım, çünkü benim pusulam şahıslar değil, ilkeler ve neticelerdir.

Evet, iki yıl önce terörle arasına mesafe koyamayan yapıların pazarlıklarına karşı durdum çünkü yanlıştı ; bugün ise durum değişti, pkk sahada ezildi, dış destek çöktü, siyasi uzantıları bile köşeye sıkıştı dili değişti ve türkiye bu üstünlükle masaya oturuyor, yani bu barış zayıflığın değil, üstünlüğün sonucudur.

Hesap incelemene gelince, burada herkes gibi ben de gündeme ve zamanima göre yazarım; kimsenin talimatıyla değil, vicdanımla hareket ederim ve senin gibi geçmişe değil, sadece güncel pozisyona göre ve hem burası mahkeme de değil, fikirlerin tartışıldığı bir zemin.

Dün devletin sinir uçlarını kaşıyanlardan medet umanlara, oy pazarlığı yapanlara, şeref sözü verip gariban emekçiyi kapının önüne koyanlara nasıl karşı durduysam, bugün de pkk sahada bitmişken bu süreci karalamaya çalışanlara aynı netlikle karşı duruyorum çünkü benim derdim erdoğan o bu değil, benim derdim milletin huzuru ve bu devletin bekasıdır.

Sen iki oy tweet için yönünü şaşırabilirsin ama ben milletin iradesiyle şekillenmiş bir devletin yürüttüğü onurlu barışın arkasındayım ve bu süreci teslimiyet gibi göstermeye çalışan zihniyet, yalnızca nefretiyle konuşur çünkü seninde derdin barış değil, iktidarın kazanmış olmasıdır.

Gelmiş bana omurgadan söz ediyorsun; siyasal pozisyonunu oy uğruna konjonktüre göre değiştirenlerin omurga kelimesine yaklaşması bile komiktir çünkü bu ülkede seçim zamanı oğuz ogana bile eyvallah etmeyen iktidardır. Bu yüzden Hdp’nin o günkü duruş ve söylemlerine rahmen onlara sarılanlardan omurga dersi almaya ihtiyacı yoktur.

Dolayısıyla ben şahıslara değil, devletin ilkesine bakarım ve benim durduğum yer çok nettir: Terörle mücadele sadece sahada değil, algıda da kazanılmalıdır ve türkiye bugün bunu başarmaktadır; bunu hâlâ göremeyen ya görmek istemiyordur ya da işine gelmiyordur, bu da benim zerre kadar umurumda değil, ister çarpıt ister çamur at, beni değiştiremezsin.

• BUGÜN DÜNDEN DAHA GÜZEL, YARIN DAHA DA GÜZEL OLACAK.

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLDU.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.