< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 24 Eylül 2025; 23:11:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ (1034. sayfa)

-
-
Adamların umrunda değil ki.
yeterki muhalefete birşeyler yapalım.
şu davanın maddi "sayılabilir!" Rakamı,
bu ülkenin- tüm ülkenin- türkiyenin
15günlük net geliri.
koca ülkenin 15günlük(2024 rakamına göre) geliri,
1 tane belediye başkanını tutuklatmak için harcandı!
Bunu umursamayan adamlar,
YSK yı AYM yi yargıyı hukuku neden umursasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ radyoterapi-radyasyon güvenliği soruları cevaplanır. -
Kardeşim senin şu yazdıklarını okuyunca sokaktan duyduğunu anayasa sanan bir neslin ne hale geldiğini görüyoruz. Biraz bilgi, biraz zihin açıklığı olsa anlarsın. Chp’nin şu an içine düştüğü durum, eve icra gelmişken hâlâ ama ben bu evi yeniden boyattım, zaten sattım diyerek meseleyi kapatacağını sanan sokak mantığının birebir kendisidir çünkü burada mesele senin kaç ev aldığın, kaç kere kongre yaptığın değil, tedbirle durdurulmuş olan hukuki sürecin geçerliliği ve o tedbiri kaldırma yetkisinin sadece istinaf mahkemesine ait olmasıdır; sen kongre de yapsan, tüzük de değiştirsen, binayı da taşısan, vekâletsiz kongre açıp partinin iç hukukunu bile çiğnesen, tedbirin kalkmadığı her dakika o işlem hükümsüz kalır. Anlıyo?
_____________________________ -
Senin partililer bile abartmayın diyor açıkça.
x (formerly twitter)
Etkili Haber (@etkiIihaber) on Xhttps://x.com/etkiIihaber/status/1970786068254597298Cevap vereceksen dün dediğim gibi biraz daha kaliteli olan senin hesabı yönetirken versin. Diğerleri çok kötü.
_____________________________ Yok imza mimza -
Niye gitmedi ozaman yeni binaya Gürsel, Özel çalışma ofisi yaptım orayı dedi gitti oturdu eski binaya, hukuksuzda YSK neden yeni seçim e durdurulamaz dedi, bu haldeyken seçimi durdurmaya gelenler niye geldi ve niye gitti, isterseler kapatırlar il başkanlığını olur biter, Sivil Toplum örgütü siyasi partiye kayyum atandığı nerde görülmüş avrupada bir devlette örnek göster, adamlara seçim yaptırmıyon böyle mahkeme mi olur, sen şimdi ne Anlıyon acaba :)quote:
Orijinalden alıntı: dine mine neKardeşim senin şu yazdıklarını okuyunca sokaktan duyduğunu anayasa sanan bir neslin ne hale geldiğini görüyoruz. Biraz bilgi, biraz zihin açıklığı olsa anlarsın. Chp’nin şu an içine düştüğü durum, eve icra gelmişken hâlâ ama ben bu evi yeniden boyattım, zaten sattım diyerek meseleyi kapatacağını sanan sokak mantığının birebir kendisidir çünkü burada mesele senin kaç ev aldığın, kaç kere kongre yaptığın değil, tedbirle durdurulmuş olan hukuki sürecin geçerliliği ve o tedbiri kaldırma yetkisinin sadece istinaf mahkemesine ait olmasıdır; sen kongre de yapsan, tüzük de değiştirsen, binayı da taşısan, vekâletsiz kongre açıp partinin iç hukukunu bile çiğnesen, tedbirin kalkmadığı her dakika o işlem hükümsüz kalır. Anlıyo?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 25 Eylül 2025; 1:57:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sen şimdi Yarın Gürsel Tekin CHP İstanbul İl binasına gitmeyecek ? Veya girmek istese bile üyeliğide askıya alındı içeri giremiyecek CHP yönetimi onu sokmayacak İl başkanlığı düştü mü diyorsun ?
Ben Mahkeme Kararını Geri almadığı sürece İl başkanı Gürsel Tekin diyorum ... YSK o mahkeme kararına müdahale edemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 25 Eylül 2025; 1:58:56 >_____________________________ -
Kim takar Gürsel i, il başkanı seçildi kasada onda demirbaşlarda, adam kendide demiş zaten "Mahkeme bu kayyumu kaldırsın diye bekliyoruz, yeni seçim hayırlı olsun" diye :)quote:
Orijinalden alıntı: 0zkanK.Sen şimdi Yarın Gürsel Tekin CHP İstanbul İl binasına gitmeyecek ? Veya girmek istese bile üyeliğide askıya alındı içeri giremiyecek CHP yönetimi onu sokmayacak İl başkanlığı düştü mü diyorsun ?
Ben Mahkeme Kararını Geri almadığı sürece İl başkanı Gürsel Tekin diyorum ... YSK o mahkeme kararına müdahale edemez.
Ölü doğan çocuk la seni meşgul ettiler yazık oldu... HDP ye de yaptılar yıllarca ne oldu her seçim oyları arttı, pes edip APO ya kadar gittiler yazık valla burdan kime giderler bakalım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 25 Eylül 2025; 2:6:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hala uzun uzun trollerle tartışanlar var.Siz yazdıkça bunlar para alıyor. Onun ne yazdığı önemsiz ama sen ona yazdıkça bunlar para alıyor ya. Zamanına yazık, uğraştığına değmez. Hiç muhattap olmayıp kendi kendine bırakacaksın.
Ara sıra laf sokuyorum diye beni de şikayet ediyorlar. Çokta önemli değil ben onlar gibi görevli, iş yerim burası diye yazmıyorum. Ancak güzel dalga geçerim bunlarda tam adamı.
_____________________________ -
Alıntı
metni:Niye gitmedi ozaman yeni binaya Gürsel, Özel çalışma ofisi yaptım orayı dedi gitti oturdu eski binaya Gürsel Tekin’in yeni binaya gitmemesi veya Özgür Özel’in eski binayı ofis yapması, mahkemenin onu il başkanı olarak atadığı kararı ve bu görevin getirdiği kongreyi açma yetkisini ortadan kaldırmaz; çünkü mahkeme kararı kişinin hangi binada oturduğu ya da hangi binayı ofis ilan ettiğiyle değil, hukuken geçerli olan yetkiyle ilgilidir.
Alıntı
metni:hukuksuzda YSK neden yeni seçim e durdurulamaz dedi YSK’nın görevi sadece kongrenin seçim kısmını gözetlemek ve teknik onay vermektir; dolayisiyla durdurulamaz açıklaması yalnızca seçim gözetimine dair bir değerlendirmedir ama mahkeme tarafından konulan tedbir kararını kaldırma veya geçersiz kılma yetkisi yoktur.
Alıntı
metni:bu haldeyken seçimi durdurmaya gelenler niye geldi ve niye gitti, isterseler kapatırlar il başkanlığını olur biter Kapatırlardı ama YSK seçim durdurulamaz dediği için icra memurları çekildi; çünkü YSK seçim yapma talebine kendi gözetim görevine göre onay verdi ve "ben denetlerim, durdurulamaz"mesajı verdi, ancak bu onay mahkemenin tedbir kararını geçersiz kılmaz, yani YSK’nın gözetim ve izin açıklaması seçim istemini yerine getirmeye yöneliktir, mahkeme tedbirini kaldırmak için değil, dolayısıyla icra memurlarının geri dönmesi de tedbirin düştüğü anlamına gelmiyor, nasıl ki icra memuru zile basıp içeriden yanıt alamayınca icra bitmiş sayılmazsa bu tedbir de ancak istinaf kaldırırsa kalkar.
Alıntı
metni:adamlara seçim yaptırmıyon böyle mahkeme mi olur Mahkeme seçim yapılmasın diye değil, tüzük ve usule uyulsun diye karar verir; CHP tüzüğü ve mevcut mahkeme tedbiri esas alınırsa Gürsel Tekin’in salona alınmadığı kongre hukuken tartışmalı ve iptal edilebilir nitelikte zaten.