Şimdi Ara

sanalreyonum.com alış-veriş yapmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanalreyonum.com adresinden 03.12.2012 fakir rct 144 sarjlı süpürge aldım
    aldığıma pişman oldum .....neden mi
    Google yazın sanalreyonum ikinci sırada şikayetvar.com çıkıyor
    ürün hala gelmedi kargoyada verilmedi DOLANDIRILDIKKKKKK
    MAİL LERE CEVAP VEREN YOK TELEFONU MEŞGUL DEYİP SURATINIZA KAPATIYORLAR
    DOLANDIRICI BİR FİRMA ALAMAYIN BENDEN TAVSIYE 145TL'LİK ÖDEMEMİ YAPTIMM
    ÇARPTILAR PARAYI ORTADA NE ÜRÜN VAR NE DE FİRMA REZİL BİR DURUMM
    UCUZ DEĞİL DOLANDIRICI BİR FİRMA

bende arnica süpürge alacaktım. sanalreyonumda 250 tl ye sattıkları süpürgeyi ben bu güven sorunu nedeniyle daha pahalıya 280 tl ye güvendiğim bir firmadan (gold bilgisayar) aldım. vallahi 30 tl fazla ödedim ama ücretsiz kargo yapıp aynı gün gönderdiler üstüne de 12 taksit yaptılar. internette sanalreyonum gibi dolandırıcı sitelerin sayısı gittikçe artıyor bu yüzden 3-5 kuruş fazla verip bildiğiniz güvendiğiniz sitelerden alışveriş yapın arkadaşlar ve memnun kalmadığımız siteleride mutlaka şikayet edelim ki başkaları da mağdur olmasın ..
    Lg 42PJ350 Plasma
    Nikon Coolpix S3100
    Codegen 2,5" 320 GB Hdd
    Samsung R520 Notebook
    Citroen Xsara II (Atiker lpg kit)
  • selam ;

bende sanalreyonum.com'dan braun traş makinası aldım ürün KILLANILMIŞ çıktı . javascript:void(AddText('')) iade edene kadar akla karayı seçtik yazışmaydı vs...
    internet alışverişi yapıyorsan firmaya güveneceksin 3 -5 kuruş ucuz diye nei düğü belli olmayan yerlerden almayacaksın . ben artık 1 -2 firma dışında fiyat bile araştırmıyorum. alış verişte keyif aldığım sitelerden biridewww.aynigunkargo.com hakkıyla yapıyolar bu işi
  • destek veren arkadaşlara teşeKKÜR ederim ŞIKAYET VAR VE DONANIMHABER e yazdım konu bile açtım mağdur olmayın ..tam umudu kestim birkaçgün önce kargo geldi sanalreyonum yazıyor ..içinden ne çıkarsa şansa dedim açtım en azından sağlam ürün geldi...BÖYLE KIMDIR NEDIR BILMEDIĞINIZ YERDEN ALMAYIN PARA DIREK HESAP A YATIYOR HIÇBIR GARANTISI YOK ...ürün geldi uzun birsüre sonra BOZUK SORUNLU DEĞIŞTIRMEK ISTESEM KARŞIMDA MUHATTAP YOK ARD arda mail attım cevap yok ..kaç kere aradım telefon meşgul diyor telesekreter yüzüne kapanıyor ne kabustu GIDIN BILEĞINIZ YERDEN ALIN EN AZINDAN PARAMIZ ÜRÜN GELINCE YATAN YERDEN ALALIM

KATILAN ARKADAŞLARA SAYGILAR
    Daha Fazla Göster
  • katılıyorum size
  • gittigidiyor sanalpazar orada satıcı puanları var bende yeni gördüm hatta bursadan internetten evimden aldım adres olarak karadenize hediye gönderdim koca bulaşık mak gitti ya kurdular 3 günde.. Hatta satıcı ya dedim ki kurulum yapan firmayayla siz irtibata geçin ürünü ben sizden aldım sizi tanırım hiç elimi sürmeden hallettim..para ortak hesapta ürün yoksa para geri yatiyor artı baktım bin üzeri işlemde yüzde yüz olumlu almışlar....

Uzun lafın kısası çevrenizde şubesi olan elektronik marketin internet adresinden alin yada ürün elinize ulaşma garantili yerden alin
    ben bir hava yaptım sizde yapmayın kredi kartı numaranızı veriyorsunuz onu bile hack ederler BÖYLE üçkağıtcilara aman vermeyin
  • Ben zamanında sanalreyonumdan çok alışveriş yaptım, hatta en beğendiğim alışveriş sitelerinden biriydi. Ama şu an bakıyorum yorumlar çok kötü. Ya iflas ettiler, ya kapatacaklar. Genelde bu kadar bozan firmalar genelde kapatmak iüzere olan firmalar oluyor.

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Googleye yazdım gerçekten 2.ci sırada şikayetvar çıkıyor geçmiş olsun hemen şikayet et

google'da 2. sırada şikayetvar çıkması o firma hakkında çok şikayet olduğu anlamına gelmiyor. şikayeti çok olsun, olmasın hemen hemen tüm e-ticaret sitelerinde aynı şekilde çıkıyor. şikayetvar.com bunu nasıl beceriyorsa beceriyor

Orijinalden alıntı: hakanasrav

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Googleye yazdım gerçekten 2.ci sırada şikayetvar çıkıyor geçmiş olsun hemen şikayet et

google'da 2. sırada şikayetvar çıkması o firma hakkında çok şikayet olduğu anlamına gelmiyor. şikayeti çok olsun, olmasın hemen hemen tüm e-ticaret sitelerinde aynı şekilde çıkıyor. şikayetvar.com bunu nasıl beceriyorsa beceriyor

Tamam kardeş bende çok bilmiyom :/

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
  • beyler içimi kararttınız resmen bende bugün intel ssd 120 gb aldım ama kargo hakkında bi bilgi yok arıyorum ulaşamıyorum
    ben 2 defa alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım.
    demek ki şanslıymışım. bir daha da bulaşmam.
  • ben bir ürün siparişi verdim 8 gün oldu ürün hala hazırlanıyor.firmayı aradım 4 gün içinde kargoya verdiklerini söylediler.ama 8 gün oldu dedim ürünü hazırlamışlar koliyi koymuşlar koli bantı olmadıgı için ürünü bekletiyorlarmış.....koli bantı siparişi vermişler bant ellerine ulaşınca herhalde bizim ürünü de gönderirler diye düşünüyorum..kendimi başka türlü kandıramıyorum çünkü

Tüketici haklarına göre ittiraz hakkı 7 gün olarak gözüküyor. Bu süreyi iyi kullanılması gerekir. Eğer ücret ödemesi ürün ulaşmadığını belgeleyebiliyorsan tüketici mahkemesine gidebilir diye düşünüyorum.

www.cosmicpazar.com -www.yazarkasaciniz.com adreslerini ziyaret edebilirsin.
  • tek şey diyeceğim "UZAK DURUN"
    "Kim Ayasofyayı Cami olmaktan çıkarıp başka bir şekle koyarsa; Önce Peygamberin ve Ashabının, Ondan sonra Tabiinin, Tebau Tabiinin, Sonra Bana kadar gelen tüm ecdadımızın, hulasa benim ve benden sonra gelen bütün nesillerin laneti onların üzerine olsun" Fatihin Ayasofya Kitabesi (Vasiyet)
  • 8 gün oldu hala siparişim gelmedi.sitede 4 günde kargo çıkar yazıyordu. elektrikli ızgara aldım 2 defa aradım kesin bugün çıkıyor dediler. 2 defa beni yanılttılar. arkadaşlar 10 tl fazla olsun ama başka siteden olsun ilk defa bu şekilde bir siparişim oldu.

• internetten alışveriş ile alakalı en kısa zamanda bir kanun çıkması lazım arkadaşlar herkes yüksek limitli kartlarının numaralarını bu sitelere veriyor, ürün alıyorsun gelmediği zaman kimse ne yapacağını billmiyor ....
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.