Şimdi Ara

İnventus'dan alışveriş yapanlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim 2200'TL bütçem var... Pc toplayacam, inventus ile ilgili bir kaç sorum olacak.

Soru 1: İnventusu nasıl bilirsiniz? alış veriş yapdınızmı güvenilirmi.

Sosu 2: Bide inventusun ücretsiz montaj diye bi iddası var... Nasıl oluyor bu montaj? 2200 TL'ye istediğim parçaları söylüyorum, onlar toplayıp gönderiyorlar öylemi?

Eyer merak eden varsa, Toplamayı düşündüğüm PC'yi.

-İŞLEMCİ - İntel i5 2500k
    -ANA KART - Msi z77a-g45
    -RAM BELLEK - G.skill 8Gb (2x4) 1600Mhz
    -EKRAN KARTI - Hd 7850 Oc Çift fan
    -SABİT DİSK - Seagate 1Tb Hard Disk
    -KASA - Thermaltake Va3000bwa
    -PSU - Corsair cmpsu-700g Gs700. (700Watt)

Şimdi ben bu parçaları istiyorum desem inventusa, toplayım direk gönderirlermi? herhangi bi özel ücret isdemeden.

• bu olay sadece inventusda degil. teknobiyotik we vatandada war diye biliyorum. inventustan alisveris yapamadim ama forumdaki izlenimi iyi. edit: kafanda soruisareti kalirsa ara konus daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snow' -- 6 Haziran 2012; 7:41:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://forum.donanimhaber.com/m_47831420/tm.htm

ALışveriş edeceğiniz siteyi seçerken mutlaka kullanıcı yorumları alın,şikayetim var vb. yerleri inceleyin ve uzun zamandır en az 2-3 yıldır bu işi yapan yerlerden alışveriş etmeye çalışın. Hatta içiniz rahat etmiyor ise arayın telefon ile konuşun sorun. Para vereceksiniz kaliteli hizmet görmek hakkınız doğal olarak. Müşteri,para kazandıracak olan sizsiniz sonuçta.
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • Evet... Bide ben kargo'ile falan uğraşmıycam. Hemen şurda kladıköydeymiş, parayı elden ele vericem. Kredi kartından falan anlamam ben. Zira yabancı olduğum için, Rusyalıyım. Her neyse, benim bi sorum daha vardı... Ücretsiz montaj nasıl oluyor? 2200'TL ye istediğim parçaları söylüyorum, onlar toplayıp test edip veriyorlarmı?

Orijinalden alıntı: mevsres

Evet... Bide ben kargo'ile falan uğraşmıycam. Hemen şurda kladıköydeymiş, parayı elden ele vericem. Kredi kartından falan anlamam ben. Zira yabancı olduğum için, Rusyalıyım. Her neyse, benim bi sorum daha vardı... Ücretsiz montaj nasıl oluyor? 2200'TL ye istediğim parçaları söylüyorum, onlar toplayıp test edip veriyorlarmı?

evet onlar (İstersen) ücretsiz montaj ve teste tabi tutuyorlar 12 saat sonucu yapılan testler sonucunda elinde oluyor makina.Hava akışını engellemeyecek şekilde montaj yapıyorlar.Orda not var aklına takılan birşey olursa ordan yazarsın.
  • İnventusdan ssd almıştım ben. Akşama doğru saat 3 de aldım 1-2 saat içinde kargoya vermişler, ertesi gün de elimdeydi. Hiçbir sıkıntım olmadı. İşin güzel yanı da aklına birşey takılıp aradığında ilgili kişiye derdini çok rahat anlatıp, muhattap alınıyorsun. Diğer büyük iş yapıyoruz diyen firmalar gibi müşteri hizmetlerine bağlanıp oradan oraya yönlendirilip bıkmıyorsun.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar benim 2200'TL bütçem var... Pc toplayacam, inventus ile ilgili bir kaç sorum olacak.

Sosu 2: Bide inventusun ücretsiz montaj diye bi iddası var... Nasıl oluyor bu montaj? 2200 TL'ye istediğim parçaları söylüyorum, onlar toplayıp gönderiyorlar öylemi?

-ANA KART - Msi z77a-g45

Şimdi ben bu parçaları istiyorum desem inventusa, toplayım direk gönderirlermi? herhangi bi özel ücret isdemeden.

Evet montaj şöyle oluyor pc ni topluyorsun onlar montaj yapıp test edip sana yoluyorlar.
    Bu arada en açıklayıcı sitelerden birisi bana göre oldukçada uygun.
    Açıklayıcı derken mesela diğer anakart satan sitlerde slı yada cf olduğu yazmıyor bunda o yazıyor özellikler diye
    Ayrıca sistemin Neredeyse benimkiyle aynı bir sistem ama istersen benim sistemi yazayım 1756 tl tuttu
    CPU:
    AMD FX-8150 3.6 GHz, 16 MB, AM3, 8 Çekirdekli İşlemci

ANAKART:
    GIGABYTE 990XA-UD3, AMD 990X, DDR3, 3X PCIExp, Socket 938 AM3+, CrossFireX & SLI

BELLEK - RAM:
    CORSAIR 8 GB (2X 4GB) DDR3 1866 MHZ RAM CL9 VENGEANCE Low Profile (1.5 Volt)

HARD DISK:
    3,5" 320GB Caviar Green İntellipower Sata 3.0 64MB Cache Harddisk

EKRAN KARTI:
    ZOTAC GTX570 Synergy GDDR5 1280MB 320Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
    KASA:Aerocool Cyborgx mid tower oyuncu kasası
    PSU:
    600W
     İnventus'dan alışveriş yapanlar...

MONİTOR:
    21,5 İNCH FULL HD 1080P Monitör
    Ama senin yerinde olsam bu sistemi alırım aralarında 500 TL VAR Ayrıca ekran kartına gelince gtx 570 daha yüksek ram a gelince bu 1866mhz o 1600mhz bunun tek hard disk i düşük bendede 2,5tb harici olduğu için böyle birşeye gerek duymadım :D İstersen onu yükseltirsin ama 1800 tl üstüne çıkmaz onu yükseltirsen...

• Peki son bir sorum olacak. Montaj yapdıkdan sonra, ücretsiz format'ta atıp gerekli ayarlamaları yapıyorlarmı ?

Peki son bir sorum olacak. Montaj yapdıkdan sonra, ücretsiz format'ta atıp gerekli ayarlamaları yapıyorlarmı ?

malesef

Ücretli olarak yapıyorlar 30 tl idi heralde
    Yar olur ağyar olur dildar olur serdar olur.
  • Olsun farketmez. Ufak bir nokda, onuda biz yapı veririz... Zaten onuda yapsalardı artık yani, bu firam'ise diyerleri ne peki

Peki son bir sorum olacak. Montaj yapdıkdan sonra, ücretsiz format'ta atıp gerekli ayarlamaları yapıyorlarmı ?

Ama forumdada inventusla ilgili bir konu var acayip güvenli ve müşteriye çok değer veriyorhttp://forum.donanimhaber.com/m_47831420/tm.htm
    burayı oku anlarsın ne kadar iyi bir site olduğunu

Arkadaşlar benim 2200'TL bütçem var... Pc toplayacam, inventus ile ilgili bir kaç sorum olacak.

-ANA KART - Msi z77a-g45

İnventus 2003 ten beri hizmet veriyor sen diyorsunki şu şu parçaları alıcam toplayıp yollayın parçaların paketlerinide yolluyorlar ücretsiz

• quote:

Üstte'de belirttiğim gibi, rusyadan geliyorum. bilgisayarda okuya biliyorumda... El yazısını malesef :D ne yazıyor?

"İşlemci soğutucu kargo bedeli zarftadır" yazıyor orada.

Müşterisine gerçekten değer veren bir firmadır, kesinlikle tavsiye ederim.
  • gözüm kapalı alısveris yaparım inventus tan.montaj ucretsiz ama isletim sistemi yukletmek ucretli.

• arkadaslar sorunsuz alısverıs yapabılırsınız adamlar o kadar ılgılıkı

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.