< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DbA -- 20 Şubat 2019; 22:4:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DbA -- 20 Şubat 2019; 22:4:19 > |
biraz haksız eleştiri gibi olmuş,
birincisi: sitesinde TL gözükse de işlem usd üzerinden oldugu için bankanıza provizyonu usd gönderir, bankanızda o an hangi kur uyguluyor ya da ekstra komisyon alıyorsa onu kartınızdan çeker. Bankanızın uygulamasını nedeniyle banggood u eleştirmeniz yersiz olmuş. İkincisi; hakikaten bazı ürünlerde indirimli fiyat gözükse de ürüne tıkladıgımda fiyat değişikliği oluyor. Bu nedenle bu ürünleri almıyorum. Üçüncüsü; yaşadığınız sorun nedeniyle alışveriş yapmayın ifadeniz ne kadar doğru? Banggood dan 1 usd lık üründe aldım , 500 usd lık ürün de.. Geç kargo yaptığı da oldu, 9 günde kargom geldiği de.. Bu nedenle hiç kimseye kalkıp gönül rahatlığı ile alışveriş yapın demem... Babamın şirketi değil çünkü...Siz de tecrübenizi yazarsınız, fakat yönlendirme şekliniz yanlış bence... Alışverişlerde bu sorunlar çokça olur.. Gearbest ten paypal zamanı , gönderdiği iddia ettiği ve göndermediği ürünün parasını kabul etmediği halde paypal ile alabildim... Ne kadar korksam da, istemesem de yine de fiyat avantajı nedeniyle alışverişe devam ettim. |
Bankalar kartlardan dövizle alışverişte komisyon alıyor o yüzden fiyatı artmıştır. Kupon olayı zaten her sitenin yaptığı şeyler.
|
Bangoood fiyaskodur almayın aldırmayın , beni sürekli kandırdılar ,
ocagın 2 sinde aldıgım kamera hiç bir zaman gelmedi verdikleri takip no su her zaman fakeydi kargomu takip edemiyorum dedigimde 3 5 gün bekleyin dediler , 5 inde göndermeyi günler sonra 17 si olarak güncellediler , şimdi para iadesi istedim tamam dediler ancak 3 gün geçti sipariş geri ödemeye düşmedi .........D O L A N D I R I C I L A R |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynahit -- 17 Kasım 2018; 13:39:6 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıymetli_vatandaş -- 19 Ocak 2019; 15:9:52 > |
|