Şimdi Ara

MYDUKKAN.COM'dan alışveriş yapanlar buraya.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda elektro gitar almayı düşünüyorum. gerek sözlükler olsun gerekse forumlar olsun olumlu yorumlara, çok düzgün siparişlerin olduğunu söyleyen insanların mesajlarını okudum. forumdonanım'da mydukkan'dan alışveriş yapan varmı? bi aydınlatsın bizi yahu?

• Ben yapıyorum hiç bir sorunum olmadı şimdiye kadar.Adamlar direk paketleyip kargoluyorlar.Hatta 150 lira üzeri alışverişte kargo beleşe geliyor.Alışveriş yapa yapa indirim oranı kazanıyorsun kumbaran oluyordu bir de yanlış hatırlamıyorsam.

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • ben gitar ve amfimi ordan aldım daha sora 2 kuzenime de ordan aldırttım hiç sorun cıkmadı umarım sndede cıkmaç ama öneririm yane 1.5 gün mü ne sürmüstü gelmesi hızlı geliyor baya istedigin rengi filan da bulabiliyorsun rahatça stokta varsa tabi elden almada o sorun olmustu bende o yüzden siteyi tercih etmistim
  • Her 2 ayda bir alışveriş yaptığım sitedir. Henüz gitar, amfi veya efekt cihazı gibi pahalı birşey almadım ama baya bir alışverişim oldu.

Kullandığım tel, Kadıköy' de ve Taksim' deki dükkanlarda 15-20 lira arasındayken, ben mydukkandan paketini 6 dolara alıyorum. Her seferinde 5 paket aldığım için baya bir karlı oluyor. Onun haricinde limon yağı, gövde polisaj cilası ve diğer bakım ürünlerini de mydukkandan alıyorum.

Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Haftanın başında veya hafta içi siparişi verirseniz 1 gün içinde ürün elinize ulaşıyor. Faturayı da gönderiyorlar. Tavsiye ederim bu siteyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaptıkları her işlemde mail atıyorlar

Sürekli ordan alışveriş yapıyorum kesinlikle öneririm

http://www.mydukkan.com/yardim.asp?id=18&t=1

Ürün paketleme kısmı var sayfanın ortasında gayet iyi paketleniyor. Ben 1.5 liralık dandik bi tel sihirbazı aldım onu bile 2 kat havalı poşetlere sarmışlar

When a man lies, he murders some part of the world
    These are the pale deaths which men miscall their lives
    All this I cannot bear to witness any longer
    Cannot the kingdom of salvation take me home

• Ben de gitarımı, çantamı, kablomu, askımı, sehpamı burdan aldım taa 5-6 sene önce. O zaman bile pazartesi akşam verdiğim sipariş perşembe geldi yani 3 gün.. şimdi çok büyük ihtimal 2 güne elinde olur. Yalnız hep duyduğum bişey var çok arkadaşım alış-veriş yaptığından biliyorum. Stok durumu bazen sıkıntı veriyor. Alacağın şeyin stokta olup olmadığını telefonla falan bi şekilde öğrenmeni öneririm. Stokta yazmasına rağmen bazen ellerinde o ürün olmuyor ama nadiren. Sen gene de alacak olursan bi şekilde öğren. Benim bi arkadaş amfi aldı geçen günlerde. Kredi kartına 6 taksit yaptırdı ama amfi ellerinde yokmuş adamların ve işin kötü tarafı çocuk amfiyi almak için 6 ay bekleyecek. Çünkü kredi kartı taksit bi kere işlendiği zaman geri dönüşü yok. Yani paran elbet geri iade ediliyor ama kartın sınırı taksit öder gibi açılıyor. Neyse çok uzatmayım en iyisi. Ben kesinlikle tavsiye ederim. Ama önce bi ara sor

• Git bayisinden al bayisi açıldı şişlide.Ama kargosu hakikatten kaliteli site her saniye mesaj alıyorsun siparişle ilgili(paketlendi,kargoya verildi vs)
  • Arkadaşa amfi almıştık bozuk çıktı. Geri gönderdik 1 haftada yenisini gönderdiler.

Arada bir arkdaşlarla topluca tel sparişi falan veriyoruz. Burada ne olduğu belirsiz tel takımları 30 liradan satılıyor. Mydukkan'da 10 liraya Earnie Ball teller alıyoruz. Kargoda bedavaya geliyor

Orijinalden alıntı: Rajeesh

gitar şiparişi verdim bakalım nasıl gelicek. gerçi güvenim tam daha önce amfi ve bi sürü ıvır zıvırı sorunsuz yollamıslardı

Ne oldu peki
    AMD RYZEN 5800X3D,ASUS TUF GAMING X570-PRO Wi-Fi, ASUS TUF GAMING GT501, ASUS TUF GAMING 4070Ti OC, ASUS ROG STRIX 1000G 1000W, ASUS ROG Swift PG278QR, ARCTIC LIQUD FREEZER 280 ARGB, SAMSUNG 1TB 980 PRO NVMe,GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 4000 Mhz
  • Gitarı zuhal müzikten almıştım.Aldığım da zuhal müzikte daha ucuzdu.

Orijinalden alıntı: brnk

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

gitar şiparişi verdim bakalım nasıl gelicek. gerçi güvenim tam daha önce amfi ve bi sürü ıvır zıvırı sorunsuz yollamıslardı

Ne oldu peki

Gitarı aldı ve çalmıyor, dövücem bu çocuğu. Öyle yatıyor gitar.

Ben de baget ve mızıka almıştım, mydükkan seçenek olarak geniş yelpazeye sahip fakat bazı ürünler diğer sitelere nazaran daha pahalı.

• Gitarı elden alman daha iyi olur.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.