Şimdi Ara

Sana umut vermedim diyor,soruyorum şimdi bu kadin umut vermis mi bana vermemismi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onunla sizli bizliydik,hep saygili mesafeli yaklastim.Bana bir gece whatsapta yaziyorken,sizi bizi birak uyuz oluyorum.Sana yaziyorsam arkadas olmusuz demektir yazdi.Ondan sonra senli benli olduk

Bana eski sevgilimi hatirlatiyosun :( (adami çok sevmis,adam ayrilmis bazi seyleri yediremediginden anlatmisti))

Ona çok benziyorsun

O da senin gibi kültürlü,ufku genis,akilli biriydi

Seni almaya geliyordum,bir omza ihtiyacim var.Telefonun kapali neredesin hayir mi? (telefon mesajlari)

(yukarida ki mesaji gördugummde attiginndan bir kaç saat geçmisti.,kusura bakma telefon kapaliydi,nerdesin geleyim yazdığımda,eve döndüm ordan filanca yere gidicez,baska zaman bulusuruz artik yazmisti,ben de bugün yaninda olamadigim için çok üzgün oldugumu söyledim bana aynen sunu dedi,büyük yaziyorum HER ZAMAN OLURSUN SIKINTI YOK.)

Ara beni,(aradim) nerdesin alayim seni çay içelim .......

Bana çok iyi geldin,sende birseyler var

Allah yolladi seni sanki yardimci bana

Bir gecede hayata bakis açimi değiştirdin(Kötü zamanlar geçiriyordu sabahlara kadar ona destek oldum ,tavsiyeler verdim)

Bana giyim tavsiyeleri verdi,klasik takilyordum ben.Ben ona bir sey sormadan kendi,kurtul artik su gömleklerden,ayakkabidan.Spor giyin,ve mutlaka spor ayakkabi olsun.O saçta kisacik kesilecek.Resimlerine baktim bu aksam,sana kisa saç çok yakisiyor,su resimdeki sakal da on numara,böyle birak.

Ailem hakkinda,eski iliskim hakkynda sorular sordu.Beni tanimaya çalisti,ailemi

Bir yere gidiyordu mesela,haberin olsun suraya gidiyorum diye yaziyordu bana.
    Bir gece baktym facesinde,hastane de yer bildirimi yapmis.Hemen aradim.noldu diye panik yapma ben iyiyim sadece tansiyon dedi.Gençten bi çocuk bu yer bildirimine yorum yapmis,hemen geliyorum diye,bende onu sordum,o mesaji görünce meraklandim diye.Ben adam kim neyin demedim yani,bana dedi ki,o benin kardesim gibi,elimde büyüdü( ortagi olduğu is yerinde çalisan bir çocuk) Yani resmen,yanlis anlama,yanlis anlasylcak bir durum yok gibisine konuştu,hesap verdi bana ben sormadan

Onu daha önceden annem kahve içmeye davet etmisti,ama samimiyetim olmadigindan söyleyemmistim.Samimiyet kurulunca ben ona bundan bahsettim "aaa gelirim tabi,neden gelmeyim,beni iftara çagirsin annen" dedi.Bozusmasak son haftada gelecekti de

Bana herseyini anlatirdi,herseyini.Bende ona .

Ben ona sormadan abisinin karısının abisinden 2 yas büyük oldugunu söyledi( bu kiz da benden 2 yas büyük)
    bende bunun harika oldugunu,daha iyi anlasacaklarini,dinen de iyi birsey oldugunu söyledim

hoşuna gitti güldü,sen niyetlisin galiba kendinden büyük almaya
    ama dul alma ,bekar al demişti( kendisi dul)

Çok kisa sürede çok samimi olduk,sirdas,derttas,yakin arkadas,dost

AMA sonra bir gün yavas yavas mesafe koymaya basladi,sebebi de açikladi,eski sevgilisi pesindeydi ( beni benzettigi,çok sevdiği adam değil,son sevgilisi), sevgilisinden ayrildigi dönemde biz samimi olduk zaten.Bana dedi ki sonra ben bununla zaten bi gün ayrilcam,bizim sonumuz yok,ama o zamana kadar etrafimda kimse olsun istemiyorum,dertsiz sancisiz ayrilmak istiyorum.ondan ayrilir ayrilmaz birilerini buldugumu düsünsün istemiyorum anla beni nolur,bi gün onun olmadigi hayatta yazacagim ilk insan sensin ama dost olarak,biliyosun baska birsey olmaz.Bana o zamana kadar süre ver kapini açik birak

Bu ve daha neler neler tekrar tekrar whatsapa bakamam,mesajlara.Ben aklima ilk gelen şeyleri yazdym.Baslarda bana inanilmaz yakin davranan kadin,sevgilisiyle buzlari eritince.Ben sana umut mu verdim,sen bana aşık olmus ben sana umut vermis gibi davraniyorsun.Sana kardeşim gözüyle bakiyorum vs yazmaya basladi

Allah hatri için,ya da neye inaniyorsaniz bana cevap verin.Yukarida yazdiklarim ışığında bu kadin bana umut vermemismi cidden? Ben mi yanlis anlamisim Ben mi esseklik etmisim ?

Sonumuz breaking bad finalinden bile kötü bitti,bu öglen konustuk telefonda,çok çirkinlesti,beni rahatsiz ediyosun ama artik,babami evine yollarim,annenle konusurum vs vs.Hatta erkek degilsin sen filan bile yazdi,kaç kere uzak dur dedim vs vs.En acisi seni vururum dedi.evet bunu aynen dedi.Sevgilisine anlaticagini artik işin kendisini astigini söyledi.

Dedim bir daha seni ararsam yazarsam cidden erkek degilim.Yaziklar olsun sana.Bunlara ne gerek vardI bu kadar çirkinlesmeye,tehditlere.Seni bir daha asla görmek istemiyorum asla yazdim.Rehberden,whatsaptan, heryerden sildim engelledim.Dün gece beni faceden engellemisti zaten,bir hafta önce de silmisti.

Ha diyeceksiniz nasil bu duruma geldi,onu son 3 haftada sadece 3 lkez yuz yüze gördüm.Sahne aldigi cafede( vokal orada kendisi) Toplasan son üç haftada aradiysam 3-4 defa aramisimdir.Whatsapta iki günde bir nasilsin ,naber tarzI seyler dışında da yazmadim.Cevap verdiyse konustum,vermediyse üstelemedim.

Bana bu kadar kudurmasi su yüzden,sevgilisi çok kiskançmis onun yanynda yazdigimi görünce buna zarar veriyomus.EE madem öyle sil beni dimi,bugüne kadar akLina gelmedi,daha önce dafalarca engelledi ama kendi açti yine,yok sen iyi birisin,iyi niyetlsin ondan açıyorum ama ben yazmadan yazma falan filan.Bugün koptu hersey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METMETALLICA -- 22 Haziran 2016; 17:19:01 >

• Hacker misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkceyi katlettin
  • kopyala yapıştır falandır bu metin. okumadım bile boş konu, nicke baktım yetti.
  • Citizen yine çökertti forumu hadi iyisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

turkceyi katlettin
    quote:

Orijinalden alynty: eneox

turkceyi katlettin

Tek tek harf harf düzeltiyorum hocam,benlik durum de?il forumdan
  • tüm imla hatalarini düzelttim konuda,forumdan kaynaklanan bir seydi.evet arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum.hersey ortada,kizin söyledikleri davranışlari
    Simdi ben sana umut mu verdim diyor

vermis mi vermemis mi karar sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METMETALLICA -- 22 Haziran 2016; 16:21:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    s
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harem Kralı

kopyala yapıştır falandır bu metin. okumadım bile boş konu, nicke baktım yetti.

Iki saattir forum hatası yüzünden uğraşıyorum.bes para etmez biri bana ne diyor.yazma kardeşim .salakmiyim ben böyle bişey yapayım.madem kkopyala yapıştır bul bakalım aynısıni.az insan olun.şu an mobilden yazıyorum.masaüstünde doğru çıkmıyor yazılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

Hacker misin

Forum'dan kaynaklanan bişey.düzelttim şimdi yazım hatalarini

• Yokmu adam gibi yorum yazacak

• quote:

Orijinalden alıntı: METMETALLICA

Yokmu adam gibi yorum yazacak
    Hocam kız hayatını bir düzene koymak, sorunlarını yenmek, kendisini düzeltmek için senden faydalanmış ve konuşmuş. Açıkça söylemek gerekirse seni kullanmış.
    Kızlar genelde sevgilisinden ayrıldıktan sonra böyle bir boşluğa düşüyorlar, o boşlukta da senin gibi kişileri kullanıp atıyorlar hocam.
    Yani fazla diyecek bir şey yok, sana her ne kadar umut vermişse de boşlukta olduğundan vermiştir.
  • Şu saatten sonra ne yapsan boş. Kullanıp atmış seni, işi bitince güle güle. Kendini kullanılmış hissedebilirsin daha fazla muhattap olma, daha da uzulursun uzerine gittikce daha çok soğutursun kendinden. Karakteri ortada bugün böyle davranan yarın neler yapar kimbilir. Şanslisin kurtulmuşsun bir beladan.

Böyle tipler erkekle konuşmadan yapamaz. Hep macera ararlar. Yarın evlenince de gider saçma sapan insanlarla konuşur sinir krizi geçirir erken yaşta nalları dikersin. Kazandığin parayi da bir güzel yer.

Bu sana bir hayat tecrübesi olsun. Kimseye olduğundan fazla değer verme, kimseyi sahiplenme. Çünkü herkes gidiyor, hele hele bir kız sana eski sevgilisini anlatıyorsa daha ilk buluşmada ver direk yolu izin verme seni kullanmasına. Hoş bir ton erkek var dişarda kullanilmayi bekleyen orasi da ayri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Die4Freedom

Hocam kız hayatını bir düzene koymak, sorunlarını yenmek, kendisini düzeltmek için senden faydalanmış ve konuşmuş. Açıkça söylemek gerekirse seni kullanmış.
    Kızlar genelde sevgilisinden ayrıldıktan sonra böyle bir boşluğa düşüyorlar, o boşlukta da senin gibi kişileri kullanıp atıyorlar hocam.
    Yani fazla diyecek bir şey yok, sana her ne kadar umut vermişse de boşlukta olduğundan vermiştir.

Kullanildigimin farkındayım .yani sana umut mu verdim demeye hakkı yok değilmi kızın.Umutun allahıni vermemismi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

Şu saatten sonra ne yapsan boş. Kullanıp atmış seni, işi bitince güle güle. Kendini kullanılmış hissedebilirsin daha fazla muhattap olma, daha da uzulursun uzerine gittikce daha çok soğutursun kendinden. Karakteri ortada bugün böyle davranan yarın neler yapar kimbilir. Şanslisin kurtulmuşsun bir beladan.

Böyle tipler erkekle konuşmadan yapamaz. Hep macera ararlar. Yarın evlenince de gider saçma sapan insanlarla konuşur sinir krizi geçirir erken yaşta nalları dikersin. Kazandığin parayi da bir güzel yer.

Bu sana bir hayat tecrübesi olsun. Kimseye olduğundan fazla değer verme, kimseyi sahiplenme. Çünkü herkes gidiyor, hele hele bir kız sana eski sevgilisini anlatıyorsa daha ilk buluşmada ver direk yolu izin verme seni kullanmasına. Hoş bir ton erkek var dişarda kullanilmayi bekleyen orasi da ayri.
    kızın elinde oyuncak olmuşsun oyun hamuru gibi istediği şekli vermiş sıkılınca da kaldırmış atmış. 86785 kere yazıldı çizildi şu konular forumda kullandırtmayın kendinizi dedik yok ille kendinizi bu hale düşüreceksiniz ..

• quote:

Yokmu adam gibi yorum yazacak
    kızlar böyle yapmayı çok sever ,boşver yoluna bak sen ,bi ihtimal de olsa düşün ,sana böyle değer veren biriyle hayatını sürdürmek ister misin ?
    biz burada sana ne yaptığını söylemeyyelim ,hem kırıcı olmamış olur ,herşey ortada zaten ,kusura bakma kardeş
  • quote:

quote:

Kullanildigimin farkındayım .yani sana umut mu verdim demeye hakkı yok değilmi kızın.Umutun allahıni vermemismi hocam

Umudu fazlasıyla vermiş fakat karaktersizlik yapmış, açıkça belli hocam.
    Bence bu konuyu daha fazla dillendirerek aklında yer etmesini sağlama, unutmaya çalış, deneyim yaşamışsın ve bunu bir daha tekrar etmezsin umarım.

Karaktersiz insan işte, sıkıntı etme, sadece unut.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

Şu saatten sonra ne yapsan boş. Kullanıp atmış seni, işi bitince güle güle. Kendini kullanılmış hissedebilirsin daha fazla muhattap olma, daha da uzulursun uzerine gittikce daha çok soğutursun kendinden. Karakteri ortada bugün böyle davranan yarın neler yapar kimbilir. Şanslisin kurtulmuşsun bir beladan.

Bundan ders aldım hocam.Ama zorum a giden ben sana umut mu verdim demesi.Allah aşkına yazdığı şeyler umut vermek değilmi ? Ben mi yanlis anlıyorum anladım ?

• quote:

tüm imla hatalarini düzelttim konuda,forumdan kaynaklanan bir seydi.evet arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum.hersey ortada,kizin söyledikleri davranışlari
    Simdi ben sana umut mu verdim diyor

vermis mi vermemis mi karar sizin

vermemis
  • quote:

quote:

quote:

Umudu fazlasıyla vermiş fakat karaktersizlik yapmış, açıkça belli hocam.
    Bence bu konuyu daha fazla dillendirerek aklında yer etmesini sağlama, unutmaya çalış, deneyim yaşamışsın ve bunu bir daha tekrar etmezsin umarım.

Karaktersiz insan işte, sıkıntı etme, sadece unut.

Bugün üç dakika kadar telde konuştuk.o kadar ağır şeyler konustuki ve bağırdıki.allah belasını versin ilk kez beddua ediyorum kendisine kötü düşünceye sahibim ilk kez.bi insan nasıl bu kadar adi olur.resmen peçete kağıdı gibi kullandı gözyaşlarını silmeye.onu en berbat halinden çıkaran bendim.ilk de beni soktu onu cikardigim cukurdan çıkınca

• quote:

Orijinalden alıntı: LORIK

kızlar böyle yapmayı çok sever ,boşver yoluna bak sen ,bi ihtimal de olsa düşün ,sana böyle değer veren biriyle hayatını sürdürmek ister misin ?
    biz burada sana ne yaptığını söylemeyyelim ,hem kırıcı olmamış olur ,herşey ortada zaten ,kusura bakma kardeş

30 yaşında kadın o kadar hafiflestiki bugün.kendimden utandım böyle birini sevdiğim değer verdiğim için.hiç tanıdığım gibi çıkmadı birden değişti.mutluluk yüzü görmesin bana yasattigini yaşasın .utanmadan umutmu verdim diyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.