|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple tv uygulamasından film alabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 kere başvurdum Nedense reddedilmişti En son 17 kasımda başvurmuştum Bu sefer mesajda gelmedi kabul edildi yada reddedildi babında Dün pazar sabahı kurye getirdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba Biri fatura fotoğrafı diğeri kurulum servisi kurulumu yaptıktan sonra bıraktığı kağıt Bilgiler net görülür okunur olmalı fotoğraflarda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
65" q80t kurulumu bu gün yapıldı. Şöyle bir bakınca ekran gerçekten çok büyük geldi evde acaba 55 mi alsaydım diye düşündüm |
Sizde benim ne demek istediğimi anlayamıyorsunuz galiba! 4k QLED hdr+ özelliklerini doya doya yaşamak için içerik yerleri tavsiyesi istemiştim. Amazon yazısını gördüm ama belki başka tavsiyelerde olur diye yazmıştım teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam bluray remux indireceksiniz yada 4kmedia org dan demo indireceksiniz bluray hdr bitrate yüksek fazla içerik yok nette olanlarında bitrate düşük |
kötü kelimesi bile az kalır. uygulamaları indirmek zaten başlıbaşına dert q80t bu arada tv |