|
|
|
Arkadaşlar 55 samsung Q80 R nakit ihtiyacından dolayı satılıktır ilan no:880988665 ilgilenen arkadaşlara irtibata geçebilir. selamlar. |
Beyler max 5500 tl bandında memnun kalacağım 49 50 inç tv önerebilir misiniz.teşekkürler |
|
Teşekkür ederim cevap için. Bu arada yansıma olayı iyice bozulmuş 2020 serilerinde. Q80R da lambanın olduğu kısmın etrafında çok az gökkuşağı oluşurdu. Ancak 95t de komple çizgi var. Ekranda görüntü varken çok belli olmuyor ama ekran kapalıyken ve koyu renk görüntü varken bariz belli oluyor. ![]() Resimde sadece sol üst köşede yuvarlak ampül yanıyor. Geri kalan boydan çizgi televizyonun açı filtresi ile alakalı sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Siyah resim yada video açınca panel ışığını kapattığından böyle bir videoda test ettim hocam. Xbox series x ile kullanmak için aldım aslında. Özellikle karanlık sahnelerde gözüme batıyor :( |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkadam -- 2 Aralık 2020; 19:58:37 > |
|
Teşekkür ederim, okumuşsunuz bir iki edit yaptım bilginize.. 2.1 olduğunu birkaç siteye bakarak teyit ettim ama umarım 2.1 dir.. olmaması çok ölümcül değil, malum oyun yok hayatımda, ama ilerisi için olması iyi olurdu :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4K 120 içerik bulsak da denesek. temmuz güncellemesi ile HDMİ 4 girişinin 2.1 desteği geldiği birçok yerde yazıyor. |
ben 70t için olanı yaptım hiç beğenmedim :) kontrast parlaklık ful netlik 14 renk 30 yaptım memnunum. |
aynı modelin 75"ini 1,5 ay evvel satın aldım. benzer sorunlar benim tv'de de mevcut. bir çözüm sunmayacaklarını bilerek servis çağırdım. gündüz geldiği için elbette bir şey göremedi. daha sonrasında kendisine görseller attım. aradılar ve bir sorun olmadığını söylediler. şikayet var'a yazdım. yine döndüler neymiş efendim mühendisler karar veriyormuş, ona göre çözüm sağlıyorlarmış. diyorum gözle görünür olan bir sorunu görmemek ne demek. bir de yersen mühendisler kontrol ediyormuş. karanlık sahnelerde ve odada karanlıksa yer yer gözüküyor, göze batıyor. yapacakta bir şey yok.mağazadan alınınca da iade olmuyor. |
|