Şimdi Ara

Samsung Notebook Servis. (Servis Rezaleti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop umun zaten kapağını açıp kapatırken sesler çıkarıyordu ama görünürde pek bişe yoktu dün akşam kapağını açarken bi baktım tam menteşenin orası kendiliğinden ayrılmış ve kapağın çerçevesini zorluyor makinenin 1 yıl daha garantisi var servise yollasam yaparlarmı yoksa kullanıcı hatasımı derler ?

Edit:

Samsung Notebook Servis. (Servis Rezaleti)

Edit2: 55 gün sonra Laptop u servise yollayabildim garanti kapsamında yapılacakmış parça bekliyorlarmış şaşırdım açıkçası hemde 150liralık masraftan kurtulmuş oldum belki butür menteşe sorunlarından sebeb yollamak isteyen arkadaşlar vardır bence yollasınlar bana hiç zorluk çıkarmadılar.

Edit3:1Ay sonra Güncel:
    Servisten geldiğinde sürekli mavi ekran veriyordu tekrar gönderdim bu seferde anakart değiştirilip yollanmış.

Edit4: Tekrar mavi ekran vermeye başladı bugün tekrar yolladım bakalım daha neler çıkacak değişmeyen bi işlemci ve ramler kaldı pc de hdd değişmişti zaten

Edit5:11gün sonra tekrar elimde sadece test edilmiş (nasıl test ediyorlarsa) hiçbir sorun bulamamışlar sözde aynı sorunlar devam ediyor.

Edit6:Bilgisayar Elime ulaştı Mavi ekran verdiğinden dolayı yolladığım bilgisayar şimdide bataryayı algılayamıyor Ayrıca mavi ekran sorunuda düzelmiş değil

Edit7:ve tekrar sevis yollarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 9 Ocak 2015; 11:42:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• laptopunuzun tam modeli nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıçanadam

np510r5e

anladım. en azından şansınızı deneyin. benim laptopumda da menteşelerden ses geliyordu, garantiye verince biraz düzeldi. samsunglarda böyle bir sorun var maalesef. bu arada istanbulda ve Avrupa yakasında oturuyorsanız cevahir alışveriş merkezinde teknosanın üst katına teslim etmelisiniz laptopu. ben garanti servisi ararken çok uğraştım, eski servislerin çoğuyla anlaşmalar bitmiş. Kadıköy ve sancaktepede garanti için teknik servisler mevcutmuş. insanlar zorlanmasın diyede belirttiğim yere bir teknik servis bankosu açmışlar. servisten gelince de aynı yerden teslim alabilirsiniz.

Daha Fazla Göster
  • Benim 2gb ramime tenezzül edip sümenaltı eden servisle aynı yer mi çok merak ettim. Bir yerde 4gb ramin 2 gblık tek kısmı çalındı benim böyle de güvenlidir samsung notebook servisi. bide sıfır anakarta 780 lira istediler 2 yıl önce ulen piyasada her yerde sıfırı 350 -400 tl zaten ne içiyo bu adamlar anlamıyorum.

• Ben de pazartesi günü kargoyla telefon yolladım salı günü ellerine geçmiş hala internete girmemiş imei kodu ile sorguluyorum sonuç bulunamadı diyor aradım interneti girmemiz 2-3 günü buluyor dedi aha yarın 4. gün be arkadaş 4 günde sisteme giremiyosan 20 günde nasıl tamir edip göndericen telefonu siz de bu sorunu yaşamışmıydınız?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.