Bildirim
Samsung mu * Baymak mı ( KLIMA )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

9 Misafir (8 Mobil) - 1 Masaüstü,
8 Mobil

Giriş
-
İki klimanın kapasitesi farklı ne kadarlık klima lazım ? Ayrıca bu klimaları alacağınıza Airfel 933/INV - 940/INV veya 942/SINV seri klima alabilirsiniz yazdığınız klimalardan daha kalitelidir -
üstad yazılarını itina ile takip ediyorum :)
Bu 2 klima fiyatları yakın diye kıyaslama yapmak istedim.
Kullanacağım oda 15 m2, kuzey cepheli ve yeni bina. Sanırım araştırdığım kadarı ile izolasyonlu bir bina için 9k BTU yeterli olacakmış.
Merkezi ısıtma olduğu için genellikle soğutma amaçlı, kışın ilk günlerinde merkezi ıstma açılıncayakadar yaşanacak serin günlerde çok nadir bir şekilde kullanacağım.
En önemlisi ise limitim 1500 lira civarı.
Kafam o kadar karışık ki bu konuda sen ne dersen, akşam mesaiden sonra gidip alacağım :)
Şimdiden teşekkür ederim verdiğin ve vereceğin bilgiler için .
Saygılarımla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UĞUR YUMAK -- 4 Ağustos 2015; 8:47:06 > -
Bende bu iki ürünün 12000 BTU modellerinde kararsız kaldım. Yani bir tarafta Samsung olunca kararsız kaldım lafı biraz saçma oluyor ancak aradaki fark da 400 TL. Sonuçta özellik, tasarım ve pazarlamada Samsung çok önde ama bizim de klimadan beklediğimiz şu aylarda max. verimle soğutma.
Özellikle kurulum ve servis klimanın önüne geçti benim için. İkisinin de kendi firmaları destek vermiyor sanırım kuruluma. Bende acil yorumları bekliyorum :) -
Ben sanırım samsung alıcam, servis için ön araştırma yaptım.
Samsung un müşteri hizmetlerini arayarak işlem yapılıyor, eger onlar bu sureci taşere ediyorsa onu bilemiyorum. -
Selamlar size yazdığım gibi yukarıda yazdığınız klimaları alacağınıza:
Airfel AS-09-933/INV
Airfel AS 09-0940/INV
Airfel AS 09-0942/SINV
Bence modellerinden herhangi bir tanesini alın , burada dikkat etmeniz gereken konu bu klima aliminyum boru seti ile gelir farkını ödeyerek bakır boru seti kullanırsanız uzun ömürlü ve fiyatına göre gayet güzel klimanız olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 4 Ağustos 2015; 16:54:15 > -
samsung u aldım, kurulum yapıldıktan sonra izlenimlerimi yazacağım.
özellikle ses konusunda merak içindeyim -
bu arada aklıma takılan bir konuşma oldu kurulum için servisi aradığımda.
Elektrik tesisatı hazırmı diye sordular.
Elektrik tesisatı dedikleri klimadan çıkıp evin içine girecek bir elektrik kablosu değilmidir acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Aseuz
Selamlar size yazdığım gibi yukarıda yazdığınız klimaları alacağınıza:
Airfel AS-09-933/INV
Airfel AS 09-0940/INV
Airfel AS 09-0942/SINV
Bence modellerinden herhangi bir tanesini alın , burada dikkat etmeniz gereken konu bu klima aliminyum boru seti ile gelir farkını ödeyerek bakır boru seti kullanırsanız uzun ömürlü ve fiyatına göre gayet güzel klimanız olur
Airfel tavsiyenizi inceledim, ancak malum yalnız yaşamıyoruz ve hanımların da tasarım konusuna kanmaları bizden daha kolay oluyor :). Bir kampanya ile birleştirilince bende Samsung aldım. Teslim edilmesi ve akabindeki bilgileri yazacağım. Servisten de özellikle Vakumlama ve bakır boru talebim olacak. Bakalım neler yaşayacağız.
Samsung stok azaltmaya kararlı sanırım, 31 ağustosa kadar takılırsa 5 sonrasına 3 yıl garanti vereceğini söylüyor. Böyle bir mantığı anlamak güç, ancak 10 yıl motor garantisi standart.
-
Bir kaç seneye yeni bir klima alım konusu açtığınızda tekrar görüşmek üzere, size hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 5 Ağustos 2015; 16:26:47 > -
O alınmaz şu alınmaz bu alınmaz 1000 liralık bişey alma sen bizim bayilerin sattığı 4-5 liralık klimadan al.
Aradaki fark 20 senede çıkıyor olsun sen yine al bizimkilerden bak yoksa pişman olursun.
Kışın ısıtmaz o sen kışın kullanmayacaksın ama olsun illaki bizim klimalardan al. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aseuz
Bir kaç seneye yeni bir klima alım konusu açtığınızda tekrar görüşmek üzere, size hayırlı olsun
Samsung un yeni seri klimaları gayet kaliteli. Ben memnun olmayan duymadım. Kendimde 1,5 yıldır kullanıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X