Şimdi Ara

Profilo mu Kumtel mi Baymak mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün 12.000 BTU luk klima almam gerekiyor. 3 Marka arasında kaldım karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim.

Profilo - Siemans nasıldır ?
    Kumtel TTXN35U yaklaşık 1500-1600 TL
    Baymak Elegant Plus 12++

Siz olsanız hangisini alırsınız ? Artı yönü nedir ?

• Kumtel TTXN35U kullananlar mevcut ve gayette memnunlar.
  • Airfel LTXN35U 12.000 btu çok kullananlar var ve memnunlar.
  • Farklı görüşte olan varsa lütfen şimdi cevap versin, artık alıcam Pazartesi,,
  • Aldınız mı Klimayı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Aldınız mı Klimayı hocam ?

Sayın Ado, tatil için geldiğim annemlerin yazlığına taktıracaktım, malesef hiç bir marka servisi takarım demedi, bayram sonrası 15-20 gün sonra ancak dedi inanın hepsii aradım.

Bu süre benim tatil süremi aştığı için almadım, sonbahara inşallah..
    Neden sormuştunuz , yoksa hemen kuşadasında taktıracak bir tanıdık mı var :-) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Aldınız mı Klimayı hocam ?

yorumunuz mu var hocam, ben de 18000 lik klima alma arefesindeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch mu?Arçelik mi?
    11 yıl önce açıldı
    Arçelik mi Beko mu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sonucu merak etmiştim sadece.
  • auzdil A kullanıcısına yanıt
    Hocam tesadüf gördüm mesajınızı az önce bir arkadaş beni etiketleyip mesaj atınca :D
    Kuşadası benim eski görev yerim, Hatta VESTEL serviste ilk olarak orada işe girmiştim, Davutlar, Güzel çamlı, sahil siteleri aykuştur vs hep benim bölgemdi :D hey gidi Enver ustam :)
    Taktırılacak birileri bulunurdu hocam ama genelde yoğun sezonda takılan klimalar çok ağız tadı ile takılmış makineler olmuyor bu nedenle sonbahar fikriniz gayet makul olmuş
  • Araştırmalara devam etmek için, arama alanını biraz daraltmak gerekecek.
    Bu anlamda hangi markayı daha çok tavsiye edersiniz ? Birde Uğur klima işine girmiş sanırım, kalitesi nasıldır bilmiyorum ama
    Ona göre araştırmaya devam edebileyim

Ancak forumlardan gelen görüşler doğrultusunda Airfel veya Kumtel 12.000 lik uygun bir kampanya aramak yerinde olacak sanki,

Bu arada Siemens/profile ve Uğur sizce yukardaki 2 markaya göre nasıl ? Yoksa hiç bulaşma daikin in 2. kalitesini al mı diyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auzdil -- 14 Temmuz 2016; 11:09:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzdil

Araştırmalara devam etmek için, arama alanını biraz daraltmak gerekecek.
    Bu anlamda hangi markayı daha çok tavsiye edersiniz ? Birde Uğur klima işine girmiş sanırım, kalitesi nasıldır bilmiyorum ama
    Ona göre araştırmaya devam edebileyim

Ancak forumlardan gelen görüşler doğrultusunda Airfel veya Kumtel 12.000 lik uygun bir kampanya aramak yerinde olacak sanki,

Bu arada Siemens/profile ve Uğur sizce yukardaki 2 markaya göre nasıl ? Yoksa hiç bulaşma daikin in 2. kalitesini al mı diyorsunuz ?

araştırdıkça insanın kafası karışıyor.. Şimdi de Rota climate 12.000 Btu ki soğutması 14.000 btu Daikin servis ve montajı yapıyor..
    Bu marka hakkında görüşüolan var mı acaba ?
  • Rota hakkında bilgisi olan var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.