Şimdi Ara

Baymak mı? - Airfel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
14.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 btu klima alacağım ama iki marka arasında kaldım.

http://urun.n11.com/klima/baymak-elegant-plus-12-chs-a-inverter-klima-P52833168

http://urun.n11.com/klima/airfel-a-dc-inverter-seri-2016-ltxn35u-12000-inverter-klima-P105046544

sizce hangisi alınır ve kısaca neden?

yarın sipariş geçmem gerekiyor, yardımcı olursanız mutlu olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zikuvikuzi -- 31 Mayıs 2016; 2:49:43 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Baymak mı? Airfel mi?

Klima satın almayı düşünüyorsanız, Baymak ve Airfel en popüler markalar arasındadır. Her iki marka da çeşitli klima seçenekleri sunar ve kendi avantajlarına ve dezavantajlarına sahiptir. Bu metinde, bu iki markayı karşılaştırarak bilinçli bir karar vermenize yardımcı olacak bilgileri sunacağız.

Baymak Klima Özellikleri

• Uzun yıllara dayanan deneyim ve güvenilirlik
    • Geniş ürün yelpazesi, her ihtiyaca uygun seçenekler sunar
    • Enerji verimliliği yüksek modeller mevcuttur
    • Kullanıcı dostu kontrol paneli ve uzaktan kumanda seçenekleri
    • Yaygın servis ağı, hızlı ve kolay bakım

Airfel Klima Özellikleri

• Yenilikçi teknolojiler ve modern tasarımlar
    • İnverter teknolojisine sahip modelleriyle enerji tasarrufu sağlar
    • Sessiz çalışma özelliği ile konforlu bir kullanım sunar
    • Akıllı özellikler (Wi-Fi bağlantısı, uzaktan kontrol) ile kullanım kolaylığı
    • Geniş bayi ağı, kolay erişim ve destek

Baymak mı Airfel mi Klima Almalısın?

En iyi klima seçimi, bireysel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Baymak, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve geniş ürün yelpazesiyle güvenilir bir seçimdir. Airfel, yenilikçi teknolojileri ve modern tasarımlarıyla daha modern bir seçenektir.

Eğer enerji verimliliği önceliğinse, Airfel'in inverter teknolojisine sahip modelleri iyi bir seçim olabilir. Sessiz çalışma özelliği önemliyse, yine Airfel bu konuda öne çıkıyor. Kullanım kolaylığı ve akıllı özellikler arıyorsan, Airfel'in Wi-Fi bağlantısı ve uzaktan kontrol seçenekleri cazip gelebilir.

Sonuç olarak, hem Baymak hem de Airfel kaliteli klima markalarıdır. İhtiyaçlarını ve tercihlerini göz önünde bulundurarak en uygun seçimi yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yok mu fikir vericek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende klima araştırmasındayım.forumdan öğrendiğim kadarıyla 2016 airfel klimalar midea üretimi olduğu yönünde.bu iyi bir şey mi sorusuna cevabım midea varken fason üretim yaptıran markayı neden alayım.
    Baymak kalite olarak çok tavsiye edilmiyor.
    Size tavsiye verecek bilgi birikimine sahip değilim fakat forumda tarafsız yazan işin ehli kişilerin yardımcı olmasını istiyorsanız :
    Binanın durumu (hangi il/yalıtım varmı/odanın yön konumu)
    Klima kullanılacak alanın metrekaresi
    Ne için daha çok kullanılacak (ısıtma / soğutma)
    Gibi bilgileri ilgili forum sayfasında paylaşmak olmalıdır.
    Saygılarımla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GUNEY_97 G kullanıcısına yanıt
    sağol hocam bugün alacağım için tercihim airfel olacak sanırım daha güçlü geldi japon üreticisi olduğundan, baymak çin ürettimmiş sanırım. airfelin serviside güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy1903

sağol hocam bugün alacağım için tercihim airfel olacak sanırım daha güçlü geldi japon üreticisi olduğundan, baymak çin ürettimmiş sanırım. airfelin serviside güzelmiş.

seçiminiz listenizden airfel olsun tabiki.ama airfel japon teknelojisi felan değil öncekiler gree ,tcl üretimi karışıktı yeni seriler ise midea üretimi.daıkınla üretim konusunda yakından uzaktan alakası yoktur.mideanın kendi ürünlerinede bakabilirsiniz.bütçeniz az ise mideanın yeni çıkan klimaları güzel ve fiyatları uygun.
  • Aldım airfeli hocam bağlatıp kullanınca klima hakkında geniş yorum yapacağım faydası olur alacak kişilere

• quote:

Aldım airfeli hocam bağlatıp kullanınca klima hakkında geniş yorum yapacağım faydası olur alacak kişilere

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.tabiki yorumlarınızı bekliyoruz hepimiz için aydınlatıcı olacaktır.güle güle kullanın klimanızı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BAYMAK MI DEMİRDÖKÜM MÜ?
    17 yıl önce açıldı
    Eca mı Demirdöküm mü iyidir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kurulum oldumu hocam?
    yorumunu bekliyoruz
  • digicemba D kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşlar n11 den ürünü aldım 2 gün sonra elime ulaştı, servisi aradım 2 gün sonra daikin servisi bağlamaya geldi. Ürünün montajını yaptılar istediğimiz bölgeye gayet iyi titiz bir şekilde çalıştı arkadaşlar ben memnun kaldım. Klimaya gelirsek klima çok sessiz çalışıyor. İstanbulda yaşıyorum bu hafta serin geçti havalar o yüzden çok kullanmadık. Ama bir saat çalıştırdık ve gayet tatmin edici. 25 m2 odayı iyi soğuttu ve dediğim gibi çok sessiz çalışıyor. Motor sesi 0. Ben alacaklara tavsiye ederim. Servisi daikin bakıyor ürünün arkasında onlar var. Daha sıcak havalarda kullanım izlemimi yazarım buraya.

• quote:

Evet arkadaşlar n11 den ürünü aldım 2 gün sonra elime ulaştı, servisi aradım 2 gün sonra daikin servisi bağlamaya geldi. Ürünün montajını yaptılar istediğimiz bölgeye gayet iyi titiz bir şekilde çalıştı arkadaşlar ben memnun kaldım. Klimaya gelirsek klima çok sessiz çalışıyor. İstanbulda yaşıyorum bu hafta serin geçti havalar o yüzden çok kullanmadık. Ama bir saat çalıştırdık ve gayet tatmin edici. 25 m2 odayı iyi soğuttu ve dediğim gibi çok sessiz çalışıyor. Motor sesi 0. Ben alacaklara tavsiye ederim. Servisi daikin bakıyor ürünün arkasında onlar var. Daha sıcak havalarda kullanım izlemimi yazarım buraya.

Hocam bekliyorum goruslerini

• Net ve güzel bir sonuç verirseniz bende airfel 2016 inverter almayi düşünüyorum. Baymak mı Airfel mi ?
  • Malum istanbulda yaşayanlat bilir sıcaklar fena bastırdı ve klimayı baya kullanmış oldum. İlk çalıştırmada cool özelliğiyle çalıştırıp bir yarım saat 17 derecede çalıştırıyorum odayı buz gibi yapıyor sonra 22 dereceye yükseltiyorum soğukluğu baya koruyor odayı. Soğuk odadan çıkınca salona yüzüme sauna sıcaklığı çarptığı bile oluyor onderece soğuk yapıyor odayı Normal çalışmasında klimanın ne iç nede dış sesi oluyor gayet sessiz çalışıyor. Turbo moduna getirince hafif fan sesi çıkıyor haliyle turbo modu çok sıcak havalarda efsane özellik bence kullanılır. Genel anlamda ben memnun kaldım klimadan. Aldığıma hiç pişmanlığım olmadı. Sadece faturayı merak ediyorum bakalım ne kadar fark gelicek. Sormak istediğiniz birşey varsa söyleyebilirim ayrıca, almak isteyene tavsiye ederim bu fiyata en iyisi olabilir bence. Bimde gördüm geçen bu hafta gelcekmiş sanıem 12 btu regal marka 1550 küsür o alıncağına bu rahat alınır diyebilirim fiyat açısından. Ben 1700 e aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zikuvikuzi -- 20 Haziran 2016; 14:51:59 >

• Fiyat / Kalite bağlamında kesinlikle Airfel Ltxn modellerini öneririm. Daha geçen hafta iki tane aldım. Teknik servis çok profesyonel ve bilinçli (DAIKIN SERVİSİ) ayrıca hızlı.. Klimayı aldım 3.gün ikisi de takıldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.