Şimdi Ara

kolona takılan klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu konunun yeri sanırım burası değil ama idare edin durum biraz acil

    yeni aldığım eve inşaat aşamasındayken klima hattı döşettim. 1. katta oturduğum için balkonda görüntüyü çirkinleştireceğini de düşünerek klima motorunu evimin altındaki kolona, iyice yukarı monte ettirdim. (ettirmez olaydım) çok da güzel oldu. karşı cepheden hiç görünmüyor. görüntü kirliliği yok. gel gelelim iyi niyetli (!) komşum bu duruma kafayı taktı. klima motorunu oradan sökmemi (nerdeyse hakaret ederek) söyleyince işin biraz rengi değişti... uzun lafın kısası ben o klima motorunu 2 yıldır oradan sökmedim, adam da inadından vazgeçmedi. beni şikayet edeceğini vs vs. söylüyormuş sağda solda.

    bahsettiğim yer aynı zaman da garajımız ve klimanın monte edildiği kolonun dibine 2 yıldır ben arabamı park ediyorum. ama adam gıcıklığına boş bulduğunda koyuyor. kafasını çarpmasından da korkuyorum.

    şimdi, bu adam beni şikayet ederse nereye eder? neresi bakar bu işlere? nasıl bir durumla karşı karşıya kalırım. ne olur ne biter? bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun, akıl versin. sağolun...







  • Hocam bu adam nereye giderse gitsin hesaba alınacağını sanmıyorum... Tavsiye etmemekle birlikte kolondaki klimanin titreşim ve ses yönünden duvara oranla avatajlari vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam,

    dış klima ünitesi kendi evinin duvarı içindemi yoksa ortak alan duvarı içindemi?

    Ortak duvar alan içinde ise belediye ye şikayet ederse uygun görürlerse söktürürler diye düşünmekteyim. Kafayı vurursa sıkıntı.. dava bile açar..
    İnsanlar klima suyundan kavga ettiği bu dünya da..
  • selam,

    hayır ortak tabir edilen alanda. zemin kat açık garaj olarak kullanılıyor. bu garajdaki kolonun birinde takılı dış motor. oraya ben arabamı koyduğum için kafasını vurma tehlikesi yok ancak dedim ya gıcıklık, boş olduğunda o da koyuyor bazen.

    belediyenin söktürme yetkisi var mı acaba?
  • Foto?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.