Şimdi Ara

Samsung i8910 Omnia HD - 8 MP / HD video / 3.7 inç ekran / WI-FI / GPS (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
35.979
Cevap
16
Favori
1.870.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonun özelliklerinin tam listesi yok mu? prototip gibi 3-5 resimden mi ibaret sadece. Güzel bi review lazım.

+

birde 720p olduğuna göre .mkv oynatabilecek mi? (Zeki Müren'de bizi görecek mi?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExECaLiBuR -- 8 Şubat 2009; 21:55:49 >

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

bu telefonun özelliklerinin tam listesi yok mu? prototip gibi 3-5 resimden mi ibaret sadece. Güzel bi review lazım.

+

birde 720p olduğuna göre .mkv oynatabilecek mi? (Zeki Müren'de bizi görecek mi?)

Şubatın ortasında tanıtılır, reviewler gelir ay sonuna doğru çıkar Marttada yerli kullanıcılarla buluşur ve bizde detayları öğreniriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 8 Şubat 2009; 22:06:21 >

• quote:

bu telefonun özelliklerinin tam listesi yok mu? prototip gibi 3-5 resimden mi ibaret sadece. Güzel bi review lazım.

+

Yok arkadaşım, 720p sadece çözünürlüğü ifade ediyor. Mkv oynatabilmesi için ona ayrıca destek vermesi gerek. Ancak olmasa bile -ki büyük ihtimal olmaz- MPEG4'e çevirip atarsın cihaza. Bu çeviri işlemi çok kısa sürecektir çünkü netteki mkv videoların çok büyük bir kısmı zaten H264 codecini kullanıyor. Senin çevireceğin MPEG4 formatındaki video da H264 codecini kullanacağından(kalite kaybı olmaması için) çeviri işlemi hiç sorun olmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

+

Yok arkadaşım, 720p sadece çözünürlüğü ifade ediyor. Mkv oynatabilmesi için ona ayrıca destek vermesi gerek. Ancak olmasa bile -ki büyük ihtimal olmaz- MPEG4'e çevirip atarsın cihaza. Bu çeviri işlemi çok kısa sürecektir çünkü netteki mkv videoların çok büyük bir kısmı zaten H264 codecini kullanıyor. Senin çevireceğin MPEG4 formatındaki video da H264 codecini kullanacağından(kalite kaybı olmaması için) çeviri işlemi hiç sorun olmaz

Keşke olsa bu mkv olayı. Yanımızda bi nevi HD oynatıcı telefon taşımış oluruz. İçine atarız 2-3 tane 720p dual mkv bi film. Gittiğimiz yerde bağlarız HDMI dan plazmaya. Ne süper olur ama. Sanırım 1 sene daha var bunun gerçekleşmesine.

• quote:

quote:

quote:

+

Keşke olsa bu mkv olayı. Yanımızda bi nevi HD oynatıcı telefon taşımış oluruz. İçine atarız 2-3 tane 720p dual mkv bi film. Gittiğimiz yerde bağlarız HDMI dan plazmaya. Ne süper olur ama. Sanırım 1 sene daha var bunun gerçekleşmesine.

Evet, gerçekten harika olur. Ama mkv desteği yoksa da dediğim gibi sorun olmaz. Aynı codecli videoları birbirlerine çevirmek uzantı değiştirmek gibi, gayet kolay

• rmvb de olsun bari naptınız lea cihazı

• Olsun olsun o da olsun. Bide ufak bi projeksiyon led taksınlar ucuna. Ondan sonra hayat boyu beta olur bu telefon.
  • arkadaşlar o değil de ne kadar netleşmese de bu özellikler renoir de iyi pxon da omnia da n97 de ama ben en çok şu iPhone fanatiklerine şaşıyorum, komik valla ya adamlar neler yapıyo hala multi touch yok arkasında elma resmi esprileri yok samsung kötü yok bilmem ne. nokiayaı çok severdim samsungla tanışana dek. hala da takdir ederim ama kullanmak için önce benzer özellikte samsung var mı bakarım da karar veririm. neyse uzatmıyım dediğim şu ki cep telefonu dünyasını hareketlendiren nokia ardından samsung ki gsmarena gibi meşhur sitelerde önce nokia ardından samsung vardır listelerde isim sırasında, lg olsun, ufak da olsa bazı ataklarıyla ericsson olsun büyük firmalar. apple küçük demiyorum ama birden piyasaya girip de ne kadar eğlenceli özellikleri bulunsa da kendini beğenmiş appleın iPhonunun devrim yaratan cep telefonu olması ve fanatiklerinin multitoucla övünüp bunun bulunmadığı telefonları sanki o modelle hiç uğraşılmamış da 5 dk da yapılımış gibi yoksa ben ona telefon demem tavrı beni deli ediyo. sizce de öyle değil mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: desx

arkadaşlar o değil de ne kadar netleşmese de bu özellikler renoir de iyi pxon da omnia da n97 de ama ben en çok şu iPhone fanatiklerine şaşıyorum, komik valla ya adamlar neler yapıyo hala multi touch yok arkasında elma resmi esprileri yok samsung kötü yok bilmem ne. nokiayaı çok severdim samsungla tanışana dek. hala da takdir ederim ama kullanmak için önce benzer özellikte samsung var mı bakarım da karar veririm. neyse uzatmıyım dediğim şu ki cep telefonu dünyasını hareketlendiren nokia ardından samsung ki gsmarena gibi meşhur sitelerde önce nokia ardından samsung vardır listelerde isim sırasında, lg olsun, ufak da olsa bazı ataklarıyla ericsson olsun büyük firmalar. apple küçük demiyorum ama birden piyasaya girip de ne kadar eğlenceli özellikleri bulunsa da kendini beğenmiş appleın iPhonunun devrim yaratan cep telefonu olması ve fanatiklerinin multitoucla övünüp bunun bulunmadığı telefonları sanki o modelle hiç uğraşılmamış da 5 dk da yapılımış gibi yoksa ben ona telefon demem tavrı beni deli ediyo. sizce de öyle değil mi?

Kesinlikle Ben de eklemek isterdim bir kaç bir şey ama bu sefer 'konuyla ilgisiz' denilerek siliniyor. Zahmet etmeme gerek yok yani

• Symbian S60 OS 5th olduğu için n97'nin rakibi. sistemsel olarak genel özellikleri aynı olacaktır. aslında rakibi de olmayabilir çünkü klavye eksik. bir çok insan için önemli bir konu. Omniaları alıp 1. haftasında kullanamayan ve satışa çıkaran bir çok insan oldu.

keşke multitouch olsaydı diyorum. Symbian bunu ne zaman yapmayı başarırsa sanırım bizde o zaman görececeğiz. ama burada apple'ın hakkını yememek lazım. kaç sene oldu iphone çıkalı hala multitouchı yapan firma yok. herhalde 3-5 sene daha göremeyiz

Orjinalden alıntı: snomask

Symbian S60 OS 5th olduğu için n97'nin rakibi. sistemsel olarak genel özellikleri aynı olacaktır. aslında rakibi de olmayabilir çünkü klavye eksik. bir çok insan için önemli bir konu. Omniaları alıp 1. haftasında kullanamayan ve satışa çıkaran bir çok insan oldu.

keşke multitouch olsaydı diyorum. Symbian bunu ne zaman yapmayı başarırsa sanırım bizde o zaman görececeğiz. ama burada apple'ın hakkını yememek lazım. kaç sene oldu iphone çıkalı hala multitouchı yapan firma yok. herhalde 3-5 sene daha göremeyiz

Mulitouch'ın patentini almış apple. Teknolojileri elversede kullanamazlar malesef.
  • Bu telefon şölendiği gibi HD çekim yaparsa video kamera almaya gerek kalmaz . Az önce Samsung S8300 teelfonunun çektiği video baktım araba içinden çekilmiş araba arada sağa sola dönüyor en ufak ekranda karalenme olmuyor O telefon öle çekim yapabiliyorsa 720x480 çözünürlükle, Samsung ''Acme'' i8910 yarı profosonel HD kağıt yapan video kamaraları aratmaz helede 1280*720 çözünürlükteki kamerası olduğu için

Orjinalden alıntı: QMATRİS

quote:

Symbian S60 OS 5th olduğu için n97'nin rakibi. sistemsel olarak genel özellikleri aynı olacaktır. aslında rakibi de olmayabilir çünkü klavye eksik. bir çok insan için önemli bir konu. Omniaları alıp 1. haftasında kullanamayan ve satışa çıkaran bir çok insan oldu.

Mulitouch'ın patentini almış apple. Teknolojileri elversede kullanamazlar malesef.

orası doğru patentini almıştır zaten de evet belki konu dışı ama gerçekten bi multitoucha bu kadar özellik satılmaz.

• quote:

.................. kaç sene oldu iphone çıkalı hala multitouchı yapan firma yok. herhalde 3-5 sene daha göremeyiz

LG KF900, nam-ı diğer PRADA II'de ve şuan adı aklıma gelmeyen bir kaç cihaz da daha multitouch var

Ekleme: 16 Şubat'taki MWC 2009'da tanıtılacak LG KM900'de de multitouch olacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 10 Şubat 2009; 20:48:18 >

Samsung i8910 Omnia HD - 8 MP / HD video / 3.7 inç ekran / WI-FI / GPS
    Samsung i8910 Omnia HD - 8 MP / HD video / 3.7 inç ekran / WI-FI / GPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawice -- 11 Şubat 2009; 1:06:10 >

• hafıza bilgileri daha tam netleşmedi sanırsam cıkınca alacagım resmen kapıldım

quote:

.................. kaç sene oldu iphone çıkalı hala multitouchı yapan firma yok. herhalde 3-5 sene daha göremeyiz

LG KF900, nam-ı diğer PRADA II'de ve şuan adı aklıma gelmeyen bir kaç cihaz da daha multitouch var

Ekleme: 16 Şubat'taki MWC 2009'da tanıtılacak LG KM900'de de multitouch olacakmış

G1'de de var. potansiyel olarak var ama kullanılmıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: L_O_S_T

Herkes n97 ile karşılaştırıyor o telefon resmen TAKOZ ..iğrenç gözüküyo

o gördüğün resimler fake yani tam belli değil şekli şemali.sadece gelişi güzel bi resim.yani telefonun görünüşünde değişiklikler olabilir

bu arada kulaklık çıkışını i8510 gibi yapmaları iyi olmuş. çünkü i900de biraz işkence idi kulaklık çıkışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 11 Şubat 2009; 3:29:09 >

kaç sene oldu iphone çıkalı hala multitouchı yapan firma yok. herhalde 3-5 sene daha göremeyiz

Hadise multi-touch yapabilip yapamamak değil, piyasayı boş bulup kullandığı kullanmadığı bütün yöntemlerin ve teknolojilerinin patentlerini alan aç gözlü (ve aslında bu davranışı yüzünden diğer firmaları henüz Apple tarafından patentlenmemiş alternatif teknoloji geliştirmeye iten) Apple'ın patentlerini kullanmadan bunu yapmak.

Örneğin Nokia'nın çok ilginç ve hoş bir patenti var bu konuda*. Bakalım üretim aşamasına geçecek mi, ne zaman geçecek vs vs.

*http://www.unwiredview.com/2008/01/08/first-glimpse-inside-nokia-s60-touch-going-beyond-multi-touch/

Ayrıca Acme cidden güzel cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 11 Şubat 2009; 8:58:23 >

• evet şimdi gördüm. 20 Ocak 2009 da patent onaylanmış.
    http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-bool.html&r=1&f=G&l=50&co1=AND&d=PTXT&s1=7,479,949&OS=7,479,949&RS=7,479,949

konunun yeri burası değil ama ne kadar saçma bir uygulama. multi touch nasıl patentlenir. neymiş multitouch değil el hareketleri patentliymiş. bari kaş göz kırpma hareketlerini de patentlesinler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.