Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.595.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4K ekranı SONY size her an sunuyor mu yoksa sadece 4K görüntü algılandığında mı devreye sokuyor ?

Sony de ekran çözünürlüğü düşürme olmaması da büyük eksi o da ayrı.
    Dizayn ve yılların aynı kasası olayına girmeye bile gerek yok.

Saygılarımla...
  • Samsung note 7 zararını s8 e giydirmiş.

Yakında s8 + alana çanaşır makinesi bedava kampanyası çıkar demedi demeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Vergi konusu öyle, tamam ciddi miktarda devlet buradan para kazanıyor. Fakat sony xperia xz de Almanya Türkiye fiyat farkı 200 TL iken, applede 400 500 TL iken, s7de neden bu 1200 TL. Bunun açıklaması vergi olamaz çünkü aynı oranda vergi alınır. Tek açıklaması samsungun türkiyeye uyguladığı politika.

• ibrahimgs88 İ kullanıcısına yanıt
    Şöyle düşünün o zaman en basitinden.

Bahsettiğiniz her iki modelin maliyet fiyatı ki Sony de Apple da uzun zamandır aynı kasa ve ekran ile yola devam ediyor ama Samsung özellikle bahsedilen modellerde kavisli ekranda kullanıyor ve kasa ekran farkı ile maliyetini arttırmış olabilir.

Burada kıyaslanması gereken aynı marka ve modelin diğer ülkelerde ki satış fiyatı olmalı bana göre.

Aradaki farka döviz kuru, vergiler de eklendiğinde hala ciddi bir uçurum var ise Samsung Türkiye fahiş kazanıyor denilebilir.

Yanlış anlaşılma olmasın, Samsung Türkiye'yi savunmuyorum bu arada.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 30 Mart 2017; 22:31:15 >
  • Zaten farkettiyseniz s8 demiyorum, s7 diyorum. S7 edge almanya fiyatı 550 euro yani 2200 tl. Sony xperia xz 600 euro yani 2400 tl. Fakat türkiyeye gel. Sony xperia xz 2600 tl, samsung s7 edge 3600 tl. Mesele samsungun tamamiyle türkiyede uyguladığı fiyat politikası ile ilgili
  • SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

Iphone 7 Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus Iphone 7 Plus Karşılaştırma
  • 5,5S,6,6S şeklinde uzun yıllardır Apple ekosistemindeyim arada 1.5 ay A5 2016 kullanmıştım,cep telefonunda oyun oynamam ancak Netflix,Youtube ve Twitch gibi programları yoğun şekilde kullanıyorum ve doğal olarak ekran kalitesi öncelik oluyor.

2017 yılında 4.7" 720p ekrana sıkışıp kalmak istemezdim planım 2018 şubat gibi bahsedilen yeni çerçevesiz iPhone modeline geçmekti lakin S8 beni sağlam tavladı.Kafamdaki max fiyat 3500tl idi 3000tl üzerini telefona inanılmaz derecede abartı olarak görüyorum elimdeki 64gb'lık 6S'i pasaport kaydı ile birlikte 2500tl ye getirmiştim 1 seneden daha fazla süre önce.

Bu kadar iyi bir telefonu hatta uzun zamandır teknoloji harikası tanımını hak eden tek telefonu bu paralara kaç kişi alacak bilemiyorum ancak ne vergiler ne kur farkı 4400/5000tl ye satılmasını mantıklı göstermiyor Apple'da sağlam şişiriyordu bu hafta çok sağlam indirim yapıldı birçok yerde.

Ne zaman 3700tl seviyesine düşer bilemiyorum ama şu anda S8 fiyatının düşmesi en çok beklenen telefon olacak sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tevfik20

Yemişim ekran kasa oranını SD 835 ile türkiyeye gelecek ilk telefon sony xz premium olacak. S8 plus işlemci kamera performans ve bence maliyeti olarak sonyden çok geride kaldı. Evet çok güzel ekranı var s8+ın ama sırf bu ekran için 5000tl vermek büyük manyaklık olur bence. Az daha bekleyin sony den gerçek 4K ekran nasıl olurmuş görün..

Yine qualcomm cular gelmis su aptal 835 yuzunde telefon 4K 60 fps cekmiyor...
    Sony sony ne bu sony aski anlamiyorum maliyet tabi az olcak herseyi(! Cogu) samsung kendi uretiyor.Vr disinda 4K gereksiz sony 4k cok gerekli degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 30 Mart 2017; 23:57:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimgs88 İ kullanıcısına yanıt
    Yazdığınızı okudum ve anladım zaten.

Bende yazdığınıza istinaden aynı marka ve ürünün yurt dışı fiyatı ile buradaki vergi vs eklemeleri sonrası çıkan fiyat arasında hala ciddi fark var ise o zaman Samsung Türkiye ciddi fahiş fiyattan satıyordur demiştim...

Siz hesapladı ve hala fahiş fiyat farkı var diyorsanız zaten hem fikiriz demektir.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 31 Mart 2017; 0:9:37 >
  • 4400 tlya dana aldim 400 tl lik da yavru koyun hediye ettiler

kurbanda danayi 6000 e okuturum koyunu da kurbanda kendim keserim

samsung ozamana kadar 3300 e düşer zaten

saka bir yana

apple fan boyu olarak diyorum ki

samsung fiyati bir kenara atarsak tasarimda bu kez apple in eline vermiş. iphone 7 takoz gibi duruyor önden bakinca😙

seramik yada alimunyum kasa olsa premium hissi artar bir turlu kasa kalitesini sevemedim samsungun ama ekran efsane olmuş.

ama android işte abi ios un gözünü seveyim be android çile zulum

mi 5 var elimde paso çöküyor programlar kilitleniyor yanit veremedi diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güzelgünler -- 31 Mart 2017; 8:2:59 >
  • 3 saattir basliga bir sey yazilmamis. Demek ki, fiyatlardan dolayi millet alimi erteledi.

Note 5 bile halen 2600 civarinda satilirken bu cihazin bu fiyata satilmasi hos degil. S7 edge ile ve note 5 ile 2500 liraya yakin fark var. S8 serisi 5.000 tlyi buldu. Vergi vs anladik da bu kadar fark nereden cikiyor be kardeşim.

Samsung Trye benden koca bir . Cok degil, yaz sonuna dogur,ozellikle yeni iphonelarin cikisiyla,fiyatlar olmasi gereken seviyeye inecektir diye dusunuyorum.

• Aklınıza gelebilecek tüm markaları kullanmış biri olarak diyorum ki androidde en stabil çalışan marka Samsung. Android işletim sistemini Samsung harici markalarda tecrübe etmiş arkadaşlara lafım bir de Samsung modellerinde tecrübe etsinler ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaklardır. Şunu samimi olarak söylüyorum misal olarak Samsungun 1gb ramli telefonu diğer markaların 2gb ramlilerinden daha hızlıdır, Samsungun 8mp ön kamerasıyla çinli markaların 13 mp kameralı telefonlarından daha net görüntüler elde edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Türkiye'deki vergiler ciddi derecede yüksek.
    Basitçe anlatmak gerekirse;
    1000 TL lik bir ürüne + kdv %18 ekleniyor ve çıkan sonucun üstüne ÖTV olarak % 25 daha ekleniyor.
    Ve daha bitmiyor. Toplam 9 kalemde bir vergi ile % 33 küsürleri buluyor bu durum.
    Nette biraz araştırırsanız kalem kalem neleri eklediklerini görürsünüz :)

Bu arada yıl olmuş 2017 ve telefon bilgi alma kaynağı, olarakta görülmüyor ve bu kadar vergi uygulanarak LÜKS sınıfına sokularak alma denilir iken pırlanta, elmas, yat, tekne ve kotra da ÖTV yani özel tüketim vergisi uygulanmıyor yani 0 (yazı ile sıfır)

Saygılarımla...

Vergi hesabini bir de sen yap bakalim.

Biliyoruz arkadaslar biliyoruz. Vergi yuksek tl degersiz dolar yuksek. Ekonomi kotu. Bu vergi hesabinin surekli her sayfada yapilmanin manasi nedir? 3999 kere yazildi. Hala vergi yuksek yaziliyor. Bunlari yazinca vergi mi dusuyor

• IRoN kullanıcısına yanıt
    İncelemeler de hersey 4k olarak gözüküyor. Z5 premium daki sahtekarlıgı yapmıyacakları kesin. Ama şu tasarıma neden bu kadar takılıyoruz onu çözemedim. Xa modelinde sıfır kenara düşebileceğini zaten gösterdi sony Türkiye pazarında evet bu tasarım hoş gelmiyor olabilir ama sony dünya markası ve emin olun beğenmeyen kadar beğenende var. Bide bu açıdan bakın. 5000tl sıfır kenar samsunga vereceklerinee performans ve kamerası daha iyi takoz sonye 4000 tl verilsin. He ama bu millet eşşek gelmiş eşşek gider. Verirler 5liği ayrı mesele

• Amerika fiyati ne olacakti cihazin ona göre on siparis geceyim bizden :) plus için gerçekten sabirsizlaniyorum diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

3 saattir basliga bir sey yazilmamis. Demek ki, fiyatlardan dolayi millet alimi erteledi.

Note 5 bile halen 2600 civarinda satilirken bu cihazin bu fiyata satilmasi hos degil. S7 edge ile ve note 5 ile 2500 liraya yakin fark var. S8 serisi 5.000 tlyi buldu. Vergi vs anladik da bu kadar fark nereden cikiyor be kardeşim.

Samsung Trye benden koca bir . Cok degil, yaz sonuna dogur,ozellikle yeni iphonelarin cikisiyla,fiyatlar olmasi gereken seviyeye inecektir diye dusunuyorum.

Kimse almasın iki ay bak neler olur. Ben hayatta vermem bir telefona o kadar para.

• S8 plus için ön siparişimi verdim.Hayırlısı bakalım fazlasıyla tatmin olacağımı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosunaokuma21karakter

Amerika fiyati ne olacakti cihazin ona göre on siparis geceyim bizden :) plus için gerçekten sabirsizlaniyorum diyebilirim

These will be available on May 9, a fair bit after their carrier-specific counterparts launch (starting on April 21). The unlocked Galaxy S8 will be priced at $724.99, while the S8+ will cost $824.99. That means you're saving $25 when buying unlocked compared to what the cheapest carriers

S8

AT&T. 750$ 30pre order 21april stores

T-MOBILE. 750$ 30pre order 21april stores

S8 Plus

AT&T. 850$ tarihler ayni

Verizon. 840$ tarihler ayni

T-MOBILE. 850$ tarihler ayni

• Unlock bulamadım ya daha var sanırım ona

• Yüz tanıma teknolojisi icin kötü bir son. İzleyin

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.