Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.595.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bosunaokuma21karakter

Unlock bulamadım ya daha var sanırım ona

Illa bulursun abd gibi bir yerde. O fiyatlar buraya gore ucuz. Eger s8 tr pazarinda bir kac ay icinde fiyat indirimine gitmezse bende abdden alir kayitlarim. En ucuz abdde zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    bravo s8 alacak tek insan sen olacaksın sanırım bu fiyatlara :)
  • iGruff kullanıcısına yanıt
    merakımdan soruyorum sanırım çok zenginsin hakkın al tabi ama umarım kredi ile felan almamışsındır bizde kafa yoruyoruz kime satacaklar bu fiyatlara diye demekki sizden çok
  • Ön sipariş verdim hayirli olsun
    Gri s8+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelesss -- 31 Mart 2017; 20:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

merakımdan soruyorum sanırım çok zenginsin hakkın al tabi ama umarım kredi ile felan almamışsındır bizde kafa yoruyoruz kime satacaklar bu fiyatlara diye demekki sizden çok

Hocam adam almis sana dusmez bence kredi ile mi aldigi senetle mi aldigi :)

21'inde bende alamiyorum maglum 28 inde avrupada magazalarda cikiyor haziran gibi tekrar yurtdisina cikip alicam sanirim atina ucuz 250 lira git gel 700-750 euro tel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 31 Mart 2017; 20:43:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razi olsun samsungdan.. uyguladigi fiyat politikasi sayesinde p10 plus i kesfettim. Hediyesiyle birlikte bal kaymak olacak

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Tabi düşmez ama bu soygunculara dur demek lazım artık biz aldıkça her seride fiyat artarak gidecek beş sene sonra onbinleri konuşacağız

• caneryendi C kullanıcısına yanıt
    Teknolojiyi yenilikleri seviyorum.Herkesin parayı keyfine göre kullandığı yerler vardır. :) Ama yok kredi falan çekmedim. :)

Benim veya başkasının dur demesiyle değil de ülke olarak kendimizi geliştiririz de kendi yerli firmamızın telefonunu satın almak için ön sipariş bekleyeceğimiz günler gelsin.Yoksa almamakla bence dur demiş olmuyoruz.

• Harbyteam kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun size : ) Fakat şekil itibariyle mate 9 u tercih ederdim ben olsam. Ve pili de daha iyi gidecektir.

• Kamerasini merak edenler icin

Bak maddi durum iyise zaten sorun yok al kullan hayırlı olsun ama yinede bu adamlara kapak olsun diye almamak lazım derdimiz o yoksa bende teknoloji hastasıyım yılda beş telefon onlarca pc tablet tv değiştiren biriyim ama herşeyin de bir ederi var mesela beşbine s8 alacağıma oled tv alırım daha mutlu olurum :)

Ogünleri beklemeye hiç gerek yok çünkü öyle Birgün gelmeyecek daha doğrusu biz göremeyiz çocuklarımızı bilemem.

Bir kişi çok şey değiştirebilir gerçekten bu cihazları bir ay satamasınlar bak nasıl indirim yapıyorlar örgütlenmek lazım dur demedikçe her sene katkanarak artacak bu fiyatlar

• Lg g6 alın mesela adamlar projektör veriyor piyasa değeri 1300 TL cihaz size gelecek 2bin tl ye

• quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Hali hazırda Mate 9 kullanıcısı olarak S8 beni hiç heyecanlandırmadı. Hani 3700 liraya kadar tamamda(bu fiyat bile fazla oysaki} 4000lira üstü fiyatta nedir yahu! Hele ki Note 7 faciasından sonra! Samsung hiç akıllıca bir hamle yapmadı. Eğer Note 7 sorunundan dolayı kaybettiği kitleyi geri kazanmak istiyorsa kesinlikle yanlış strateji!

Hocam selamlar nasılsınız, konu dışı olacak ama huawei mate 9 kullanıyormuşsunuz, ne zaman kaça aldınız? Şu an ithalatçı garantililer en az 2400 küsür... Birde kamerası s7 edge ve iph 7 Plus a göre nasıl? (sadece arka kamera için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 1 Nisan 2017; 9:31:43 >
    Tüm teknoloji cihazlara sahip olduğum için insan yenisini arıyor. :) Ben Samsung'u seviyorum bilmiyorum evdeki tüm teknolojik ürünlerim Samsung'un ve mutluyum.Adamlar her yeni bir şey çıkardığında giderim incelerim beğenirsem alırım. O yüzden belkide burada Samsung'a isyan edecek son kişiyimdir.Keza Tansu bey'in (samsung tr bask yard.) ülkemizde gelişmekte olan kuruluşlara vs yardımını da bildiğim için aldıkları her para helal olsun diyorum. :)

yardım konusu değişik bir bakış açısı :) neyse sen bi al kullan bizde izleyelim :)
  • Hepsiburada önsipariş açmış,400TL samsungwa sitesinde geçerli hediye çeki veriyor
  • Forum ana konu olmaktan çıkmış ağlama duvarına dönmüş.
    Samsung Türkiye muhtemelen önümüzdeki günlerde döviz artışının sürmesi halinde sürekli zam yapmak zorunda kalmamak için fiyatı şişirdi.
    Bir de samsungwa hediye çeki verecekler ama o sitedeki fiyatlar ayrı bir kazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsemq -- 1 Nisan 2017; 12:42:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Hali hazırda Mate 9 kullanıcısı olarak S8 beni hiç heyecanlandırmadı. Hani 3700 liraya kadar tamamda(bu fiyat bile fazla oysaki} 4000lira üstü fiyatta nedir yahu! Hele ki Note 7 faciasından sonra! Samsung hiç akıllıca bir hamle yapmadı. Eğer Note 7 sorunundan dolayı kaybettiği kitleyi geri kazanmak istiyorsa kesinlikle yanlış strateji!

Hocam selamlar nasılsınız, konu dışı olacak ama huawei mate 9 kullanıyormuşsunuz, ne zaman kaça aldınız? Şu an ithalatçı garantililer en az 2400 küsür... Birde kamerası s7 edge ve iph 7 Plus a göre nasıl? (sadece arka kamera için)

Teşekkür ederim hocam iyiyim çok şükür. Siz de iyisiniz inşallah :)

Sevgili dostum Dodanlı hocamdan aldım 2. el olarak. Yani uygun fiyata aldım diyelim.

Kamerasından oldukça memnunum. Gece çekimleri S7 Edge'ten bir tık geride, 7 Plus ile hemen hemen aynı sayılır. Gündüz çekimi olarak bence S7 Edge ve 7 Plus tan daha iyi. Zaten çift kamera olayı işi bitiyor. 7 Plus tan daha hızlı bir şekilde bokeh etkisi yaratıyor.

Bence şu zamanda alınabilecek en iyi Android telefon Mate 9... Tek eksiği IP68 sertifikası :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.