Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.595.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 7Plus'umu sattın, ve bende, orkide gri'si renginden ön spariş geçtim. Başka sitelerde mayıs yazıyor bir tek kendi sitesinde 24 nisandan sonra dağıtım diyor bakalım ne olacak :)
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Hocam iPhone gibi hem de son seri telefondan geçmek size biraz pahalıya patlamıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Hocam iPhone gibi hem de son seri telefondan geçmek size biraz pahalıya patlamıştır

Ne dediğini anlamadım dostum? Daha açar mısın acaba?
    Yanlış yazdım hocam, iphone'yi daha yeni almış sayılırsınız.

Şimdi de sattınız, ufakta olsa bir zarar söz konusu.

Bir de s8+ için üste de para ekleyeceksiniz.

Yani maddi yönden biraz zarar.

• Kamerasi heralde gelmis geçmiş en iyi kamera.. Cok iyi olmuş. G6 yi da oldukca beğendim. Ama bu fiyatlara çok zor..

• quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

quote:

Hali hazırda Mate 9 kullanıcısı olarak S8 beni hiç heyecanlandırmadı. Hani 3700 liraya kadar tamamda(bu fiyat bile fazla oysaki} 4000lira üstü fiyatta nedir yahu! Hele ki Note 7 faciasından sonra! Samsung hiç akıllıca bir hamle yapmadı. Eğer Note 7 sorunundan dolayı kaybettiği kitleyi geri kazanmak istiyorsa kesinlikle yanlış strateji!

Hocam selamlar nasılsınız, konu dışı olacak ama huawei mate 9 kullanıyormuşsunuz, ne zaman kaça aldınız? Şu an ithalatçı garantililer en az 2400 küsür... Birde kamerası s7 edge ve iph 7 Plus a göre nasıl? (sadece arka kamera için)

Teşekkür ederim hocam iyiyim çok şükür. Siz de iyisiniz inşallah :)

Sevgili dostum Dodanlı hocamdan aldım 2. el olarak. Yani uygun fiyata aldım diyelim.

Kamerasından oldukça memnunum. Gece çekimleri S7 Edge'ten bir tık geride, 7 Plus ile hemen hemen aynı sayılır. Gündüz çekimi olarak bence S7 Edge ve 7 Plus tan daha iyi. Zaten çift kamera olayı işi bitiyor. 7 Plus tan daha hızlı bir şekilde bokeh etkisi yaratıyor.

Bence şu zamanda alınabilecek en iyi Android telefon Mate 9... Tek eksiği IP68 sertifikası :)

Çok şükür bende iyiyim hocam,güle güle kullanın, gündüz çekimi iyi diyorsunuz yani. Evet suya dayanıklı da olsaydı iyi olacaktı

• Nisan sonunda bir akrabam İngiltere'ye gidecek.

Ona aldıracağım oradan s8+

Bizim paramız ile 3500 tl satışı.

Bunun bir de tax free'si var daha da iner diye düşünüyorum

Güle güle kullan şimdiden kardeşim.

Konuştuğumuz gibi senin ki gelene kadar dayanabilecek miyim bakalım :)

Saygılarımla...
  • Bugun siparisini verdim s8 + , teslim tarihi 21 nisan olacagini soylediler, yaklasik olarak 6.000dkk yani 3.000 tl verdim. Geldigi zaman izlenimlerimi paylasirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hali hazırda Mate 9 kullanıcısı olarak S8 beni hiç heyecanlandırmadı. Hani 3700 liraya kadar tamamda(bu fiyat bile fazla oysaki} 4000lira üstü fiyatta nedir yahu! Hele ki Note 7 faciasından sonra! Samsung hiç akıllıca bir hamle yapmadı. Eğer Note 7 sorunundan dolayı kaybettiği kitleyi geri kazanmak istiyorsa kesinlikle yanlış strateji!

Hocam selamlar nasılsınız, konu dışı olacak ama huawei mate 9 kullanıyormuşsunuz, ne zaman kaça aldınız? Şu an ithalatçı garantililer en az 2400 küsür... Birde kamerası s7 edge ve iph 7 Plus a göre nasıl? (sadece arka kamera için)

Sevgili dostum Dodanlı hocamdan aldım 2. el olarak. Yani uygun fiyata aldım diyelim.

Kamerasından oldukça memnunum. Gece çekimleri S7 Edge'ten bir tık geride, 7 Plus ile hemen hemen aynı sayılır. Gündüz çekimi olarak bence S7 Edge ve 7 Plus tan daha iyi. Zaten çift kamera olayı işi bitiyor. 7 Plus tan daha hızlı bir şekilde bokeh etkisi yaratıyor.

Bence şu zamanda alınabilecek en iyi Android telefon Mate 9... Tek eksiği IP68 sertifikası :)

Çok şükür bende iyiyim hocam,güle güle kullanın, gündüz çekimi iyi diyorsunuz yani. Evet suya dayanıklı da olsaydı iyi olacaktı

Teşekkür ederim hocam. Evet gündüz çekimi müthiş başarılı bir cihaz mate 9..

• Selamlar s8 i dubai yada birleşik Arap Emirliklerinden alırsam, samsung uluslararası garanti sağlıyor mu? Herhangi bişey olduğunda tamirini yaptırabilir miyim garanti kapsamında burada hiç bir sıkıntı yaşamadan. Buarada Arap Emirlikleri yatı 2800 TL, yakınınız varsa tavsiye olur.

• sieruta S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş dönemlerde son olarak Avrupa cihazlarında 1 sene sadece tamirat için garanti veriyorlardı ama her sene farklı bir senaryo içerisinde devam ediyorlar.
    Avrupa'dan alınan faturaları ürünlerin içerisinden çıkan garanti belgesinde Türkiye servisi yazmalı vs. gibi farklı farklı bilgiler verildiği de oldu.
    S8 ve S8+ için garanti kapmasını ne yaparlar bilinmez açıkçası.
    Hele ki artık Apple'ın bile tüm ülke dışı alınan telefonların ülkemizde garantisinin artık geçerli olmadığı bir durum da var iken.

En sağlıklı bilgiyi Samsung çağrı merkezinden alabilirsiniz diye düşüyorum.

Saygılarımla...
  • quote:

quote:

quote:

Mate 9 neden alınabilecek en iyi android telefon hangi konuda s8 den daha iyi?

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Mate 9 u ilk gordugumde s8 i huawei önce yaptı demiştim. Hakkaten de öyle olmuş. S8 plus yerine neredeyse 2 tane mate 9 alınır .

• Arkadaşlar bu Samsung Wa neyin nesi? Güvenilir bir yer mi? 400 tl hediye çeki veriyor. Hepsiburada üzerinden samsungwa'dan alsak 400 tl yi samsungwa nın kendi sitesinde mi kullanıyoruz? Zira hepsiburadadaki samsungwa mağazasında s8 den başka bir şey satılmıyor.
  • code-ShaRK kullanıcısına yanıt
    Hocam mp olayına hiç girmeyin bence. A3 ün 16 mp lik kamerasıyla s7 nin 5 mp lik kamerasını kıyaslamak gibi oluyor biraz bence o birazda kullanılan teknoloji ve yazılım. Yukarıda yazmışsınız ama yine de sorayım lg hiç deneyimlediniz mi? Deneyimlediyseniz görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

quote:

quote:

Mate 9 neden alınabilecek en iyi android telefon hangi konuda s8 den daha iyi?

Merhaba hocam.

Direkt fiyat konusunda S8'den daha iyi diyebilirim mesela :)

Dikkat ederseniz şu zamanda alınabilecek en iyi Android telefon dedim. Özetle şunu demek istedim: fiyatı çoğu amiral gemisi telefondan uygun, ayrıca zamanın koşullarına göre hiçbir konuda geri kalmayan, hızlı, performansı oldukça yüksek ve kullanıcının her türlü isteğini fazlasıyla karşılayan bir telefon Mate 9... Tek eksiği bana göre IP68 sertifikası.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARNT

Arkadaşlar bu Samsung Wa neyin nesi? Güvenilir bir yer mi? 400 tl hediye çeki veriyor. Hepsiburada üzerinden samsungwa'dan alsak 400 tl yi samsungwa nın kendi sitesinde mi kullanıyoruz? Zira hepsiburadadaki samsungwa mağazasında s8 den başka bir şey satılmıyor.

samsungwa samsungun kendi online alisveris sitesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Katılıyorum. Mate 9 u ilk gordugumde s8 i huawei önce yaptı demiştim. Hakkaten de öyle olmuş. S8 plus yerine neredeyse 2 tane mate 9 alınır .

Aynen hocam...

S8 alacak arkadaşlara saygım sonsuz. Durumu vardır alır bu kadar basit. Hiçbir şekilde S8'i kötülemem telefon efsane olmuş. Sadece bu kadar paraya değer mi bilemedim :)

Alacak sevgili arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun,iyi günlerde kullansınlar inşallah...

• Bugün tam tamına 11 tane müşteri temsilcisi ve tam 22 dak telefon görüşmesi gerçekleştirdim Samsung ile. Yine yeni bir kampanya ve yine hiç kimsenin bir şeyden haberi yok. Samsung her zaman bu anlamda çok başarısız. Note7 linsmanında da buna benzer şeyler yaşadım. Şimdi ön spariş için 400 TL samsungwa çeki verilecek bu tamam. samsungwa magzası n11, gittigidiyor, hepsiburada bu sitelerde var. Kendi online mağzası buradan verilen ön sparişler için de tamam. Ama Vatan bilgisayar ben de çek veriyorum diyor sistem üzerinden. Bir türlü işin içinden çıkamadılar samsungwa da Vatan bilgisayar yok ; ama Vatan da kampanya var ayrıntı yok. En son şuna karar verdi 11 ci müşteri temsilcisi. Siz samsungwa üzerinden ön spariş verin. Biz sizi arayalım nereden alacağınızı. Yok artık Note 7 için de buna benzer şeyler yaptılar. Sonra ben Vatan dan aldır hediyesini de verdiler. Ona da buna benzer saçmaladılar. Şu an için de hiç kimse bir birinden haberi yok. Konu hakkında daha fazla bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi paylaşırlar ise memnun olurum.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.