Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.595.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: weapon_ps3

Arkadaşlar herkesin fiyat tahmini yanlış çıkmış neredeyse, bende max. 3500 tl olur diyordum.

Arkadaşlar size bir şey soracağım. s8 de ilk defa plus modeli çıkıyor. s8+ diye, Note 8 bekleyen biri olarak sizce note 8 ve note 8+ diye 2 model mi çıkar yoksa, 6,2 inçlik s8+ gibi büyük ekranlı tek note 8 mi çıkar?

Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir acaba ?

Note serisi bu zamana kadar Tek urun olarak cikti, bu sekilde de devam eder..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 5 kullanıcısıyım. Note 8 I bekliyordum ama gorunen bu fiyatlarla almaktan vazgececegim. Note 8 en az 5499 TL den cikar şaka gibi

• Harbyteam kullanıcısına yanıt
    Yemişim ekran kasa oranını SD 835 ile türkiyeye gelecek ilk telefon sony xz premium olacak. S8 plus işlemci kamera performans ve bence maliyeti olarak sonyden çok geride kaldı. Evet çok güzel ekranı var s8+ın ama sırf bu ekran için 5000tl vermek büyük manyaklık olur bence. Az daha bekleyin sony den gerçek 4K ekran nasıl olurmuş görün..

• En azından bu forumda ve çevrenizdeki kimseye aldırmayın alanı dövün :)

Bugün bu fiyatlara alırsanız her sene olduğu gibi artarak öpmeye devam ederler

Ellerinde patlasın ki anlasınlar

• tevfik20 T kullanıcısına yanıt
    Sony çok mu ucuz gelecek sanıyorsunuz oda en kötü 3500,4000 arası

• Amerikadan 850 usd ye s8 plus almaya karar verdim. Türkiye'den bu fiyata alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut27

Amerikadan 850 usd ye s8 plus almaya karar verdim. Türkiye'den bu fiyata alınmaz.

Başkası getiriyorsa ya da tatile denk gelirse ne ala.

Ama öbür türlü artık bilet alıp telefon almak da çok mantıklı olmamaya başladı.

Acaba Balkanlarda fiyatlar ne alemde?
  • Keriz söğüşlemeye devam ediyor Samsung.
    1)Fadıl Akgündüz 2)Samsung bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aboyhasnoname1 -- 30 Mart 2017; 12:33:16 >
  • Türkiyeden telefon alıp vergi kerizi olacağına, yurtdışından al yurtdışı gezisi de cabası olsun

• İşin garip tarafı plus ile normal olan arasında ekran büyüklüğü dışında hiç bir fark yok.. Yahu insan elle tutulur farklı bir şeyler ekler telefona da fazladan verdiğin 600 tl işte bu der.. Sırf ekran 0,4 inch daha büyük diye istenmez o fark.. Ram i fazla yap, depolamayı fazla yap.. Bir farklılık koy yani.. S8 i bilmem ama s8+ ciddi anlamda anlamsız olmuş.. Umarım etrafı ithalatçı garantili telefonlar sarar da görürler o 5000 lirayı!!
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    şuanda amerikada arkadaşım var mayıs ayında dönecek ona aldıracağım.
  • 6.2 lik alınır ona da 5000 veren çıkar mı bilemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

İşin garip tarafı plus ile normal olan arasında ekran büyüklüğü dışında hiç bir fark yok.. Yahu insan elle tutulur farklı bir şeyler ekler telefona da fazladan verdiğin 600 tl işte bu der.. Sırf ekran 0,4 inch daha büyük diye istenmez o fark.. Ram i fazla yap, depolamayı fazla yap.. Bir farklılık koy yani.. S8 i bilmem ama s8+ ciddi anlamda anlamsız olmuş.. Umarım etrafı ithalatçı garantili telefonlar sarar da görürler o 5000 lirayı!!

Boyutun dışında batarya farkı da var az da olsa ama dediğin gibi sırf ekran için o kadar verilmez. Şahsen 5.5" bir telefon kullanıyorum ve yeri geliyor parmağımın yetişemediği yerler oluyor, 6.2" cidden abartı olmuş.
  • S7 edge almak mantikli diye düşünüyorum çünkü islemci olarak %10 gpu olarak %30 çok düşük bir artış ve ayrıca s7 edge tasarımı daha iyi kapasitif tuslar home tusu ve parmak izi onde olmasi yuksek bir artı batarya s8 ve s8+ dan daha yuksek. yani bir ekran kasa orani ve %10 işlemci artisi için 5000 tl vermek resmen ahmaklik olur. Samsung bu yaptığı fiyat ve tasarım politikasini agir oder turkiye pazarında şahsen beyni olan hic bir musteri bu parayi ona gömmemeli. Batarya icin 10 nm islemciyle daha cok gidicek diyenler hakli olabilir fakat aradaki ekran farkini ve home ve kapasitif tuslarinda ekrana gomuldugunden ekstra batarya yiyeceğini hesaplarsak aradaki 10 nm islemci farki kalkmis oluyor

• Arkadaşlar sizce note 8 hangi boyutta çıkar, Şimdiye kadar s serisinden küçük bir note yoktu, eğer bu politika devam ederse 6,2 inçlik note 8 ile mi karşılaşırız ?
  • çok güzel görünen bir telefon parasını buraya harcayabilecek arkadaşlara hayırlı olsun. düşerse bir yerden 1-2 yıl içinde 2000 liraya ben de alırım ama artık telefona 2000 + vermeyeceğim çok çok zorunda kalmazsam...
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    46 senelik annemi telefon rehberime MOM diye kaydettiren Samsung utansın :)

Aynen dediğiniz gibi Call Mom çalışıyor ama alarm kurmada filan İngilizcem iyi olmasına rağmen bir çokkez sorun yaşattı bana da.

Yıllardır güzel para kazandığı ülkeme sıfır yatırım ile buraya kadarmış çünmkü onlarda anladı ki
    dün Samsung S8 Türkiye lansmanında Tansu Yeğen bey Türkiye'ye Kore destekli Ar-Ge merkezi açılacağını duyurdu.
    Bu da güzel bir gelişme ama geç kalınmış o kadar çok şey var ki.
    En başta da servis rezaletleri.
    Umarım bir gün Samsung, ülkemize de US deki gibi iyi hizmeti verir ama biz görebilir miyiz emin değilim :)

Saygılarımla...
  • Beni sevindiren olay ar-ge merkezinin kurulacak olması. inşallah ülkemizde 2-3 tane pilot il belirlenirde sadece istanbulda olmaz ar-ge merkezi.
  • ibrahimgs88 İ kullanıcısına yanıt
    Türkiye'deki vergiler ciddi derecede yüksek.
    Basitçe anlatmak gerekirse;
    1000 TL lik bir ürüne + kdv %18 ekleniyor ve çıkan sonucun üstüne ÖTV olarak % 25 daha ekleniyor.
    Ve daha bitmiyor. Toplam 9 kalemde bir vergi ile % 33 küsürleri buluyor bu durum.
    Nette biraz araştırırsanız kalem kalem neleri eklediklerini görürsünüz :)

Bu arada yıl olmuş 2017 ve telefon bilgi alma kaynağı, olarakta görülmüyor ve bu kadar vergi uygulanarak LÜKS sınıfına sokularak alma denilir iken pırlanta, elmas, yat, tekne ve kotra da ÖTV yani özel tüketim vergisi uygulanmıyor yani 0 (yazı ile sıfır)

Saygılarımla...
  • weapon_ps3 kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar tek boyutta çıkmıştı ama S8+ ile sanırım 6.2 inç ekran boyutunun satış rakamlarını test edecekler ve ona göre bir satış politikası benimseyecekler gibi gözüküyor.

Ve benim tahminim satış rakamları S8+ 6.2 de iyi giderse NOte 8 i 6.2 inç görme ihtimalimiz de var ki zaten önceliği kalem olan bir üründe ekranı ne kadar büyük tutarsa o kadar avantajlı olur diye düşünebilirler.

Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.