Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.595.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S8+ beni cezbetti de bugüne kadar NOte 1 den beri NOte 7 de dahil tüm serileri kullanıp, kalemsiz bir telefon kullanmadım.
    NOte 8 çıkana kadar alıp kullansam ve sonra satmak istesem, 4-5 ayda ki değer kaybı orta segment bir telefon parası eder mi diye merak ediyor insan, sonuçta ikinci elde bu sene hariç durum ortada :)

Tanıtılan aksesuarları da bu sene daha kullanışlı ve güzel olmuş da Samsung Dex'e kablosuz şarj özelliği de ekleselerdi keşke.

Yalnız anlaşılan o ki yeni akıllı asistan Bixby Türkçe olarak NOte 8 çıktığında bile olmayacak. Yıl sonu yayınlanacak deniyor ama önümüzde yıllardır bir türlü Türkçe olamayan SVoice örneği var iken ne yalan diyim
    pek inanasım gelmiyor. Umarım yanılırım.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 29 Mart 2017; 21:43:47 >
  • sony xz premium 2017 s8 i 2 ye çrpar 4e böler 5le toplar bu özelliklerle. s8 in ekran oranı daha iyi diye 5000 tl verilmez alıncaksa sony alınır biraz daha beklenir bence..
  • Samsung serilerini hep merakla takip edip, ilk alanlardan olma hissini çok kez tatmış biri olarak daha dumani tuten bir kac saat once tanitilmis telefonun anakonu başlığına ilk mesaji yazanlar arasinda olma hevesiyle ilk kez yaziyorum .tr den alinmaz cok pahali ama almanyadan alinir ve özellikleri kimi döver kimi uzer incelemelerden sonra net olur ama tasarimi harika şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koxalbuyuk kullanıcısına yanıt
    Bu parayı 1 şartla veririm s8+ a : 5 sene boyunca ne kadar android sürumü ve arayuzde ne yenilik varsa isterim! Ayrıca, sd kart ile swap ram teknolojisi istiyorum 8gb a kadar.

• Konuyu ben başlattım fakat yuh demek istiyorum bu fiyatlar ne?!? 😲 Eğer bu kadar para vericeksek en az 4 büyük güncelleme şart! S8 plus ise 5 6 tane olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tevfik20

sony xz premium 2017 s8 i 2 ye çrpar 4e böler 5le toplar bu özelliklerle. s8 in ekran oranı daha iyi diye 5000 tl verilmez alıncaksa sony alınır biraz daha beklenir bence..

yıl olmuş 2017 %69,4 ekran/kasa oranı mı kaldı. bırakın kullanmayı görmeye bile tahammülüm yok o iğrenç sony tasarımını..
  • Çok uzun bir aradan sonra lansmanini/reklamini izlerken kalp atislarimi hizlandiran, beni heyecanlandiran ilk telefon. O nasil bir tasarim Samsun? Ayfon hala ayni kasayi kullanirken, adamlar resmen boyut atlatmis.. kesinlikle birgun benim olacaksin sen.. 5 6 aya fiyati 3200 lere iner

• Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Anca seneye o fiyatlara iner. Açıkçası bu kur ile imkansız. Hatta eskidiği zaman alıp köşeye koyacağım. J7 yi biraz kullanalım bakalım. Sonra 2. El alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

pasaportsuz gidip gezin teli gelip alın diyorsunuz ama Türkiye ye geldiğimizde pasaport kaydı yapmadan nasıl kullanacağız ? Bize pasaportla girilen ama vizesi olmayan ya da kolay alınan bir ülke lazım..

Bulgaristan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung S8 64GB 4.399TL S8+ 4.999TL
    iPhone7plus 128GB 4.949TL 256GB 5.449TL

Pırlanta, elmas, yat, tekne ve kotra da ÖTV 0 (yazı ile sıfır)
    Telefonda %25 !!!
    (9 kalemde alınan vergilerle oran %33.3 civarı)

Bundan sonra pırlantadan ALO diyor,
    Elmastan mesaj atıyorum!!!
    internete nereden gireceğimi de siz tahmin edin :)

Saygılarımla...
  • Ben hala cikis tarihini anlamadim

Almanya mediamartk 28'inde teslim diyor avusturya mediamarkt 20'sinde italya,macaristan,avusturya o tarafdaki ulkeler 21 avustrya'nin sagi holanda,belcika,fransa vs 28 mi

Ozellikleri cok begenmedim acikcasi S7 edge nesilinden 10 NM,DD4x disinda elle tutulur fark yok butun hersey bekledigim gibi cikti 835 yuzunden 4K 60 Fps gelmedi vs.

Tasarim cok iyi sadece su telefonun cikisini ogrenen mesaj atabilir.Saturn avusturya'da 20.04.17 de kargo cikar diyor

Hayda bu cok kotu oldu cihazin cikisi 28 diyor :/

www.saturn.at
    Samsung Galaxy S8 und S8+ online entdecken | SATURN
    https://www.saturn.at/de/shop/samsung-s8.html

Simdi cidden kotu oldu bu S7 444 euro tax free falan 400 euroya kadar iner 3 gun icin cihazi kaciracagim galiba :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 30 Mart 2017; 5:37:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

S8+ beni cezbetti de bugüne kadar NOte 1 den beri NOte 7 de dahil tüm serileri kullanıp, kalemsiz bir telefon kullanmadım.
    NOte 8 çıkana kadar alıp kullansam ve sonra satmak istesem, 4-5 ayda ki değer kaybı orta segment bir telefon parası eder mi diye merak ediyor insan, sonuçta ikinci elde bu sene hariç durum ortada :)

Tanıtılan aksesuarları da bu sene daha kullanışlı ve güzel olmuş da Samsung Dex'e kablosuz şarj özelliği de ekleselerdi keşke.

Yalnız anlaşılan o ki yeni akıllı asistan Bixby Türkçe olarak NOte 8 çıktığında bile olmayacak. Yıl sonu yayınlanacak deniyor ama önümüzde yıllardır bir türlü Türkçe olamayan SVoice örneği var iken ne yalan diyim
    pek inanasım gelmiyor. Umarım yanılırım.

Saygılarımla...

Ingilizce sart hocam :D

Samsungtan bekleyene kadar biz ingilizceyi ogrensek daha iyi olur bide aksan yok bende s voice a alarm kurdurcam anlamiyor sinir ediyor beni kullanmayi zorladimda yok yani olmuyor :/

• Güzeldir, kalitelidir, hızlıdır vs bilmiyorum. Ben şahsen tasarımını beğenmedim. Tasarım kişiden kişiye göre değişir. Ama o fiyatlar nedir yaa. Forumlara bakıyorum, millet özellikten çok fiyat konuşuyor. Fiyatı yüksek telefonlarda değer kaybı her zaman miktar olarak diğerlerine göre daha yüksek olur. Bu işler biraz oranla alakalı.

• Hali hazırda Mate 9 kullanıcısı olarak S8 beni hiç heyecanlandırmadı. Hani 3700 liraya kadar tamamda(bu fiyat bile fazla oysaki} 4000lira üstü fiyatta nedir yahu! Hele ki Note 7 faciasından sonra! Samsung hiç akıllıca bir hamle yapmadı. Eğer Note 7 sorunundan dolayı kaybettiği kitleyi geri kazanmak istiyorsa kesinlikle yanlış strateji!

• Buna bu parayı vereceksin 2 yıl sonra güncelleme desteği gelmicek. Bi güncelleme 6 7 ay sonra gelecek. Madem bu fiyata telefon satıyorsun en az 5 yıl destek vereceksin bak apple neler yapıyor. 1,5 senedir note 4 kullanuyorum 2013 cihazı şuan hala cayır cayır yağ gibi akıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimgs88

Güzeldir, kalitelidir, hızlıdır vs bilmiyorum. Ben şahsen tasarımını beğenmedim. Tasarım kişiden kişiye göre değişir. Ama o fiyatlar nedir yaa. Forumlara bakıyorum, millet özellikten çok fiyat konuşuyor. Fiyatı yüksek telefonlarda değer kaybı her zaman miktar olarak diğerlerine göre daha yüksek olur. Bu işler biraz oranla alakalı.

4400 hocam fiyat konusulsun zaten..

Hicbir telefon 4400 etmez maks 3000 amiral gemisine verilir.

Dolar falan artti adamlarda haklida gunun sonunda 4400 plusi falan saymiyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 30 Mart 2017; 8:30:28 >
  • note 7 3.600 tl den çıkmıştı, s8 in note 7ye oranla + sı ne? Bu paraları verenler ciddi manada tekrar düşüncelerini gözden geçirmelidir. Telefonu aldın düştü... evet kafanızı öyle duvara vurursunuz
  • Benim arkadaşım 2 ay önce sahibinden 1ay kullanılmış, tr garantili gıcır gıcır s7 edge aldı. 1850 Tlye. Ve hiç bi sorunu yok. Bana göre s7 edge ile bu s8in tasarım dışında pek de bi farkı yok. Kamera aynı, ram aynı, işlemci desen oyunlarda anca 1 2 saniye farkeder. Batarya desen bence gerisinde kalacak. 3000 mah çok az geldi bana. O çözünürlükteki, o boyuttaki bi ekrana az. İstediğin kadar optimizasyon yap, her zaman en fazla tüketen şey ekrandır. piyasada okadar uygun fiyatlı kaliteli amiral gemileri varken o fiyata gidip s8 alınmaz bence. Euro arttı diyorlar, 4.0 desek almanyada 800 euro. 3200 lira ediyor. Şimdi devletin aldığı vergi 1200 liramı oluyor ? Bide ilginç olan şey zaten almanydaki 800 euronun içinde de vergi var. Ya devletin çok büyük bi kazığı var yada samsungun, yada her ikisininde!

Yurtdışı mediamarkt ile türkiye mediamarkt fiyatlarını karşılaştırdım. Mesele biraz samsung türkiye ile alakalı. Sony tel fiyatları 100-300 tl fark gösteriyor. Apple yine 300-500 arası fark var. Fakat sen gel samsunga. 1000, 1100 lira fark var. Hatta s7 edge 550 euro, türkiyede 3600 tl. 1200 tl fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimgs88 -- 30 Mart 2017; 10:41:38 >

• Arkadaşlar herkesin fiyat tahmini yanlış çıkmış neredeyse, bende max. 3500 tl olur diyordum.

Arkadaşlar size bir şey soracağım. s8 de ilk defa plus modeli çıkıyor. s8+ diye, Note 8 bekleyen biri olarak sizce note 8 ve note 8+ diye 2 model mi çıkar yoksa, 6,2 inçlik s8+ gibi büyük ekranlı tek note 8 mi çıkar?

Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir acaba ?
  • Bu şartlarda note 4 candır gerisi heyecan

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.