Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.595.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Samsungwa'dan aldığım ürünü iade ettim ama hala paramı iade etmediler. Tansu bey de yok artık. 500 tl'yi geri iade etmişlerdi, müşteri temsilcisi "biz iade ettik" diyor, dedim ki "nerede iade ettiğiniz? 500 tl, öteki meblağ nerede diyorum kalıyor, biz size döneceğiz diyorlar. Tam 1 hafta oldu, işlerine gelince cumartesi paramızı iade eden samsung işine gelmeyince 2*4 gün arası diyor. İyice rezilliğe bağladılar, sinirlerimi bozmaya başladılar.. Bu yıl tam bir rezillik samsung. İLER TUTAR YANI YOK..

Hocam ne almistiniz neden iade ettiniz. Bende aldim 1 hafta oldu daha gonderemediler.

Göndermedikleri için. Mağazalarda 4 gün önce satmaya başladılar, oradan aldık ön sparişle hala gelmedi sinirerimi bozdular gittim mağazadan aldım spraişimi iptal ettirdim.

Ben shop.samsungdan verdim onsipafisi ama ceki orada kullanabiliyoruz diye saati oradan aldim. 1 hafta oldu guya bugun kargoya veriliyor. Simdi sikayet var.com a girdim farkli urunler icin 45 gun bekleyen var. Bu ne bicim site.

Tam rezillik, bu gün beni geri arayacaktılar güya, artık işin cılkı çıktı. Tansu bey ilgileniyordu o da gitti. Artık avukatıma aratacağım! o olacak!!

Tansu Bey'i gereksiz o kadar soruyla meşgul ettiler sizin sualleriniz gibi olsun ya da diğer normal sualler de böylelikle sorulamaz oldu.

Sorununuz inşaAllah kısa sürede çözüme kavuşur.

Aynen dostum "gerçek" sorunlarla değil de adamı saçma sapan işlerle uğraştırdılar, bence büyük kayıp oldu.. Teşekkür ederim inşallah bir an önce sonuca ulaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman1906

Arkadaşlar bu hediye çekini telefonu hangi mağzalardan alırsak kazanıyoruz yoksa samsung türkiye garantili olması yetiyormu

Bilen biri aydinlatsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TugrulGdk

Merhaba arksdaşlar ; bende bigün itibsriyle S8 alarak araniza katildim.Cihazi ankaradan kapali kutu kayitsiz dubai den gelme 3000 tl ye aldim.normal s8 yani.kayiti falan pasaporta yaptiracam.daha 4 ay suresi var.

Hocam büyük yanlış yapmışsın, birkaç sayfa önce yazdım, samsung bayisinden anlattığım şekilde alsaydın ( ara,sayfada bulursun nasıl alınacağını ) senin garantisiz fiyatın ile aynı olurdu, 3000 tl yi araştırmadan riske atmak cesaret işi, tebrik ederim sizi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneDalton

Cihaz için kılıf önerebilicek olan varmı ? Sabah cihaz gelicek gün içinde kılıf almak istiyorum kafam Spigen Slim Armor da hem stand var hemde güvenilir duruyor ama kalınlaştırıyor haliyle.

Spigen Slim Armor aldım, bir kaç gündür kullanıyorum. Cillop gibi kılıf çok memnunum. Tavsiye ederim.

Hayırlı olsun hocam bende ultra hybrid jet black sipariş ettim yarın elime ulaşır sanırım.
    Ekran filmi bulabilen varmı acaba ben nano glass düşünüyorum fakat heryerde tempered glass var.
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Valla bilen bir arkadaş aydınlatsa iyi olur çünki yarın son günü cihazı almam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istersen apple siriyi kaldırıp telefon alanların yanına bir kişi versin beraber gezin çok akıcı sohbet edersiniz :) yakınım araba sürerken arayacağı kişileri siri ile arıyor telefona dokunmadan görüşmelerini yapıyor bu bile yeterli güvenlik süper ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

istersen apple siriyi kaldırıp telefon alanların yanına bir kişi versin beraber gezin çok akıcı sohbet edersiniz :) yakınım araba sürerken arayacağı kişileri siri ile arıyor telefona dokunmadan görüşmelerini yapıyor bu bile yeterli güvenlik süper ...

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Siri yine hayat kurtardı! - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/siri-yine-hayat-kurtardi-81645

• ingiltereye giden arkadaş var, oradan almak mantıklı mı? alan veya bilen varsa yorumlarını paylaşabilir mi, ürün farklılığı, yazılım güncelleme farkı vs?
    689 pound fiyatı var, vergi iadesi alınca 615 pound a denk geliyor. bugünkü kur 4,57 ile 2807 tl ediyor. pasaport kaydı ile 2950tl gibi bir rakama patlıyor. garanti açısından sıkıntı olmaz gibi düşünüyorum, ingiltereye şirketten sürekli gidenler oluyor bir sorun olursa oraya gönderir hallederim. en ucuz hepsiburada fiyatı var sanırım oraya göre 850tl fark oluyor az değil.
  • Siri şöyle siri böyle diyip duranları anlamıyorum.
    Siri 2010 yılında duyurulup 2011 yılında yayımlanmış olmasına rağmen 2015 yılında türkçe dil desteği gelmiş.
    Siz halen Bixby'de türkçe olmaması büyük eksiklik kafalarındasınız. Biraz gerçekçi ve mantıklı olmakta fayda var.
    Apple'nin 4 yılda verdiğini Samsung bir anda verecek değil her halde. Sabredin biraz, 1 olmadı 2 sene sonra gelmediyse o zaman söylenmeye başlarsınız. :)
  • quote:

Valla bilen bir arkadaş aydınlatsa iyi olur çünki yarın son günü cihazı almam lazım

Sammy'yi bugun firsat bulursam arayip sorucam ben sizede bilgi veririm

• quote:

Hocam biri sormus gsm dunyaya bakalim ne cevap vercekler cek kampanyasi uzasin ya bonuslar 5 inde yaticakti :/

• quote:

Asistan ile işiniz varsa samsungla ne işiniz var siri diye efsane bir asistan varken

Not hayatımda hiç apple kullanmadım

Apple ve siri kullanmadığınızı anladım... (siriyi övünce..)... Bir deneyin efsaneyi..

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

istersen apple siriyi kaldırıp telefon alanların yanına bir kişi versin beraber gezin çok akıcı sohbet edersiniz :) yakınım araba sürerken arayacağı kişileri siri ile arıyor telefona dokunmadan görüşmelerini yapıyor bu bile yeterli güvenlik süper ...

http://shiftdelete.net/siri-yine-hayat-kurtardi-81645

Elinin ve telefonun ıslak olmasından ötürü telefonun kilidini açamamış ve acil servisi arayamamış ama Samsung da telefon kilidini açmak için sadece elimize ihtiyaç yok gözümüzle de açabiliyoruz. Bu durumda samsung daha bir hayat kurtarıcı oluyor. Bu arada 7 plus kullanıyorum daha 1 kere bile siri kullanmadım muhtemelen samsungda da bixby kullanmam o yüzden çok takılmayın bixbymiş siriymiş. Ayrıyetten takas düşünen olursa s8 plusla takaslarım telefonumu anlaşırsak

• quote:

Ee androidde de yapiyor. Hatta siriden daha iyi

• Arkadaslar benim 13 günlük olan s8 ekrani cok incede olsa cizikler oldu . Ekran koruyucu tavsiyesi bekliyorum.Bu arada bende spiegen slim armor kilif var .
  • Arkadaşlar Ankara Armada Samsungdan aldığım S8 plus gold cihazı satıyorum. Yanında 300TL lik kullanmadığım hediye çeki var. Samsung wa accountuma tanımlı durumda. Account bilgilerinide alan arkadaşa vericem, böylece kampanyadan faydalanmış olur. Cihaz tertemiz, kırcal çizik dahi kesinlikle yok, kutusunda sıfır gibi, faturası falan herşeyi tam. Yanında spigen thin fit siyah kılıfı var, onuda hediye edicem. Tekrar iphone plus a döndüm.
  • Bonus faizsiz ekstra ucret olmadan 3 taksit oluyor N11

KMP yaz 0532 752 3340'a gonderin

Suanki kombolar

140 bonus GG(40 yuklendi 100 5 mayista insallah alinan urun sicak firsatlarin meshur urunu)+222 cek(forumdan temin edebilirsiniz 35-40 liraya)+75 n11 bonusu+3 taksit imkani=

Hala eksik bir seyler su cek isini halletmemiz lazim 4 mayista bitiyor puanlar 5 mayista yukleniyor+ceki n11 deki elemandan alsak gecerli mi ?
    Cekde gelse 3000 olur onlanda bi sd kart 64 gb bide hizli kablosuz birde kilif aldik mi saydam temiz is olur ama simdilik su 300 luk cek sikinti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 3 Mayıs 2017; 14:52:10 >
  • Arkadaş şu samsungwa da 300tl yi harcıcak hiçmi bişey olmaz yaa,bişey alıp nakite çavirsek desek fiyatlar piyasaya göre çok yüksek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

Arkadaş şu samsungwa da 300tl yi harcıcak hiçmi bişey olmaz yaa,bişey alıp nakite çavirsek desek fiyatlar piyasaya göre çok yüksek...

Bir şey bulup alsanız da ürünleri göndermedikleri için pek bir şey değişmiyor. 2 hafta oldu halen bekliyorum ürünlerim gönderilecek diye.
  • Birlik olup su cek kampanyasini uzattiralim yav :)

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.