Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.595.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spigen ultra hybrid almıştım şimdi üstünde alcantra kendi orjinal kılıfı var hiçbirşeye değişmem şahsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 222 lik kupon bulmak lazım+140 gittigidiyor bonusları yüklenecek 5 mayısa+75 N11 bonusu=

3332 hala pahalı ama

88 liralık kupon hiç bir işe yaramaz ÇÖP

urun.n11.com
    Samsung Galaxy S8 (samsung Türkiye Garantili) - n11.com
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-s8-samsung-turkiye-garantili-P179705387

EDİT:300 liralık samsungwa çeki veriliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 2 Mayıs 2017; 20:55:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• caneryendi C kullanıcısına yanıt
    Amazon.fr de S7E indirimsiz 540€ (2100TL), önsiparişten bugüne yurtdışından almak hep avantajlı oldu.

S8+ ise 3500TL ye geliyor, bu seneki ani fiyat düşüsünden sonra hediye çekleriyle buradan alınması daha mantıklı olabilir. Birkaç ay sonrasında yurtdışından alınırsa neredeyse yarı fiyatına gerileyebilir. Bu tel Avrupalı için 900TL tabi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Samsungwa'dan aldığım ürünü iade ettim ama hala paramı iade etmediler. Tansu bey de yok artık. 500 tl'yi geri iade etmişlerdi, müşteri temsilcisi "biz iade ettik" diyor, dedim ki "nerede iade ettiğiniz? 500 tl, öteki meblağ nerede diyorum kalıyor, biz size döneceğiz diyorlar. Tam 1 hafta oldu, işlerine gelince cumartesi paramızı iade eden samsung işine gelmeyince 2*4 gün arası diyor. İyice rezilliğe bağladılar, sinirlerimi bozmaya başladılar.. Bu yıl tam bir rezillik samsung. İLER TUTAR YANI YOK..

Hocam ne almistiniz neden iade ettiniz. Bende aldim 1 hafta oldu daha gonderemediler.

Göndermedikleri için. Mağazalarda 4 gün önce satmaya başladılar, oradan aldık ön sparişle hala gelmedi sinirerimi bozdular gittim mağazadan aldım spraişimi iptal ettirdim.

Ben shop.samsungdan verdim onsipafisi ama ceki orada kullanabiliyoruz diye saati oradan aldim. 1 hafta oldu guya bugun kargoya veriliyor. Simdi sikayet var.com a girdim farkli urunler icin 45 gun bekleyen var. Bu ne bicim site.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Samsungwa'dan aldığım ürünü iade ettim ama hala paramı iade etmediler. Tansu bey de yok artık. 500 tl'yi geri iade etmişlerdi, müşteri temsilcisi "biz iade ettik" diyor, dedim ki "nerede iade ettiğiniz? 500 tl, öteki meblağ nerede diyorum kalıyor, biz size döneceğiz diyorlar. Tam 1 hafta oldu, işlerine gelince cumartesi paramızı iade eden samsung işine gelmeyince 2*4 gün arası diyor. İyice rezilliğe bağladılar, sinirlerimi bozmaya başladılar.. Bu yıl tam bir rezillik samsung. İLER TUTAR YANI YOK..

Hocam ne almistiniz neden iade ettiniz. Bende aldim 1 hafta oldu daha gonderemediler.

Göndermedikleri için. Mağazalarda 4 gün önce satmaya başladılar, oradan aldık ön sparişle hala gelmedi sinirerimi bozdular gittim mağazadan aldım spraişimi iptal ettirdim.

Ben shop.samsungdan verdim onsipafisi ama ceki orada kullanabiliyoruz diye saati oradan aldim. 1 hafta oldu guya bugun kargoya veriliyor. Simdi sikayet var.com a girdim farkli urunler icin 45 gun bekleyen var. Bu ne bicim site.

Tam rezillik, bu gün beni geri arayacaktılar güya, artık işin cılkı çıktı. Tansu bey ilgileniyordu o da gitti. Artık avukatıma aratacağım! o olacak!!

• İlteriş Kutluk Kağan kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum,kirilmaz veya normal taktiripta verim alan oldu mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tam rezillik, bu gün beni geri arayacaktılar güya, artık işin cılkı çıktı. Tansu bey ilgileniyordu o da gitti. Artık avukatıma aratacağım! o olacak!!

Tansuy bey orayla ilgileniyormuydu. Çünkü bu firma samsungdan bağımsız bir firma gibi, DRK aksesuar adında 2 ortaklı bir firma ortaklık yapısında samsung yada türkiye distirubütörü olan firma yok. Sanki samsung TR nin imtiyaz tanıdığı bir iş ortaklığı gibi. Yarında kargo bilgileri elime gelmezse farklı yollardan araştırmaya başlıyorum bu işi.

• john mclane kullanıcısına yanıt
    Bizim bi arkadaş tamda senin dediğin gibi Samsung'un bırakıp Apple geçti çünkü gerçekten değer kaybetmeyen bi telefon ben şahsen Apple kullanmadım kullanamam

• Arkadaşlar bu samsungwa dan çekle aldığımız ürünler ne zaman gelir? Hiç eline ulaşan oldu mu?
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Sizin hedef kaça kapatmak bu işi?

• Arkadaşlar merhaba, bende S8+ plus'a geçdim. Çözemediğim bir ayar var. Gelen bildirimlerde (Mesaj,Whatsaap vs.) üst barda kısa süreliğine uyarı gözüküp hemen kayboluyor. Gmail bildiriminde ise ekran hiç açılmıyor bile. Oysa bildirimlerim açık ve hatta kilit ekranında göster seçimli...
    Başka bir ayar mı var, yoksa bu şekilde midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

Sizin hedef kaça kapatmak bu işi?

Hocam kombo bulabilirsem 3000 inşallah

S6 yıda satıcam 2000

• Sen samsungsun 5000 tl nedir

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Diyosunuz ki avrupada satmadılar, avrupa fiyatına buradan denk getiricem!

• Bence bu telefonun en güzel yanı kesinlikle kulaklık ve kulaklık ile ses kalitesi.

• XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    Ekran , edge ekranı , edge aydınlatması kapalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

Diyosunuz ki avrupada satmadılar, avrupa fiyatına buradan denk getiricem!

Aynen hedef o

• Dün dubaiden, Dubai Mall Samsung'tan 2799 Dirham a ( 2690 TL) ye almıs bulunmaktayim.

www.hepsiburada.com
    Spigen Samsung Galaxy S8 Plus Kılıf Thin Fit Gold Maple - Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-s8-plus-kilif-thin-fit-gold-maple-571cs21674-p-HBV000004OBOA?magaza=Hepsiburada

su kılıfı begendim alacagm, ekranı tam kapatan ekran koruyucu onerisi var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ARNT

Arkadaşlar bu samsungwa dan çekle aldığımız ürünler ne zaman gelir? Hiç eline ulaşan oldu mu?

Bugün sipariş verdim 3 gün içinde gönderilir dendi. Inşallah gönderilir. Pek umutlu değilim:)

• Açık söylüyim samsungwa alışveriş yaplacak yer değil

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.