Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.595.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyazadam

quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

Arkadaş şu samsungwa da 300tl yi harcıcak hiçmi bişey olmaz yaa,bişey alıp nakite çavirsek desek fiyatlar piyasaya göre çok yüksek...

Bir şey bulup alsanız da ürünleri göndermedikleri için pek bir şey değişmiyor. 2 hafta oldu halen bekliyorum ürünlerim gönderilecek diye.

Ne sipariş vermiştiniz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Walla sizin sayfaya girmeden once aldim.nasip artik sizin yaziya da bi bakaym nasil alinirmis.

• caneryendi C kullanıcısına yanıt
    Walla hocam olmayinca o ksdar param dayanamadim aldim.ayrica hediye ceki de nakit yerine gecmiyor.zorla ihtiyacin olmayan bisey almis gibi olurum o da zarar

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiginiz yaziniz sradm bulamadim.kopyalayip gonderwblrsnz okumak isterm.

• quote:

Orijinalden alıntı: TugrulGdk

Hocam bahsettiginiz yaziniz sradm bulamadim.kopyalayip gonderwblrsnz okumak isterm.

Hocam biri bu

Arkadaşlar samsung bayisine gittim ve 2 tane imei verdim, biri kullandığım g2, bunu s8 için 700 tl saydı, diğeri iphone 4, bunu ise 600 tl saydılar. Birde artı hediye çeki veriyor. Şimdi iphone 4 ü oraya verip sonra g2 yi kendim satmayı planlıyorum, hediye çekini de satarsam 200 tl ye, ciddi bir indirim olmuş oluyor. Valla çok hevesli değildim almak için ama bu durum hoşuma gitti ve değerlendiresim geldi.

Şimdi, mahalle arası herhangi bir telefoncuya git, 100,150 tl civarı iphone 4 al mesela, çoğu kişi öyle yaptı, 600 tl ye sayıyor samsung magazaları, 450,500 tl cepte, birde hediye çeki var, 300 tl, bunu da internetten 150,200 tl ye sat gitsin, ne kadar etti, ortalama 600 tl, yani telefon sana 3400 tl ye geldi en kötü ihtimal, evde eski cihaz varsa 150 tl den de kurtulmuş olursun, sen şimdi 3000 tl nin üzerine birde kayıt parası vereceksin 3150 tl ye mal etmiş olacaksın garantisiz cihazı, birşey olsa geçmiş olsun, arada ne kadar fark var en fazla 250 tl, sence 250 tl farka değer mi bu risk ? neyse artık alınmış alınmıştır, ama üzülüyorum işte, neden biraz daha sabretmezsiniz ki, bu acele neden ? kaçmıyor ki bu cihaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: kucukduran

quote:

Orijinalden alıntı: beyazadam

quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

Arkadaş şu samsungwa da 300tl yi harcıcak hiçmi bişey olmaz yaa,bişey alıp nakite çavirsek desek fiyatlar piyasaya göre çok yüksek...

Bir şey bulup alsanız da ürünleri göndermedikleri için pek bir şey değişmiyor. 2 hafta oldu halen bekliyorum ürünlerim gönderilecek diye.

Ne sipariş vermiştiniz hocam.

1 adet Galaxy S8 Şeffaf Kılıf, 2 adet 32GB EVO Plus Sınıf 10 / U1 (UHS-1) micro SD hafıza kartı ve 1 adet Level U Bluetooth Kulaklık sipariş geçmiştim.
    19 Nisandan beri bekliyorum. Biraz önce arayıp görüştüm stokta şeffaf kılıf olmadığı için ürünler gönderilemiyormuş. Peki o zaman diyip sordum stokta olmayan ürünü zaten sepete alıp ödeme yapamıyoruz benim aldığım ürünü kime sattınız dedim, beni hatta beklettiler.
    Sonra ön siparişle alınan telefon adetlerine göre kılıf getirdiklerinden kılıflarda stok sorunu varmış başka ürünlerde yokmuş.
    İptal işlemi yapmamı istediler, sipariş iptali onaylanınca 400TL'lik hediye çekimi tekrar tanımlayacaklar bu sefer başka ürün seçeceğim bakalım o ürün gelecek mi.

• Samsungwa daki ürünlerin %70inde yeterli stok yok diyor,yeni koydukları ürünlerde bile..Ne zaman bu verdikleri hediye çeklerinin süresi dolucak ozaman stoklarda gözükür eminim..
  • Teknosada 4500 tl edge dedi. Ama işin tuhafı S7 edge için 4000 lira istiyorlar. Kafayı yemiş bunlar. En uygun nerde acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

Teknosada 4500 tl edge dedi. Ama işin tuhafı S7 edge için 4000 lira istiyorlar. Kafayı yemiş bunlar. En uygun nerde acaba

teknosadan birşeya alan varmı media markt varken kazıkçı onlar
  • Arkadaslar resimdede goruldugu gibi simgeler ekranin sol tarafina dogru kaydi, nedendir ne yapmak lazim?

[simage]

Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Screenshot 20170503 162741
    https://hizliresim.com/9QZYB8
    [/simage]

• Ben almak icin 3 yol biliyorum :D

1)Usteki arkadas gibi getiren birinden alip pasaportta kayit yapilcak(suan ben yapabilirim daha yeni geldim)

2)N11 kupon banka puani bonus yontemi

3)Temmuzda atinaya gidip hem 2 gun tatil yapip telefonu alip hersey dahil maks 3400 lira

Piyasada ozellikle N11 uygun bulan oldugunda paylassin ben takip ediyorum ama arada kacar falan :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Arkadaslar resimdede goruldugu gibi simgeler ekranin sol tarafina dogru kaydi, nedendir ne yapmak lazim?

[simage]

https://hizliresim.com/9QZYB8[/simage]

Telefonu yeniden baslattınız mı hocam? Bi kapatıp acın.

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Hocam bu n11'deki kupon banka yöntemi gibi şeyleri nasıl yapacağız?

Daha önce n11'den hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Arkadaslar resimdede goruldugu gibi simgeler ekranin sol tarafina dogru kaydi, nedendir ne yapmak lazim?

[simage]

Kapatip acinca duzeldi hocam

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam 222 liralık kuponlar cep telefonlarında geçerli olmuyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

[simage]

Kapatip acinca duzeldi hocam

Tamamdır hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

Yanlış bilmiyorsam 222 liralık kuponlar cep telefonlarında geçerli olmuyor..

Evet gecmiyormus nasil atlamisim ben bunu N1'de bozmus cep tel genelde yazardi sonra sim kart falan katagorisi yazardi :(

TR den almanin hicbir anlami yok o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Hocam bu n11'deki kupon banka yöntemi gibi şeyleri nasıl yapacağız?

Daha önce n11'den hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum

222'lik Kupon isi iptal hocam 88 lik var...

NEONBIRDH (bilerek boyle yazdim mesajin sonunda sakli nedeni) bonus kampanyasina bonus flashtan katilacaksiniz,Bonus flexi ve genc disinda bonus kartiniz varsa KMP 0532 752 3340'a mesaj atmaniz lazim 3 taksit icin kesin degil her musteride olmuyor uzun no yazmamin sebebi sms paketinizden dussun normalde 3340'a at der garanti ama onda para aliyor voda tt,turkcell farketmez uzun kisa no her turlu sms parasi alir.

Onun disinda gecen ay gitmisgidecekDH bonus kampanyasi vardi ordanda 140 bonus falan gelicek.GRAM Tuğrul,Cephaneci iyi yerlerdir ALTIN.

NEONBIRDH vs yazmamin sebebi eger o 1 harf 2 sayiyi yazarsam firma nin dh deki forum sorumlusu bu mesaji goruyor otomatikman bunun yuzunden NEONBIRDH sarikiza dukkani kapatti GG den de olursak koprulerden atlayalim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 3 Mayıs 2017; 18:3:2 >

• beyazadam kullanıcısına yanıt
    Bende 2 tane 64 gb sd kart bir tane de araç tutucu verdim. Stokta vardır umarım:) ürün hala "pending " yazıyor.

Sizin yeni siparişte ne yazıyor

• Bu arada N11 den alacaklar Garanti Pay ile daha once odeme yapmadiysa pay ile odeme yapsin ordanda bi 20 bonus gelir bonus flashtanda 75 lik n11 kampanyasina katilsin puan yuklenince n11 supermarketten evin ihtiyaclarini alirsiniz en mantiklisi kayip olmuyor yani garanti pay 20 lira ise her yerde gecer a101 vs vs vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 3 Mayıs 2017; 17:16:12 >
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.