Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.595.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım bu sefer Türkçe desteği gelir de (yakın zamanda bir beklentim yok) yeni bir SVoice vakası yaşanmaz!

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 3 Mayıs 2017; 0:9:16 >
  • Merhabalar,
    Almanya'dan cihazı aldım ama şebeke kilitli pin kodu girin diye bir şey çıktı.(ilk defa almanya'dan telefon alıyorumç)
    İnternette biraz araştırdım da ; yabancı hat takıp konuşma çözümü var o şuan için mümkün değil.
    Bu sorunu en temiz ve masrafsız nasıl çözebilirim.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bari5h

Merhabalar,
    Almanya'dan cihazı aldım ama şebeke kilitli pin kodu girin diye bir şey çıktı.(ilk defa almanya'dan telefon alıyorumç)
    İnternette biraz araştırdım da ; yabancı hat takıp konuşma çözümü var o şuan için mümkün değil.
    Bu sorunu en temiz ve masrafsız nasıl çözebilirim.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Oparatorden mi aldiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Yok hocam saturnden alındı direk.
    Hatta o kodu da yanlış girdim.(denedim ne olduğunu anlamadığım için puk kodu istedi onda da:S)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bari5h

Yok hocam saturnden alındı direk.
    Hatta o kodu da yanlış girdim.(denedim ne olduğunu anlamadığım için puk kodu istedi onda da:S)

Allah allah cok garip saturn,mm de satilanlar unlocked versiyon degil mi kutuda falan unlocked falan yaziyor mu ?

Samsung almanyaya mesaj aticaksiniz durumu anlatacaksiniz,sitelerde kod satiliyor ama gerek yok durumu anlatin onlar ilgilenir yine samsung tr yede bildirebilirsiniz fakat sammy tr cok yardimci olmaz

• Merhaba arksdaşlar ; bende bigün itibsriyle S8 alarak araniza katildim.Cihazi ankaradan kapali kutu kayitsiz dubai den gelme 3000 tl ye aldim.normal s8 yani.kayiti falan pasaporta yaptiracam.daha 4 ay suresi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wiperagain kullanıcısına yanıt
    Kardesim kulaklik eskisinden iyi ama bence bahsettikleri gibi 100 dolarlik ni kalite vermiyor.Hem sesi az hem basi.Vasat yaani.

• instagramda resim çekerken sorun yaşayan var mı beyler.

Ön/arka kamera fark etmez. yakın çekim yapıyor. Programı kaldırıp tekrar yüklediğimde sorun 5-10 dk çözülüyor, sonra yine aynı sorunla karşılaşıyorum.
  • TugrulGdk T kullanıcısına yanıt
    Ne yaptın dostum bence pahalıya almışsın tr samsung garantili 3750 600 tl için değermiydi yurt dışı almaya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Asistan ile işiniz varsa samsungla ne işiniz var siri diye efsane bir asistan varken

Not hayatımda hiç apple kullanmadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

quote:

Orijinalden alıntı: VolkanElçin

Ekran filmi önerisi istiyorum Beyler.

Kılıf takınca kaldırmayacak bir film tavsiyesi

Bir kaç gündür ben de ekran filmi önerisi bekliyorum arkadaşlardan ama henüz ses yok kimseden.
    Ya kimse ekran filmi taktırmıyor, ya da taktıran da kenarlardan kalktığı için çıkarıp atıyor.

Kardes bu tip cihazlara full body taktırmazsan verim alamazsın. Full body ön arka sag sol üst alt heryeri kaplar

• Arkadaşlar bu hediye çekini telefonu hangi mağzalardan alırsak kazanıyoruz yoksa samsung türkiye garantili olması yetiyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

Açık söylüyim samsungwa alışveriş yaplacak yer değil

Bunu ben daha siparis verirken farkettim ama el mahkum hediye ceki oraya tanimliydi. Nasil farkettim derseniz, bir eticaret sitesi dusunun hemde samsung la anlasmali, boyle bir sitede halkbank paraf kartimi kullanamadim, adamlarda pos anlasmasi yok, ustelik taksitte yapmiyorum tek cekim. Firma isminden ortaklik yapisina baktim 2 kisi var, tr samsung distributoru ortagi yada istiraki degil. Yinede havale ile odeme yapip sipris verdim gecen hafta sali. Dun guya kargoya verilecekmis. Sikayet var com da bi okuyun . Arkadaslar zorunlu olmasikca bu siteden alisveris yapmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazadam

quote:

Orijinalden alıntı: yusfat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusfat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Michio KaKu

Ekran boyutunun 18 : 9 olmasından ötürü videolarda siyah şerit olduğu yani kayıp olduğu söyleniyor. Videolarda da gördüm. Bununla ilgili bir çözümü olacak mı samsungun ya da google tarafı bu işi halledecek mi ? Eğer sürekli böyle bir sorun devam edecekse almaktan vazgeçeceğim

Kayıp diye birşey söz konusu değil. Sonuçta videonun tamamı ekranda görünüyor, kayıp olması için bir kısmın görünmemesi lazım.
    Ekrana tam sığdır dediğinizde sadece yanlara doğru biraz uzatıp videonun ratio oranını bozuyor. Yada hiçbirşey yapmazsınız sağda solda yarımşar santim boşluk görürsünüz.

Valla hocam ben enigma 2 uydu alıcımdan streaming yapan birisiyim. 4K yayınlarda cuk oturuyor görüntü. Ancak HD yayınlarda maalesef videonun yarısı görünmüyor. Bütün ekran ayarlarını denedim olmadı..Ama telefondaki HD videolarda sorun yok. Onları tam gösteriyor. Uydu alıcısı ile alakalı değil onada eminim çünkü yıllardan beri kullanıyorum bu streaming olayını...

Sorununuz büyük ihtimalle stream video kodek ile ilgili. 4K kanalları ve 1080p kanalları aynı kodeklemi stream yapıyor ona bakın.
    Stream kodekte kaynaktaki kodeği kullan seçeneği varsa 4K kanallar HEVC kodekle yayın yapılıyor ama 1080p kanallar H.264 yada Mpeg2 ile yayın yapılıyor olabilir.
    Telefonda alternatif oynatıcılarla da deneme yapabilirsiniz.

Video player Mx Player Pro. Kodek ayarları resimdeki gibi. Ancak benim demek istediğim bundan önceki telefonlarımda ayar hep bu şekilde idi. Sorun olmuyordu. Bu telefonda olmaya başladı bu sorun..

Mx Player ayarlarında ağ yayın ve yerer dosyalar için kullanılacak ayarlar farklıdır.
    Ağ yayınları için yazılımsal kodek yada donanımsal kodek kullan ayarlarından hangisinin seçili olduğuna bakınız, seçili olanı değiştirerek deneyiniz.

Evet beyazadam. Akşam denemeyi yaptım. Hd videolarda yazılımsal yaptığın zaman görüntü tam oturuyor sorun yok.Ancak diğer telefonlarımda donanımsal+ olarak yaptığımda görüntüler daha net ve canlı oluyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

Asistan ile işiniz varsa samsungla ne işiniz var siri diye efsane bir asistan varken

Not hayatımda hiç apple kullanmadım

Siriyi tanri yaptinz. Bu kadar salak asistan ben daha gormedim.

Daha dogru duzgun konusamiyor. Kelime kelime konusuyor .butun olarak konusamiyor bile. Daha acik konusursam google translate. Madem iphone kullanmadin bence iyi yada kotu diye soyleme bari. Cunku ben ip7 dahil kullandim.

• quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

Ne yaptın dostum bence pahalıya almışsın tr samsung garantili 3750 600 tl için değermiydi yurt dışı almaya

400 de hediye ceki, kaldi 200 tl icin hic degmez

• quote:

Orijinalden alıntı: TugrulGdk

Kardesim kulaklik eskisinden iyi ama bence bahsettikleri gibi 100 dolarlik ni kalite vermiyor.Hem sesi az hem basi.Vasat yaani.

Kulaklik degilde. Kulaklikla ses kalitesi iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Yeni telefon alan herkes yarın bir gün satarken az çok kaça satabileceğini düşünür.

Zaten bu forumda aldığı telefonu 1 yıldan fazla kullanan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Sen şimdi telefonu aldın 4500 tl ye, 6 ay sonra satmaya kalk edeceğin zararı gör.

Daha şimdiden hepsiburada indirimi yapmış

Ben 4 sene killaniyorum. S8 alirsam 5 6 sene rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Samsungwa'dan aldığım ürünü iade ettim ama hala paramı iade etmediler. Tansu bey de yok artık. 500 tl'yi geri iade etmişlerdi, müşteri temsilcisi "biz iade ettik" diyor, dedim ki "nerede iade ettiğiniz? 500 tl, öteki meblağ nerede diyorum kalıyor, biz size döneceğiz diyorlar. Tam 1 hafta oldu, işlerine gelince cumartesi paramızı iade eden samsung işine gelmeyince 2*4 gün arası diyor. İyice rezilliğe bağladılar, sinirlerimi bozmaya başladılar.. Bu yıl tam bir rezillik samsung. İLER TUTAR YANI YOK..

Hocam ne almistiniz neden iade ettiniz. Bende aldim 1 hafta oldu daha gonderemediler.

Göndermedikleri için. Mağazalarda 4 gün önce satmaya başladılar, oradan aldık ön sparişle hala gelmedi sinirerimi bozdular gittim mağazadan aldım spraişimi iptal ettirdim.

Ben shop.samsungdan verdim onsipafisi ama ceki orada kullanabiliyoruz diye saati oradan aldim. 1 hafta oldu guya bugun kargoya veriliyor. Simdi sikayet var.com a girdim farkli urunler icin 45 gun bekleyen var. Bu ne bicim site.

Tam rezillik, bu gün beni geri arayacaktılar güya, artık işin cılkı çıktı. Tansu bey ilgileniyordu o da gitti. Artık avukatıma aratacağım! o olacak!!

Tansu Bey'i gereksiz o kadar soruyla meşgul ettiler sizin sualleriniz gibi olsun ya da diğer normal sualler de böylelikle sorulamaz oldu.

Sorununuz inşaAllah kısa sürede çözüme kavuşur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michio KaKu

Ekran boyutunun 18 : 9 olmasından ötürü videolarda siyah şerit olduğu yani kayıp olduğu söyleniyor. Videolarda da gördüm. Bununla ilgili bir çözümü olacak mı samsungun ya da google tarafı bu işi halledecek mi ? Eğer sürekli böyle bir sorun devam edecekse almaktan vazgeçeceğim

Videoyu actiginizda. Ekrana uydur secenegi var. Tam ekran oluyor.

2. Secenekte varsayilan oynatici vlc playeri secersen onda da herhangi bir video actiginda ekrana gore ayarla secenegi oldugundan tam ekran oluyor

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.