Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi baktım durum değişmiş aşağıdaki gibi olmuş hadi bakalım olacak sanırım:)

INPROGRESS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukduran

Şimdi baktım durum değişmiş aşağıdaki gibi olmuş hadi bakalım olacak sanırım:)

INPROGRESS

Senin daha yolun uzun genc. Yasayacak yasanacak daha cok sey var. Saka bi yana 6 gun once banada aynisi oldu ama sonuc yok. Sakagibiler.

• Cem kullanıcısına yanıt
    Senin ürünler neydi? Hala bekliyormusun

• SULZER S kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada.com en uygunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • caneryendi C kullanıcısına yanıt
    Aslında arkadaşlar cevaplamış ama benim kullanım amacım akıllı saat üzerinden en basitinden kısa mesaj veya whatsapp mesajlarına yanıt verebilmeyi istemekti.
    Bunun içinde hali hazırda Gear S3 ün kullandığı Tizen işletim sisteminin SVoice de Türkçe desteği olması gerekirdi ki maalesef yıllardır yok.

Saat bazında da Apple ve Samsung'u kıyasladığım zaman kendi açımdan açık ara Samsung Gear S3 önde diyebilirim ki sesle yanıtlama özelliği hariç tabi.

Saygılarımla...
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Kampanya link i nerde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

Kampanya link i nerde ?

Hocam avm de samsung mağazasında denk geldim ben, link yok ama G2 cihazımı orada sorgulattım ve çıkan sonuç ile ilgili resmi paylaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kucukduran

Senin ürünler neydi? Hala bekliyormusun

An itibariyle kargo takip numaradi geldi. Cok sukur. Gear s3 almistim. Siparisi verdigimde telefondan once gelir diye dusundum telefon eskidi anca kargoda. Umarim sorunsuz gonderirler. Cunku bi sorun cikarsa bu firmayla ugrasmak cidden zor. Musteri hizmetleri isleyisten bi haber. Sorulara dogru durust cevap veremiyorlar. Sanki musterileri oyalasin diye koymuslar oraya.

• 3666 orkide grisi yok ama

Almayin ellerinde patlasin adam gibi fiyata indirsinler avrupada 800 euro yani 3100 bizde neden 3666 diye sorarlar :)
    Vergi falan bahane etmesinler avrupadada vergi var kur'da surekli dusuyor 4400 dersen lansmanda sonra 4000 dersen ben senin samimi olduna inanmam samimiyetsiz bir surec yuruttugunu dusunurum buda fatih portakal cumlesi gibi oldu :D
    Samsung'u sevsemde her alanda 1.marka olarak kullansamda bunlari elestiririm samimi degiller.Cek olayida komple sacmalik 300'de fiyattan dus ben alinacak varsa parasini verip alirim zaten eger bu cek degilde fiyattan dussydi simdi bunlari konusmazdik.

@samsungturkiye
    @삼성
    @samsung

urun.n11.com
    Samsung Galaxy S8 (samsung Türkiye Garantili) - n11.com
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-s8-samsung-turkiye-garantili-P175096377

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 3 Mayıs 2017; 19:41:32 >

• cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    Bende iPhone 7 Plus kullanıyorum. Bende ki sırf merak. S8 olus açılmamış kutu var. Türkcell den alınma 3900 istiyor. Siz kullandınız. Geçilirmi s8 plus a

• quote:

Orijinalden alıntı: surgeon17

Bende iPhone 7 Plus kullanıyorum. Bende ki sırf merak. S8 olus açılmamış kutu var. Türkcell den alınma 3900 istiyor. Siz kullandınız. Geçilirmi s8 plus a

Hocam tamamen alışkanlık meselesi. Ben ios ve parmak izi tarayıcısı için geri döndüm. S8 plus da parmak izi bana zor geldi, yüz tanıma, iris tarama falan da pek bana göre değil... ama s8 plus dan sonra iphone 7 plus ın ekranı pek yavan geldi ne yalan söyleyeyim...

• S8 plus ı elime alıp kurcaladım teknomarketlerde. Dedim ya benim ki merak. Biraz pahalı bir merak ama. iPhone u satmayı düşünmüyorum çünkü iOS sistem olarak kullandığım bir işletim sistemi. Mac ve Naz'ı programlardan vazgeçemeyiz. Evde 2 iPhone daha var. Ama dediğiniz gibi ekran çok güzel geldi banada. Kullanım için iPhone 7 Plus Kaba kalıyor. Gerçi Samsung da ekran formatı değişik. 16:9 format ve edge kenarlar plus olan modelde bir nebze daha iyi gibi. Taptic Engine ve home tuşu ve 3D touch ve stereo hoparlör iPhone un artıları. Bokeh efektli kamera da var bu arada. Ama yinede s8 plus deneyimlemek istiyorum fiyat da 4500 e göre uygun geldi. Kapalı ve Samsung Tr garantili olunca. Bakalım artık hayırlısı.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Birincisi hocam dedigin gibi sabretsem daha ucuza her halukarda alirdim. Fakat senin deigin gibi olmuyor cokta.ornegin ben trabzonda yasiyorum burda iphone 4 alacagim desen en az 300 tl.ayriyetten kuponu satma falan zor iş.ama dediğim gibi sabretsem bisekilde daha ucuza alirdim.birazda soyle dusundum simdiye kadar samsung garanti hakkinda cok olumlu seyler duymadim.bu cihazida bundan daha fazla begenebilecegm bi telefon cikana kadar da satmayi dusunmyrm ki zarar da etmis olmuyayim.benim dusunceler bunlardi acikcasi.ama aldim memnunum 10 numara cihaz walla :)

• S8 için sarj süreleriniz ne kadar bugün ilk tam şarj ettim ve durum bu bana çok kötü geldi ki %80 de güç tasarrufu moduna aldım ekran fhd çözünürlük oldu

• Arkadaşlar şimdiye kadar internet sayfasını açana kadar yazılar küçüktü bu şekil kullanıyodum çok güzeldi şimdi ne yaptıysam yazılar küçülmüyor kalın yazı ve büyük oldu yardım lütfen

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

Bu şekildi foruma girince yazılar büyüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzmete -- 3 Mayıs 2017; 20:52:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

Arkadaşlar şimdiye kadar internet sayfasını açana kadar yazılar küçüktü bu şekil kullanıyodum çok güzeldi şimdi ne yaptıysam yazılar küçülmüyor kalın yazı ve büyük oldu yardım lütfen

İsaretledigim yerde A- simgesine bastiginizda yazilar kuculur.

• Arkadaşlar AOD kapalı, ama bildirim geldiğinde kısa sürede olsa ekranın yanıp ne geldiğini göremek istiyorum. Nasıl ayarlarım.
  • Q serisi Samsung TV alana S8+ bedava :) (Hindistan)
    https://www.sammobile.com/2017/05/03/samsung-launches-qled-tvs-in-india-offers-a-free-galaxy-s8-for-preorders/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 3 Mayıs 2017; 23:11:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.