|
Bildirim

|
Kesinlikle. Şu anda 2000 tl parası olan hiç başka birseye bakmadan note fe yi gönül rahatlığıyla alabilir.
|
|
Günümüzdeki üretim standartları da hayli gelişmiş durumda. Artık bir partide üretilen cihazların donanımsal hata oranı hayli düşük.
İthalatçı garanti de tercih edilebilir. |
|
Alinmaz bende vardi, kronik sebep yuzunden hicbise yapmaksizin telefonum coktu hangi servise gotursem yapamadi hepsi anakart degisimini onerdi ve anakarti 1k tl siz siz olun almayin suanda olu bi sekilde yatiyo telefon
|
|
Her zaman ki gibi müthiş inceleme olmuş. Özellikle giriş harika.
Bende uzun zamandır bu telefonu inceliyorum Mi5 kullanıcısı olarak. Her an alabilirim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak** -- 25 Mart 2018; 21:47:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 25 Mart 2018; 21:22:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Intel Xeon E5-1680 v2 (4.75Ghz,1.38v) | EVGA Geforce GTX Titan X SuperClocked x2 SLI | Asus Rampage IV Black Edition | Corsair H115i | Corsair Dominator Platinum 8x4GB 1866mhz CL9 | Samsung 860 Pro 1 TB x2 | Western Digital Black 6TB | Phanteks Enthoo Evolv ATX TG Satin Black | EVGA SuperNOVA 1200 P2.
OnePlus 5T 128GB Midnight Black | Apple iPhone SE 64GB Space Gray | Samsung Galaxy S7 Black Onyx |
|
|