Huawei almayın aldırmayın!
06.04.2025 tarihinde Media Markt mağazasından Huawei Matepad 11.5 (Bartok-W09B) marka tablet satın aldım. Bir süre sonra cihazın ekranında mavi, dikdörtgen biçiminde bir piksel kayması/görüntü hatası ve görüntülerin yanında gölgelenmeler gibi, üretimden kaynaklı olduğunu düşündüğüm ayıplar ortaya çıktı.
Bu nedenle cihazı garanti kapsamında onarılması için 03.12.2025 tarihinde Media Markt mağazasına teslim ettim. Teslim sırasında mağaza yetkilileri cihazı detaylı şekilde kontrol etti ve bir “Servis Kabul Belgesi” düzenlendi. Bu belgede cihazda herhangi bir eğiklik, bükülme veya fiziksel hasar bulunmadığı, fiziksel durumunun servise kabul için uygun olduğu açıkça kayıt altına alındı. Mağazanın kamera kayıtları incelendiğinde de cihazı kusursuz ve eğik olmayan bir şekilde teslim ettiğim rahatlıkla görülebilir.
Ancak 05.12.2025 tarihinde tarafıma SMS ile bilgi verilerek, cihaz yetkili servise ulaştıktan sonra ekran arızası giderilmeden, cihazda “hafif eğiklik” olduğu gerekçesiyle kullanıcı hatası kararı verildiği ve halen yaklaşık 6.999 TL’ye satılan bu tabletin onarımı için 10.089 TL gibi fahiş bir ücret talep edildiği bildirildi. Satıcı Media Markt tarafından düzenlenip imzalanan kabul belgesinde cihazın fiziksel olarak hatasız teslim alındığı açıkça yazılı olmasına rağmen, Huawei garanti kapsamındaki bu ürünü onarmamak için gerçeği yansıtmayan, hayali bir gerekçe üretmektedir.
Servise hasarsız teslim ettiğim, servis kabul belgesinde de fiziksel kusursuzluğu kayıt altına alınmış tabletimin kullanıcı hatası bahanesiyle ücretli onarıma yönlendirilmesini kabul etmiyorum.
https://www.sikayetvar.com/huawei/huawei-garanti-kapsamindaki-tabletime-haksiz-kullanici-hatasi-iddiasi
Ford SYNC 2 Navigasyon SD CARD Hazırlama
Ford SYNC 2 Navigasyon SD CARD Hazırlama
Merhabalar. Hikvision DS-7104HGHI-K1 Dvr kayıt cihazım var. 4 kanallı olan bu cihaza hem cctv hem ip kamera takabilir miyim? 2 ip 2 cctv şeklinde olur mu?
Asus ürün onarımı yapmıyor
Yurt dışından Asus A620 anakart aldım. İşlemciyi takarken işlemci soketinde eğrilme oldu. Asus müşteri hizmetlerini aradım ve ana kartımın ücreti mukabilinde tamir edilmesini istedim. Yurt dışından alındığı için servise kabul etmediler. Zaten garanti kapsamında onarılmasını beklemiyorum ücreti ile tamir edilmesini istedim kesinlikle olmaz dediler. Asus global garanti var diye her yerde reklam yapıyor.
|
AMD ekran kartı oyun hediyesi
|
|
Samsung Garanti üç kağıçılığı
![]() |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.435
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 587)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.692 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
1