Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 Edge hâlâ alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
0
Favori
5.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Coktan satip parasini ezmistir o telefonun. :D

• Eski ama güzel telefon. Bu videodan ortaya çıkan bir sonuç varsa oda aslında telefonların son zamanlarda artan tek şeyleri fiyat oldu bence.

• Tam olarak aradığım videoydu 2 yıllık s7 sahibiyim s9 almaya heveslenmiştim. Izledikten sonra gerek olmadigini karar verdim

S9 ile karşılaştırma videosunu merakla bekliyorum

• Note 7 FE denmiş ama onda batarya kapasitesi düşük.

Bence s7 Edge hâlen yeni bir cihazdır. 2 yılda nasıl güncelliğini yitirebilir ki bu telefon? Amiral gemisi alındığında bence 4 yıla yakın kullanılmıyorsa israftır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır."
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

S8 den sonra tasarımı kötü gelmeye başladı bu telefonun yav. Çerçevelerin maşallahı varmış.

İyi de s8 ve 9'da sanal tuşlar var, çoğu zaman ekranda kalıyor; bu da bir satır alttan çerçeve demek. Aslında elran çerçevr oranları o kadar da farklı değil.

"Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır."
  • 2020'ye kadar kullanılır s7 serisi

• 10Nm SD835, Android 8.0, 6Gb ddr4 Ram, 2.1 sınıfı hızlı 64 Gb depolama bellekleri, 3300Mah batarya(ben 1 günde bitiremiyorum ve 2 günde bir şarj ediyorum zaman zaman. hatta mate 10 pro dan sonraki en iyi batarya süresini veren cihazlardan biri.), Gorilla Glass 5 ve 18/9 (neden 2/1 denmiyor?)ekran, 1080p samsung yapımı Active Matrix Oled panel, 20+16 Mpix arka (bokeh) ve 16 Mpix ön kamera, 3,5 jack ve dash charge(30 dkk da %60 şarj). Suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası yok ama bir sürü video izledim, cihaz su geçirmiyor. Maliyetten kısmak için sertifika almamışlar sanırım. Hepsi 2300 Lira. Yani 1+5T.
    Dolar kuru yükseldi, Mi6 yı da ucuza vermiyorlar artık.
    Sadece şu; markaların garanti kapsamlarını iyi algılayıp ve idrak ederek karar veriniz. Fabrikasyon hata yahut batarya şimesi-bozulması gibi bir sorunu yok bu markanın ve modelinin. Yazılım açığı,güvenlik açığı vs. her markada var. Samsung bilgileri kopyalıyor deniyordu havada kaldı, iCloud patlatıldı ve unutuldu.
    Ben 1+5T kullanıyorum diye değil kesinlikle. S7 edge'i ben de düşünmüştüm ama parmak kalınlığındaki o alt üst barları görmeye tahammül edemediğim için.

• Severek kullanıyorum ama Edge Paneli'ni açtığım sıradaki yavaşlığı, takılması (Bazenleri yağ gibi akıyor, hakkını yiyemem.) , akşamları -bazen- fotoğrafları çekerken pastel boya gibi gözükmesi hele ki video kalitesi çok düşük geliyor bana. Fotoğraf çok güzel çekiyor ancak video kalitesi de bir o kadar berbat geliyor bana. Bu sıkıntıyı yaşayan tek ben miyim yoksa var mı? Onun haricinde malumunuz "Pub G mobile" çıktı , akıcı bir şekilde yüksek ayarlarda oynayamıyorum ve şarjı emiyor bildiğiniz. Belki oyunun optimizasyonu sıkıntılıdır, bilemiyorum.

Velhasıl kelam fotoğraf çekimleri güzel, video çekimleri kötü, şarjı bir günü çıkarıyor. Gideri var denilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHADOW -- 25 Mart 2018; 23:26:50 >

• Bir telefona 5000-6000 Lira veriyorsanız eğer; 1 değil 2 sene sigortalatın. Tüplü ve öfkeli Tofaş alınır o parayla :)

• Artık eskidi telefon ben olsam çok para verip bunu alacağıma S8 filan bakardım.

Kendim normal S7 kullanıyorum yakın zamanda pilini ve anakartını yenilettim. Artık bir 2 yıl daha kullanırım. Şikayetim yok telefonda çok şükür.

Bu arada hem ön kamera için hemde arka kamera için bokeh efekti yapmanın bir yolu var yazılımsal olarak.

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/themes/google-camera-portrait-mode-t3736859?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Google'ın kamera uygulamasını S7 serisi için uyarlamışlar ben kullanmadım ama kullanmak isteyen varsa deneyebilir.

(Uygulama sorunlu diye değil ben ön kamerayı hiç kullanmadığım için selfy melfy çekmediğim için kullanmadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 25 Mart 2018; 23:49:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lvlono

Bir telefona 5000-6000 Lira veriyorsanız eğer; 1 değil 2 sene sigortalatın. Tüplü ve öfkeli Tofaş alınır o parayla :)

Tüplü ve öfkeli tofaşlar 10.000 liradan başlıyor hocam onlarda eskisi gibi değil 5 bine hurdasını verirler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgandaBukalemunu

Severek kullanıyorum ama Edge Paneli'ni açtığım sıradaki yavaşlığı, takılması (Bazenleri yağ gibi akıyor, hakkını yiyemem.) , akşamları -bazen- fotoğrafları çekerken pastel boya gibi gözükmesi hele ki video kalitesi çok düşük geliyor bana. Fotoğraf çok güzel çekiyor ancak video kalitesi de bir o kadar berbat geliyor bana. Bu sıkıntıyı yaşayan tek ben miyim yoksa var mı? Onun haricinde malumunuz "Pub G mobile" çıktı , akıcı bir şekilde yüksek ayarlarda oynayamıyorum ve şarjı emiyor bildiğiniz. Belki oyunun optimizasyonu sıkıntılıdır, bilemiyorum.

Velhasıl kelam fotoğraf çekimleri güzel, video çekimleri kötü, şarjı bir günü çıkarıyor. Gideri var denilebilir.

Hocam birçok oyun sıkıntılı vulkan kullansalar yağ gibi akar. Çok çekirdekli mali gpu'lara qualcommdaki adreno gpular kadar optimizasyon yapmıyorlar. Vainglory adında bir oyun var vulkan destekli onun grefiklerini görünce bu telefon böyle grafik verebiliyor mu diye şaşırırsınız.

• Mi 6 tek dezavantajı 3.5 inçlik kulaklık girişi olmaması.
    Bence mi 6 daha avantajlı ayrıca note fan edition da iyi bir tercih olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

quote:

Orijinalden alıntı: UgandaBukalemunu

Severek kullanıyorum ama Edge Paneli'ni açtığım sıradaki yavaşlığı, takılması (Bazenleri yağ gibi akıyor, hakkını yiyemem.) , akşamları -bazen- fotoğrafları çekerken pastel boya gibi gözükmesi hele ki video kalitesi çok düşük geliyor bana. Fotoğraf çok güzel çekiyor ancak video kalitesi de bir o kadar berbat geliyor bana. Bu sıkıntıyı yaşayan tek ben miyim yoksa var mı? Onun haricinde malumunuz "Pub G mobile" çıktı , akıcı bir şekilde yüksek ayarlarda oynayamıyorum ve şarjı emiyor bildiğiniz. Belki oyunun optimizasyonu sıkıntılıdır, bilemiyorum.

Hocam birçok oyun sıkıntılı vulkan kullansalar yağ gibi akar. Çok çekirdekli mali gpu'lara qualcommdaki adreno gpular kadar optimizasyon yapmıyorlar. Vainglory adında bir oyun var vulkan destekli onun grefiklerini görünce bu telefon böyle grafik verebiliyor mu diye şaşırırsınız.

Doğrudur hocam. Arkadaşım Mi6'sında sıkıntısız oynayabiliyor. Dediğiniz durumdandır muhtemelen. Günlük hayatta, şunda bunda sıkıntı çıkarmıyor zaten. Memnunum genel olarak

Oyunu indiriyorum, deneyelim bakalım

• refurbished ürünleri saymazsak bu saatten sonra sıfır s7 edge bulmak çok zor.

• Atack on Titan telefon kılıfı ve mikasa figürü gözümden kaçmadı.
    İncelemeniz çok güzel olmuş elinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EDC5362EC -- 26 Mart 2018; 0:29:39 >

Orijinalden alıntı: Haggard1963

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

S8 den sonra tasarımı kötü gelmeye başladı bu telefonun yav. Çerçevelerin maşallahı varmış.

İyi de s8 ve 9'da sanal tuşlar var, çoğu zaman ekranda kalıyor; bu da bir satır alttan çerçeve demek. Aslında elran çerçevr oranları o kadar da farklı değil.

Günün büyük bir bölümünde o tuşlar gizli görünüyor. Yukarı sürükleyerek beliriyorlar.

Tabi tercih meselesi ama sanal tuşları daha çok seviyorum ben. Bozuldu vs derdi yok. Bilhassa böyle ekran kasa oranı çok yüksek cihazlarda tam biçilmiş kaftan oluyorlar.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.