Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S3 MINI (GT-I8190) - ANA KONU (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.289
Cevap
24
Favori
220.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: babasamsunlu

kardeşimin adaptörüyle benim adaptörüm karıştı onun telefonu galaxy y benimki s3 mini adaptörlerin birinde travel adapter yazısının altında rusçada yazıyor bu yazı sizin minilerin adaptöründe ne yazıyor acaba bakarmısınız rusçada var mı yoksa sadece ingilizcemi yazıyor

aynen ruscada yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: elondel

merhaba arkadaşlar. 7-8 yillik nokiamin teklemesi sonucu telefon arayişina girdim. bugün batikent/carfour da gezerken bu telefon dikkatimi çekti.açikcasi eski bi kullanici olarak oyle oyun fln pek ilgimi çekmiyor ve kocaman bi telefon telefonfda istemiyorum. boyu posu olarak bana alinasi geldi :D 3 dükkani gezdim 910-950 arasi fiyat verdiler ancak samsung dükkaninda yanindada bluetooth haporler hediyesi varmiş(950 idi yanliş hatirlamiyorsam) tamda karar veremedim aslinda bu boyutlarda fiyat olarak 1000 tl yi geçmeyen baska tavsiyeleriniz varmi?

750-800 arasına lumia 620 tavsiye ederim. Wp8 deneyimide gayet güzel.

bende 90 lı yılların başından beri nokia kullanıyorum. İlk defa dokunmatik deneyimim oldu. Gayet memnunum.

s3 mini de lumia 620 de sizin için biçilmiş kaftan.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO

• açikcas lumianin şeklini begenmedim. zaten begenseydim bile o reklamlardan sonra almaktan vazgecerdim heralde :D
  • arkadaşlar 21 ocakta golddan almıştım telefonumu. sitede ithlatçı firma garantisindedir gibi bir uyarı bulunmadığından rahatlıkla aldım ancak ürün ess elektronik diye bi firmanın garantisinde. telefon çok güzel tavsiye ediyorum ama garantisini ii araştırın derim. umarım sıkıntı yaşamam.
  • Arkadaşlar eşimede bu cihazdan aldık. Geçenlerde pc ye bağlayınca güncelleme uyarısı geldi ve güncelledim. Sonrasında s3 deki gibi sabaha kadar şarjda durduğu halde tam dolmama sorunu baş gösterdi. Hatta şarjdayken kurcalayınca batarya azalıyor bile. Varmı bu sorunu benden başka yaşayan?

Orijinalden alıntı: manager61

arkadaşlar ürünü yeni hafızaı 8gb olmasına rağmen 4 gb gösteriyor bunun sorunu nedir acaba örneğin şuan 3.8 dolmuş 800mblik yer kalmış kafam iyice karıştı

4gb lık kısmını iişletim sistemi kullanıyor bize kalıyor 4 gb. uygulamalara bir bak, çok fazla oyun falan indirdiysen dolmuş olabilir
    AMD Phenom II X6 1100T / Zalman CNPS10X Extreme CPU Cooler / Gigabayte 990FXA-UD3 AM3 / MSI R6850 Cyclone Power O.C. Ed. / 12GB DDR3 1600 MHZ CL9 (2x4GB Corsair Vengeance & 1x4GB Corsair XMS3) / Cooler Master HAF 912 Plus GX 80Plus 750W / Seagate 2TB Barracuda / Pioneer DVR-S19LBL / Philips 234EL 23" Led Full HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan KARPUZ

Arkadaşlar eşimede bu cihazdan aldık. Geçenlerde pc ye bağlayınca güncelleme uyarısı geldi ve güncelledim. Sonrasında s3 deki gibi sabaha kadar şarjda durduğu halde tam dolmama sorunu baş gösterdi. Hatta şarjdayken kurcalayınca batarya azalıyor bile. Varmı bu sorunu benden başka yaşayan?

Forum imzamdaki 4 linki okursanız sorununuz kalmaz..
    />

• Arkadaşlar S3 Mini aksesuar inceleme konumuzu az önce güncelledim, yeni ürünler ekledim . İlgili s3 mini kullanıcılarına duyurulur ...

http://forum.donanimhaber.com/m_69717472/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69717472

Orijinalden alıntı: busuzima

quote:

Orijinalden alıntı: babasamsunlu

kardeşimin adaptörüyle benim adaptörüm karıştı onun telefonu galaxy y benimki s3 mini adaptörlerin birinde travel adapter yazısının altında rusçada yazıyor bu yazı sizin minilerin adaptöründe ne yazıyor acaba bakarmısınız rusçada var mı yoksa sadece ingilizcemi yazıyor

aynen ruscada yazıyor.

saolun hocam yanlış adaptörü almışım o zaman

13' Opel Astra J 1.4 Turbo Enjoy Active
  • Ciddi anlamda sarj sıkıntısı olan arkadaşları aşağıdaki konuya beklemekteyim :

http://forum.donanimhaber.com/m_71472720/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71472720

Orijinalden alıntı: teko99

sifir, 2 yil garantili modeli an itibariyle 750 tl:http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-i8190-galaxy-s3-minicep-telefonu_958296.aspx?CatId=27177&ref=akakce&v=1.98.8

Yinede yaklaşılmaz diyorum neden derseniz fiyat aralığının bayağı altında kalmış ve bu da düşündürüyor, kısaca paralel ithalatla 2 yıl garanti gösteriyorlar aslında ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ystipi -- 10 Şubat 2013; 3:20:51 >

• merhabalar arkadaşlar samsung galaxy SIII wifi a bağlandığında sorun çıkartmıyor fakat internete bağlanmaya çalıştığında "İnternet Erişimi Yok" diyor bu sorunu nasıl çözeriz, teşekkürler..

• Arkadaşlar 790 liraya Resmi İthalatçı garantili almak mı mantıklı yoksa 850 liraya İstanbul Bilişimden mi almak mantıklı?
    (2-3 gün içinde Sevgililer Günü indirimi olur mu acaba? Beklemeli miyim?)

Orijinalden alıntı: BraveCHE

Arkadaşlar 790 liraya Resmi İthalatçı garantili almak mı mantıklı yoksa 850 liraya İstanbul Bilişimden mi almak mantıklı?
    (2-3 gün içinde Sevgililer Günü indirimi olur mu acaba? Beklemeli miyim?)

Her nereden alırsan al ama "Samsung Electronics İstanbul Paz. ve Tic. LTD. ŞTİ" garanti belgeli olmasına dikkat et..

SAMSUNG GALAXY S3 MINI (GT-I8190) - ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: onureser

merhabalar arkadaşlar samsung galaxy SIII wifi a bağlandığında sorun çıkartmıyor fakat internete bağlanmaya çalıştığında "İnternet Erişimi Yok" diyor bu sorunu nasıl çözeriz, teşekkürler..

Senin bu sorunun babanın cihazındamıydı yanlış hatırlamıyorsam.. Birkaç öneride bulunmuştum sanırım hatta bir konu açmıştınız. Halen devam ediyormu ?
    -ben işim ekmek üzerine.İşim gereği un,kepek v.b maddeler cebime doluyor.Bunun için önlem alabilirmiyim.Yoksa hiç bulaşma böyle telefonlaramı dersiniz....

Orijinalden alıntı: omer89

Abilerim, arkadaşlarım;
    6 senedir nokıa e50 kullanıyorum.Artık yeni bir telefon almak istiyorum.Yorumlarınıza baktım s3 mini aklıma yattı.Yinede şunları sormak istiyorum.
    -android işletim sistemli telefon hiç kullanmadım.Kullanırken sorun yaşarmıyım.(yani klasik nokıa'dan böyle bir telefona geçince karıştırırmıyım.)
    -ben işim ekmek üzerine.İşim gereği un,kepek v.b maddeler cebime doluyor.Bunun için önlem alabilirmiyim.Yoksa hiç bulaşma böyle telefonlaramı dersiniz....

- Kesinlikle hiç zorlanmassınız. Sonuçta bu yorumu yaptığınıza göre bilgisayar bilginiz yeterince var demektir. Aynı bir bilgisayar gibi düşünün android işletim sistemini.. Herşey sizin kontrolünüzde ve sizin için tasarlanmış..

- Gerekli kılıf ve korumalar ile hiç bir sorun teşkil etmez. Cihazın dış yüzeyi Polikarbonat malzemeden yapılma ve ekranı gorilla glass dedğimiz çizilmez ve aşınmaz bir maddeden yapılmadır. Darbe ve benzeri zararlara dayanıklıdır. Bu korumaları sağlarsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

quote:

Orijinalden alıntı: teko99

sifir, 2 yil garantili modeli an itibariyle 750 tl:http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-i8190-galaxy-s3-minicep-telefonu_958296.aspx?CatId=27177&ref=akakce&v=1.98.8

Yinede yaklaşılmaz diyorum neden derseniz fiyat aralığının bayağı altında kalmış ve bu da düşündürüyor, kısaca paralel ithalatla 2 yıl garanti gösteriyorlar aslında ...

biraz once su adresten siparisi verdim:
    bizdeuygun.com
    BizdeUygun.com - Güvenli ve Uygun Alışveriş
    http://www.bizdeuygun.com/i8190.html#1

siteyi arastirdim ve genelde guzel yorumlar var hakkinda o yuzden guvenerek aldim.

2 yil garantili demesi bile yeterki zaten 2 yil kullanacagimi sanmiyorum. 758 tl ye alinabilecek, sifir-garantili en iyi telefon sanki su an.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.