Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S3 MINI (GT-I8190) - ANA KONU (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.289
Cevap
24
Favori
219.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonun SAR değeri bir bana mı fazla geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

quote:

Orijinalden alıntı: designofdestiny

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: designofdestiny

Ben hafta sonu Vatan Bilgisayardan 899 TL ye aldım.

Bana kalırsa parasını hak eden bir telefon. S3'ün kırpılmış versiyonu evet ama bence S3'e o kadar para veremeyecekler için iyi bir alternatif. Sonuçta Pop-Up Play,S-Voice,Smart Stay özellikleri var.

4.1 ile gelmesi avantaj. Ben performansından da memnunum. Antutu dan 6600 puan aldı cihaz.

Hele hele LG p970 den sonra ilaç gibi geldi. Sonuçta o telefona da ilk çıktığı zamanlar 800-900 arası bir ücret vermiştim ama ciddi pişmanlıklarım olmuştu.

Sonuç olarak gönül rahatlığı ile önerebileceğim bir ürün.

Hayırlı olsun telefonunuz ne üretimi chine mi kore mi

Teşekkür Ederim.

Ben Balçova Vatan Bilgisayardan almıştım ve Kore üretimi cihaz.

Dün bir arkadaşıma aldık Bornova Vatan Bilgisayardan o da çin üretimi çıktı.

Hayırlı olsun Peki çin üretimin de ki telefonda şarj süresi sıkıntısı yaşandı mi

Sanırım 2 gün

• arkadaşlar msj kısımlarında aşşaya veya yukarı yaparken kasma oluyor ve msj yazarken harfler sonradan yazıyor bunun hakkında bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno1523

arkadaşlar msj kısımlarında aşşaya veya yukarı yaparken kasma oluyor ve msj yazarken harfler sonradan yazıyor bunun hakkında bilgisi olan var mı ?

Mesajları çok biriktirme arkadaşım olmazsa başka mesaj programı yüklersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes ya kore yadaçin üretiminden bahsetmiş. açtim baktim teli şimdi vietnam yaziyor kafam karişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: elondel

herkes ya kore yadaçin üretiminden bahsetmiş. açtim baktim teli şimdi vietnam yaziyor kafam karişti

Samsungun patenti vietnamda da var sıkıntı yok önemli olan toplam şarj süresine bakıp bize bilgi verirseniz vietnam üretiminden de bilgimiz olur ...

• quote:

quote:

herkes ya kore yadaçin üretiminden bahsetmiş. açtim baktim teli şimdi vietnam yaziyor kafam karişti

Samsungun patenti vietnamda da var sıkıntı yok önemli olan toplam şarj süresine bakıp bize bilgi verirseniz vietnam üretiminden de bilgimiz olur ...

ilk sarjim 16 saat gitti. 2 . seferde 1 saat oyun+ 1saat net 8 saat de sarja taktim . %30 sarj vardi 2 durumdada. 3. de simdi taktim. simdilik pek memnun değilim bataryada made in korea ekran parlakligi neredeyse kapali oldugu halde pil durumunda ekran kullanimi %35-40 larda forumda belirtilen güvenli mod olaylarinida uyguladim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DeadlyPride_

Bu telefonun SAR değeri bir bana mı fazla geliyor.

??

• quote:

quote:

??

Head SAR : 0.522 W/Kg
    Body SAR : 0.584 W/Kg

Samsung resmi sitesinin verdiği bilgilere göredir..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murataltinbas90

selamlar,
    Telefonu gittigidiyordan aldım.http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i8190-galaxy-s3-mini-mavi-cep-telefonu-77408094
    Fotoğrafı da akşam çekip yüklerim.

Satıcının kullanıcı adı cepteoutlet . Bu size birseyi çağrıştırıyor mu acaba ? Ve ilan açıklamasında orjinalmiş gibi s3 mini satması da suçtur çünkü ürün sizin anlattığınıza göre ya sorunlu yada s3un kopyası üründur . Cihazin kutusunün ve kendi resmini çekerseniz burada anlayabiliriz bunu

Benim de dikkatimi çekti..replika olabilir

Ayrıca bi arkadaş sormuş renk olayını
    Google a .baktım ! böyle bi Sarımtirak renk bende yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 15 Şubat 2013; 9:09:38 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar selamlar,

Benim telefon da Vietnam üretimi ve mavi renk. Batarya ise Kore'de hazırlanıp Çin'de üretilmiş.
    İlk şarzım çok az gitmişti yani çok kurcaladım ondandır belki. Geçen gün saat akşam 5'de tam dolu şekilde şarjdan aldım, 1 saat oyun, 2 saat internet ve müzik, 1 saat de beklemedeydi, sonra tel.i kapattım, sabah 8 gibi açtım ve 1 saat gibi internette dolaştım geri kalan sürelerde beklemdeydi çok kurcalamadım arada bir mesajlara baktım ve akşamüstü yine 5 gibi %20'ye inmişti şarjı.

• son günlerde telefonumda donma yaşamaya başladım. kitleniyor birden , kapama tuşuna uzun basınca kapat yeniden başlat seçenekleri çıkınca geti tuşuna basıyorum düzeliyor. bu şekil sorun yaşayan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baalzamon

son günlerde telefonumda donma yaşamaya başladım. kitleniyor birden , kapama tuşuna uzun basınca kapat yeniden başlat seçenekleri çıkınca geti tuşuna basıyorum düzeliyor. bu şekil sorun yaşayan varmı ?

Ram'in fazla dolmasıyla birlikte böyle sorunlar olabiliyor arkadaşımda da vardı benzer sorun, fabrika ayarlarına yükledi telefonu sorun düzeldi. Sanırım Rami ve hafızayı çok kullanan programlardan dolayı öyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baalzamon

quote:

Orijinalden alıntı: H.M.

Şarj süresi ve batarya kullanımı hakkında bir çok soru ve yorumlar yapıldı.. Bir çok deneme ve araştırmalarımla bu sorunu çözümledim ve stabil olarak batarya kullanım süremin uzadığının farkına vardım. Belirtilen faktörlerden internet, oyun, 3G, wi-fi gibi özellikleride yoğun kullanmama rağmen batarya kullanım süremde bir değişiklik olmadı..

Şahsen özetlemek gerekirse; kişiden kişiye göre kullanım şekli ve yüklü olan uygulamaların etkisi baya büyük.

Bu konu ile ilgili detaylı olarak bir çok konu açmıştım.. Mutlaka bu konuların okunması gerektiğini düşünüyorum..

-Android'de RAM Yönetimi (Şarj Dayanmıyor Diyenler)

Diğer bir konu ise; yüklü olan uygulamaların istemiş olduğu izinler. Bazı uygulama izinleri sizin elinizde olmadan cihazınızı kontrol edebiliyorlar. Bu ndenele fazla bir güç sarfiyatı ortaya çıkıyor. Bu konu ile ilgili olarakta açmış olduğum konu okunması gerektiğini düşünüyorum..

-ANDROID'DE UYGULAMA iZiNLERi [ÖNEMLi]

Çözüm olarak net söylemem gerekirse "Güvenli Mod" ile cihazınızı başlatıp, kullanmadığınız sistemle yüklü gelen gereksiz uygulamaları kapatmak. Bu konu hakkındada açmış olduğum başlığı okumanız gerekli olduğunu düşünüyorum..

-ANDROID GÜVENLİ MOD

Ayrıca diğer bir etkende seçilen uygulamaların benzerliği ve işlevini yerine tam getirmeyen uygulamalar olarak nitelendirebiliriz. Örneğin benzer aynı işi yapan uygulamalardan kaçınmalı ve uygulamada belirtilen özellikleri yerine getirmeyen bir uygulama yüklemişsek bunu kaldırmalıyız. Yani uygulamaların çalışma prensiplerini takip etmeliyiz. Uygulama seçimlerimizi doğru ve kararında yapmalıyız.. Önerdiğimiz ve detaylı açıklamalarıyla açmış olduğum bu konuyuda incelemenizi öneriyoruz..

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv]

Yüklenen uygulamaların inanın çok büyük etkisi var batarya kullanım süresinde. Siz istediğiniz kadar kapatsanızda arka planda çalışan çok uygulama oluyor.
    Kendi yöntemimden size örnek vererek bu sorunun önüne geçtiğimi söyleyebilirim.

1- Güvenli Moddda cihazınızı açıp orjinal cihazınızla yüklü gelen uygulamaları sonlandırmak. Bu tümü değil, sizin belirledikleriniz olmalı. (Örn. google maps, yahoo news, hava durumu widget gibi)

2- Sürekli ihtiyaç duyduğum uygulamaları cihazın belleğine kuruyorum. Ama gerektiğinde lazım olan uygulamaları hafıza kartında apk formatında bekletiyorum İhtiyaç olduğunda yüklüyor, kullanıyor ve geri siliyorum. (Örn. Oyunlar, Office Pro, Adobe Reader, Barkod tarayıcı, Foto tasarım uygulamaları, navigasyon,indirme veya yükleme uygulamaları gibi)

Kesinlikle fazlasıyla verim alıyorum. Tarafımca test edilmiş değerleri paylaşmak isterim. Bu değerler Samsung Galaxy S3 mini - i8190 için geçerlidir..

İnternet, oyun, uygulamalar gibi benzeri kullanımlar hariç ve sadece cihaz boşta açık kalarak hiçbir arama ve mesaj gelmeden tam 6 gün(1gün24saat).. Normal kullanım ile yani sadece arama ve mesajlaşma 4 gün(1gün24saat). Cihazı ful tüm özellikleri ile kullanarak; internet, oyunlar, uygulamalar, aramalar, mesajlaşmalar vs. 2 ila 2-5gün(1gün24saat).

Bunlarda benim farklı zamanlardaki pil kullanım değerlerim..

SAMSUNG GALAXY S3 MINI (GT-I8190) - ANA KONU

Kullandığım cihaz ve bataryanın orjinal kendim çektiğim resimleri ise bunlar..

SAMSUNG GALAXY S3 MINI (GT-I8190) - ANA KONU  SAMSUNG GALAXY S3 MINI (GT-I8190) - ANA KONU

SAMSUNG GALAXY S3 MINI (GT-I8190) - ANA KONU  SAMSUNG GALAXY S3 MINI (GT-I8190) - ANA KONU

Dipnot: Daha önce yazdığım bir yorumdu, durumun vahameti nedeniyle yenilemek durumunda kaldım..

• son indirmiş olduğum müzik proğramı vardı onu sildim, belki o sebep olmuş olabilir. onun dışında mucahid01 arkadaşımızın ram ve uygulama önerilerini daha önce yapmıştım. 17 saat olan pil kullanımı şuan 51 saat civarlarında

Edit: pil kullanım saati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baalzamon -- 15 Şubat 2013; 14:25:18 >
  • Selam.

Bu telefonun yakin zamanda elime gecme ihtimali var. Uygulamalarin sd karta atilamamasi gibi yorumlar okudum, bu durum hala devam ediyor mu? Ediyorsa da sikinti teskil ediyor mu sizin icin, yoksa iyi misiniz bu sekilde de?

Root islemi yapmis olan var mi bir de aranizda acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahid01

quote:

quote:

??

Head SAR : 0.522 W/Kg
    Body SAR : 0.584 W/Kg

Samsung resmi sitesinin verdiği bilgilere göredir..

• arkadaşlar bu flaş desteği olup olmaması ne anlam ifade ediyor? netteki flaş videolar izlenemiyor mu? sorun yoksa inceleem sitelerinde neden flaş player desteğiy ok diyorlar? yardımcı olabilir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuhu

arkadaşlar bu flaş desteği olup olmaması ne anlam ifade ediyor? netteki flaş videolar izlenemiyor mu? sorun yoksa inceleem sitelerinde neden flaş player desteğiy ok diyorlar? yardımcı olabilir misiniz.

Cihazla yüklü gelmiyor. Siz kurmanız gerekli..
  • Arkadaşlar Nokia Lumia 620 veya Samsung Galaxy S3 mini almayı düşünüyorum.

İki telefondan hangisini tercih etmeliyim.

+ları , -leri nelerdir.

Düşüncelerinizi yazar mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.