Galaxy Max prgramını satın aldım xda da da bilgileri okudum ama tam olarak ne işe yarıyor? Neler yapabilirim anlamış değilim. Windowsda az çok çözünürlük değiştirince farkı görüyorduk sanırım bu çözünürlük falan değiştiriyor ama bakınca bir fark göremiyorum. Bir iki kelime ile ne işe yarar bilgi alabilir miyiz? |
Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (710. sayfa)

-
-
Adaptif hertz ayarlayabiliyorsun asıl olayı o ama onun için komuttan izin vermek gerekiyordu ama nasıl yapıldığını yi hatırlamıyorum. Mesela normalde samsung 96hz seçeneğini sunmuyor bu programla kullanabiliyorsun. Ben 1 sene kullandım ama pil ömrü için artık 60hz kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yeni güncelleme gelmiş ama yuklemedim sanırım Temmuz guvenlik güncellemesi 200 kusur mb
yurtdışı siyah s20 ultra mı satıcam arkadaşlar, flipZ 3 almak için, takas da yapabilirim.
-
Android 12'nin S20 üzerinde olgunlaşmasını bekliyordum. Çıktığından beri stabil A11 kullanmaya devam edip tüm güncellemeleri reddediyordum. Temmuz güncellemesiyle birlikte artık olgunlaşmıştır deyip dün sabah peşpeşe tüm güncellemeleri OTA üzerinden yaptım. Yaklaşık 2 saat sürdü tüm güncellemelerin yüklenmesi.
Güncellemeler yapıldıktan ve ilk ısınmalar geçtikten sonra cihazın akıcılığında bir problem yok. Kurulum hariç ısınma problemi de yaşamadım. Aksine daha yumuşak bir kullanım sunmaya başladı. Pil kullanımı da şu an android 11'den pek farklı değil. Cihaza reset filan da atmadım. OTA güncellemelerini kabul edip yükledim sadece. Üstüne galaxy store ve google play'den güncellemeleri yaptım.
Benim gibi hala A11'de kalanlara bilgi olarak geçeyim dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasolvon -- 26 Temmuz 2022; 16:26:15 > -
Bir kaç hafta kullanım sonrası tekrar yorumlarsanız memnun oluruz.
Ben A12 kullanıyorum ve 2022 yılı güncellemelerinden memnun değilim. Her güncelleme sonrası garip olumsuzluklar çıktı, uygulamalarda ve sistemsel.
-
buds live manager durdurludu hatası alıp duruyorum. çözümü bilen var mı, kulaklık kullanmıyorum
-
Hocam bu fontu nasıl yapabilirim sanfrancisco fontu sanırım
-
S20 model telefonum var. Bi anda kamera çalışmamaya başladı. Hem ön hem arka. Açınca görüntü gelmiyor ve hata verip hemen kapanıyor. Bilgisi olan var mı ?
Merhabalar hocam,
Ayarlar> uygulamalar> kamera (yukarıdan arama yerine de yazabilirsiniz) > depolama > alttan ön belleği temizle ve veriyi sil.
Bu işlem ile kamera uygulamasını sıfırlayabilşrsiniz. İnşallah düzelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar . Dediğinizi yaptım ancak herhangi bir düzelme olmadı. Donanımsal mi yazılımsal mi onu da anlayamadım.
Telefonu yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Çoğu zaman işe yarayabiliyor.
Yazılımsal mı donanımsal mı ayırıcı tanıda temiz kurulum yapmak en sağlıklısı olacaktır hocam.
Verileri ve ön belleği temizlediniz. Cihazı yeniden başlatmayı deneyin. Eğer düzelme olmazsa format atmanızı tavsiye ederim.
Böylece sorun üzerine daha doğru gidebilirsiniz. Ona göre aksiyon alırsınız.
en son android güncellemesinde telefonu test eden bir bölüm var, telefonun bütün aygıtlarını sırayla test ediyor, orada da kameraların donanımsal sorunu olup olmadığını görebilirsiniz diye tahmin ediyorum.
-
-
Teşekkürler denerim.
Arkadaşlar selamlar. Piyasada s20'nin snapdragon 865 işlemcili satışları mevcut. Önerir misiniz acaba? Kullanan ve fikir belirtmek isteyen varsa çok sevinirim.
Batarya kullanımı daha verimli görünüyordu Ex. Vs SnapDragon cihaz arasında. (Snapdragon daha verimliydi)
Onun dışında tam bilgim olmamakla birlikte 5G desteği var diye biliyorum Snap'li S20 cihazın..
Günün sonunda iki işlemci de iyi ve kullanıcıyı göreceli olarak üzmez hocam. :)
Yanıt için teşekkür ederim hocam. Sıfırını alamadık zamanında şimdi İstanbul'da uyguna satıyorlar snapdragon olanları. Kamerası güzel telefon ihtiyacım oldu. Hayırlısıyla alacağım inşallah. Forumda snapdragon kullanan pek yok sanırım.
Fiyatlar neler, orjinaldir değil mi
Zamanla insanın ihtiyaçları ve önceliği değişebiliyor hocam olsun.. :)
Kamera konusunda özellikle gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz. :)
Ülkemize resmi olarak sadece Ex. İşlemciler geldiği için dediğiniz gibi Snap. İşlemciler az bulunuyor. :)
Şimdiden hayırlı olsun. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X